Asunto Lontoo

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

5

Asunto Lontoo

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Tower Bridge 1 Huoneiston
Tate Modern 1 Huoneiston

Asunto Lontoossa – Edullinen kaupunkimajoitus

Lontoo on maailman kaupungeista kenties se tunnetuin ja rakastetuin. Sen kosmopoliittinen ilmapiiri huokuu kuuluisien nähtävyyksien, uskomattoman arkkitehtuurin ja rikkaan kulttuuriperinnön hurmaa. Koska Lontoo tarjoaa niin ylellisiä kaupunginosia, huippusuosittuja city-nurkkauksia kuin omalaatuisia vanhoja katuja, sinne tehty matka kuljettaa sinut omaamme romanttisemmalle ja loistokkaammalle ajankaudelle, jota kuitenkin höystää nykyaikaisen suurkaupungin ääretön monimuotoisuus. Löytääksesi sen täydellisen majoituspaikan Englannin pääkaupungista, tutustu ympäri kaupunkia sijaitsevien Lontoon asuntojemme valikoimaan. Siitä löytyvät niin fantastisen kaupunkinäkymän omaavat edulliset studiot kuin boutique-tyyppiset vuokra-asunnot, jotka ovat vain kävelymatkan etäisyydellä kaikista päänähtävyyksistä.

Asunto Lontoossa - Majoitus Lontoossa

Lontoon monet kasvot – Parhaat Kaupunginosat

Lontoo on kuin kudelma, joka muodostuu monet ikioman persoonallisuutensa ja vetonaulansa omaavasta kaupunginosasta. South Bankin alue kuuluu Lontoon suosituimpiin ja ulottuu Thamesjoen vartta pitkin aina Westminsterin sillalta kuululle London Bridgelle saakka. Viimeksi mainitun läheisyydestä löytyy lukemattomia museoita, gallerioita ja teattereita. Monet katutaiteilijat valitsevat joenvarren ajanviettopaikakseen, ja samoin tekee monenkirjava joukko paikallisiakin. Covent Garden puolestaan on yksi Lontoon rakastetuimmista alueista, ja siellä voit kuljeskella erikoisen valikoiman omaavien myyntikojujen ja kauppojen keskellä, ja pistäytyä kahviloissa, joissa on tarjolla talon omia vuokakakkuja ja kahvia. Lisäksi alue isännöi Kuninkaallista oopperataloa ja on muutenkin iltaviihteen tyyssija.

Camden on sitten jonkin verran karumpi alue, jolla nuorempi sukupolvi viettää päivänsä kuljeksien lukemattomien katumarkkinoiden halki ja imien itseensä alueen luovaa tunnelmaa jossakin sen ulkoilmakahvilassa istuen. South Kensington on sekin suosittu naapurusto, joka ylpeilee ylellisten kaupunkilaistalojensa rivistöillä sekä eräitä Lontoon kuuluisimmista gallerioista ja museoista isännöivällä Exhibition Road -kadullaan. Mainitkaamme vielä päivä päivältä suositumpi Shoreditch, jossa parveilevat etenkin nuoret ja trenditietoiset. Alue on selkeästi taidepainotteinen ja siellä sijaitsee myös Intian herkullisia tuoksuja ja värejä tihkuva Curry Mile.

Tarjoamme Lontoon asuntoja niin yllä mainituista kaupunginosista kuin niiden ulkopuoleltakin.

Majoitus Lontoossa

Tämä kuninkaallinen kaupunki tarjoaa yhtä runsaskätisesti erilaisia majoitusvaihtoehtoja kuin maailmankuuluja nähtävyyksiäkin. Lontoon historiallisten katujen varrella seisoo loputon määrä maailmankuuluja hotelleja, jotka edustavat perinteistä englantilaista charmia ja erittäin korkealuokkaista palvelua. Kaupungissa on kuitenkin myös paljon rentoja hostelleja ja omaleimaisia majataloja. Majoitus Lontoossa vaihtelee majapaikan sijainnin mukaan, ja vaihtoehtoja löytyy Chelsean viktoriaanisista rakennuksista ja Kensingtonin viiden tähden hotelleista Storeditchin tyylikkäisiin hostelleihin ja Covent Gardenin edullisiin asuntoihin.

Aikamatkalle Thamesjoen rantamilla – Tehtävää ja nähtävää Lontoossa

Löydä itsellesi juuri se oikea majoituspaikka tutustumalla valtavan Lontoon asuntojemme valikoimaan: ne sijaitsevat aivan yllä mainittujen päänähtävyyksien läheisyydessä.

Kukkia ja erikoisuuksia – Lontoon parhaat markkinat

Lontoo on markkinoiden ja torien paratiisi, ja niiltä löytyy kaikkea kukista käytettyihin vaatteisiin, ja koristeellisesta rihkamasta eksoottisiin ruokiin. Camden Market sopii vintagea palvoville kuin nappi silmään, ja sen kojurivistöt pursuavat omaperäisiä vaatteita ja vintage-rihkamaa. Columbia Roadin kukkamarkkinat tarjoavat juuri sitä mitä lupaavatkin, eli yltäkylläistä värikimaraa, ja Borough Market puolestaan on täydellinen paikka löytää jotain suuhun pantavaa. Tämä aivan London Bridgen tuntumassa sijaitseva katettu kauppahalli ylpeilee eri puolilta maailmaa tuomillaan tuoretuotteilla, mukaan lukien riistahampurilaiset ja eksoottiset smoothiet.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä