Asunto Benidorm

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

298

Asunto Benidorm

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Playa de Levante 170 Huoneistot
Cala Tio Ximo 18 Huoneistot
Cala de Mal Pas 12 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Benidorm, Espanja arvostelu 3.9 5 perustuu 412 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 23US$/ yö.

Asunnot Benidormissa – Edullisia majapaikkoja

Benidorm on turismin tyyssija, joka kuitenkin onnistuu tarjoamaan myös suojapaikan perinteiselle espanjalaiskulttuurille. Pitkiä hiekkarantoja reunustavat uudet tornitalot, lukuisat bingohallit, eloisat karaokebaarit ja ruokapaikat, joissa saat palvelua englanniksi. Kaiken sen rinnalta, kahden hiekkakaistaleen välistä, löydät kukkulalla sijaitsevan vanhankaupungin. Aiemmin historiallista linnaa isännöinyt tasanne tarjoaa upeat näkymät auringonlaskun ihailuun, ja kiemuraiset kadut vievät sinut kilometrien päähän turistikohteista. Benidormin persoonallisuuden voimakkain piirre on kuitenkin omistautuminen hauskanpidolle. Kaupunkia ympäröivät lukuisat vesi- ja huvipuistot tarjoavat unohtumattomia kokemuksia. Kaupungissa on monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja, mutta asunnot Benidormissa tarjoavat ainutlaatuisen tavan tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön.

Hauskaa koko perheelle – Mitä tehdä Benidormissa

Kuten nähtävyysluettelosta voit havaita, hauskanpito näyttelee merkittävää roolia Benidormissa. Aktiivisesta ja eloisasta kaupungista löytyy puuhaa aivan koko perheelle, eikä kukaan ehdi helpolla kyllästyä siellä lomaillessaan. Saadaksesi tunnelmasta mahdollisimman paljon irti kirjaudu sisään johonkin Benidormin asunnoistamme, joista on upeat näkymät ja helppo pääsy kaikkiin merkittävimpiin nähtävyyksiin.

Asunnot Benidormissa – Majoitus Benidormissa

Majoitus Benidormissa

Benidorm on ennen kaikkea merenrantakohde, joten majoitus Benidormissa koostuu pääosin korkeista, rannan tuntumasta sijaitsevista hotelleista sekä rantakaduilla sijaitsevista asunnoista. Kaupunki tunnetaan suuresta hotellivalikoimastaan, ja kaupungissa sijaitsee myös Euroopan korkein hotelli. Jos korkeuksissa sijaitsevat huoneet eivät sinua houkuttele, löydät kaupungista myös lukuisia pieniä hotelleja, B&B-paikkoja sekä hostelleja vanhankaupungin kiemuraisilta kujilta. Vaihtoehtoisesti voit myös majoittua jossakin mukavista ja tyylikkäistä asunnoistamme. Asunnot sijaitsevat ympäri kaupunkia, ja niistä käsin voit tutustua kaupungin tarjontaan itsenäisesti.

Benidormin parhaat kulttuurinähtävyydet

Vaikka Benidorm tunnetaankin ennen kaikkea hauskanpitopaikkana, löytyy sieltä myös suuri valikoima kulttuurikohteita ja -nähtävyyksiä. Tossal de La Cala on vanha kauppapaikka ja satama ajalta n. 300–100 eaa. Se sijaitsee Poniente-rannan päässä ja tuntuu huokuvan ikivanhoja tarinoita.

Benidorm oli aikoinaan tärkeä satamakaupunki. Centro Cultural Marítimo tarjoaa näkymiä kaupungin merenkulun historiaan, esittelee tarinoita Benidormin merimiesten matkoista ja suojelee lukuisia merenkulkuun liittyviä esineitä.

Arkkitehtuurin aarteisiin tutustuaksesi suuntaa kulkusi 1700-luvulta peräisin olevaan Iglesia de San Jaime y Santa Ana -kirkkoon. Kirkko on omistettu Benidormin suojeluspyhimykselle, eikä sitä seikkaa voi olla huomaamatta. Näyttävän ulkokuoren lisäksi nähtävää riittää myös kirkon sisällä, josta löydät mm. omassa kappelissaan sijaitsevan Virgen del Sufragio -patsaan.

Nähdäksesi Benidormin koko loistossaan suuntaa kulkusi vanhassakaupungissa sijaitsevalle Balcon del Mediterraneo -tasanteelle. Paikka rakennettiin alun perin suojelemaan kaupunkia algerialaisen merirosvojen hyökkäyksiltä 1300–1500-luvuilla, mutta nykyään se toimii upeana näköalapaikkana.

Bussit, raitiovaunut ja junat – Matkustaminen Benidormiin ja siellä liikkuminen

Benidormia lähinnä oleva lentoasema on Alicante-Elchen lentoasema, josta on hyvät yhteydet kaupunkiin. Lentoasemalta voi matkustaa Benidormiin ja siellä sijaitseviin asuntoihimme monin eri tavoin, esimerkiksi edullisella sukkulabussilla. Matkalipun bussimatkaa varten voit ostaa kätevästi etukäteen netissä.

Jos haluat kokeilla julkisen liikenteen palveluita, valitse Alicanten ja Benidormin välillä kulkeva raitiovaunu. Matka kestää hieman yli tunnin, ja se on oivallinen tapa nähdä maisemia ennen kaupunkiin saapumista. Vaihtoehtoisesti voit myös hypätä lentoasemalla tai Alicanten keskustassa bussiin. Benidormin paikallisbussiliikenne toimii loistavasti, ja kaupungista on lisäksi hyvät yhteydet ympäröiviin kaupunkeihin, joten liikkuminen on helppoa.

Myös taksi voi olla järkevä valinta. Lentoaseman terminaalien ulkopuolelta voit ottaa edullisen taksin, joka kiidättää sinut nopeasti suoraan määränpäähäsi. Muista kuitenkin sopia hinnasta jo ennen matkan alkua. Myös Benidormissa on runsaasti takseja, joilla pääset liikkumaan paikasta toiseen kätevästi ja nopeasti, myös yöaikaan.

Eräs parhaista tavoista tutustua Benidormiin on vuokrata auto. Voit vuokrata auton lentoasemalta, Alicantesta tai Benidormista. Auton avulla voit tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön itsenäisesti ja helposti. Benidormista on hyvät yhteydet Espanjan moottoriteille, joten pääset helposti suurimpiin kaupunkeihin ja mielenkiintoisimpien nähtävyyksien luo.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä