Asunto Zagreb

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

79

Asunto Zagreb

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Zagreb, Kroatia arvostelu 3.9 5 perustuu 41 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 48US$/ yö.

Asunto Zagreb – Edullista majoitusta

Zagreb on viimeisten vuosien aikana päässyt nauttimaan ansaitsemastaan suosiosta ja tarjoaa tänään monivivahteisen urbaania ilmapiiriä, joka houkuttelee luokseen mitä erilaisimman taustan omaavia vierailijoita. Kaupungin rento tunnelma houkuttelee viettämään päivät kuvankauniilla kaduilla käyskennellen, autenttisissa ”caffeissa” kahvia siemaillen, omalaatuisissa museoissa pistäytyen ja kaupunkia hallitsevasta laajasta kulttuuriannista nauttien. Zagreb on juuri omiaan niille, jotka osaavat nauttia elämän pienistäkin yksityiskohdista, tarjoaahan se ylenpalttisesti arkkitehtuuria, rikkaan gastronomisen menun sekä kiihkeän taide- ja musiikkimaailman. Kaupungilla on kuitenkin myös nuorten luovuuksien ja mukavien kokoontumispaikkojen täyttämä karumpi ja urbaanimpi puolensa. Eloisia klubeja, trendikkäitä kahviloita ja underground-henkisiä hipsteripubeja pursuava yöelämä vetää vertoja muiden Euroopan merkittävien pääkaupunkien tarjonnalle. Tutustu sinäkin kaupungin monipuolisuuteen jostakin Zagrebin asunnostamme käsin. Me tarjoamme kotoisan valikoiman eri puolilla kaupunkia sijaitsevia omalaatuisia studioita ja boutique-huoneistoja.

Museoita jokaiseen makuun ja viihtyisiä aukioita – Tehtävää Zagrebissa

Zagrebin asuntovalikoimamme kattaa kaikkien yllä mainittujen nähtävyyksien alueet, joten pääset helposti tutustumaan kaupungin suosituimpiin kohteisiin.

Hae suuhunpantavaa Zagrebin maalaistoreilta

Viljelijöiden järjestämät torit ovat Zagrebissa rakastettuja, ja perinteen juuret yltävät 1800-luvun loppupuolelle. Tänään kaupunkia täplittävät lukemattomat torit, jotka tarjoavat ikkunan paikalliseen elämään ja aitoon kroatialaiskeittiöön. Lähes jokaisella Zagrebin korttelilla on oma ”maalaistorinsa”, jossa voit sukeltaa värien, äänien ja huumaavien tuoksujen täyttämään eloisaan maailmaan.

Suuntaa vaikka Dolacin torille, joka on kaupungin suosituin. Zagrebin sydämessä sijaitsevan keskusaukion takana järjestettävä tori levittäytyy kahden kerroksen alueelle tarjoten kiehtovien kojujen maailman. Ylimpänä on ulkotori, jolla myydään lähes kaikkea matkamuistoista vaatteisiin, kalaan ja pikaruokaan. Jos nälkä yllättää, voit levätä ja nauttia itseäsi ympäröivästä tunnelmasta jossakin tältä toritasolta löytyvässä baarissa tai ravintolassa. Alakerroksesta löytyvät sitten lihakaupat, leipomot ja muut ruokaan liittyvät erikoismyymälät.

Britanac on sekin suosittu tori ja tarjoaa Dolacia intiimimpää ilmapiiriä. Britanac sijaitsee rustiikin aukion keskellä ja sillä myydään kaikenlaisia tuotteita aina tuoreista hedelmistä ja vihanneksista antiikkiin sekä kodin pikkutavaraan.

Nappaa sinäkin itsellesi herkullisia aineksia ja suuntaa sitten johonkin Zagrebin asuntoomme luomaan ikioma keittiömestarin taidonnäytteesi.

Zagrebin luonnonläheinen puoli

Vaikka Zagreb onkin vilkas suurkaupunki, omaa se myös monia rentoutumiseen sopivia viheralueita. Keskikaupungilta löytyy esimerkiksi Lenucin (vihreänä) Hevosenkenkänä tunnettu laaja vihervyöhyke, jonka nimi juontaa juurensa sen muodosta. Tämän ”hevosenkengän” alueella sijaitsee monia viihtyisiä puistoja, jotka pursuavat rehevää luontomaisemaa ja seesteistä tunnelmaa.

Kaupungista löytyy yllättäen myös muutama metsikkö. Niitä voit käydä ihmettelemässä vaikka pohjoisissa Tuškanacin ja Dubravkinin kaupunginosissa, joihin pääset Zagrebin keskusaukiolta nopeasti ja helposti.

Asunto Zagreb – Majoitus Zagrebissa

Majoitus Zagrebissa

Nykytaidegallerioidensa, kokeellisten ravintoloiden ja lukuisten eri puolelle kaupunkia ilmestyneiden baarien ja klubiensa ansiosta Kroatian pääkaupunki on viime vuosina ponnahtanut suureen suosioon. Näiden trendikkäiden kohteiden ohella majoitus Zagrebissa tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja. Galleriat tekevät tuttavuutta leveiden bulevardien varsille nousevien tyylikkäiden hotellien kanssa, ja rustiikkisten hostellien kodikkaat baarit vetävät puoleensa kaupungin nuorempaa väestöä. Tilavien loma-asuntojen läheisyydessä sijaitsee monia ravintoloita.

Näin pääset lentoasemalta Zagrebiin

Zagrebin lentoasema Pleso sijaitsee vain 12 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta, joten kaupungille pääsy on erityisen vaivatonta. Valittavissa on pari kuljetusvaihtoehtoa, mutta lentoasemalta kaupungin keskustan päälinja-autoasemalle säännöllisesti kulkeva paikallisbussi on ehdottomasti niistä paras. Kyseiseltä linja-autoasemalta voit näet matkustaa muihinkin kroatialaiskaupunkeihin sekä Kroatian naapurimaissa sijaitseviin kohteisiin.

Vaihtoehtoisesti voit hypätä taksin kyytiin heti lentoaseman terminaalin ulkopuolella. Matka ei ole hinnalla pilattu eikä kestä kauaa, kunhan et juutu ruuhkaan.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä