Asunto Verona

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

92

Asunto Verona

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Verona, Italia arvostelu 4 5 perustuu 17 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 88US$/ yö.

Asunto Veronassa – Halvat vuokrakohteet lomasi ajaksi

Verona tunnetaan Romeon ja Julian ”kotikaupunkina”, ja Shakespeare valitsi oikeutetusti tämän romanttisen ja ikivanhan kaupungin epäonnisista rakastavaisista kertovan näytelmänsä tapahtumapaikaksi. Veronalla on takanaan rikas historia, joka ulottuu tuhansien vuosien taakse aikaan, jolloin kaupunki oli yksi alueensa merkittävimmistä kaupallisista keskuksista ja jolloin sitä komistivat mahtipontiset rakennukset. Tänään nuo samat rakennukset muistuttavat meitä kaupungin loisteliaasta menneisyydestä. Veronan suosituimpien nähtävyyksien joukkoon lukeutuvat sen muinaiset portit, valtava roomalaisajan amfiteatteri Arena ja forum, jotka yhdessä tarjoavat käsityksen kaupungin uskomattomasta historiasta. Historiaa pursuavan miljöönsä lisäksi Verona on myös ansiokkaasti kiinni nykyajassa. Se ei ehkä ole yhtä moderni kuin monet muut Italian kaupungit, mutta omaa silti huippuluokan ravintoloiden, designhenkisten baarien ja kodikkaiden kahviloiden luoman viihtyisän ilmapiirin. Juuri tuo uuden ja vanhan onnistunut sekoitus on yksi kaupungin suurimmista lumoista, ja Veronan asunnoistamme käsin sinulla on erinomainen tilaisuus perehtyä sen saloihin.

Asunto Veronassa – Majoitus Veronassa

Tutustu Veronan eri alueisiin

Monien muiden Italian suurkaupunkien tapaan myös Verona koostuu useista eri alueista, joista jokainen antaa sille oman persoonallisen silauksensa ja rikastuttaa kaupungin nähtävyyksien valikoimaa.

Veronan vanhin osa on myös sen suosituin. Aivan kaupungin sydämessä sijaitsevalla alueella korostuu Veronan pitkä historia ja vielä tänäänkin se kertoo omalla tavallaan katujensa varsilla vuosituhansien aikana tapahtuneista asioista. Aikoinaan tämä historiallinen alue oli piilossa roomalaisten muurien takana, mutta tänään se isännöi renessanssikirkkoja, vilkkaita aukioita ja värikkäitä palatseja.

Veronan moderni kaupunginosa tarjoaa täydellisen vastakohdan sen historialliselle keskustalle. Vaikka kaupungin eteläosassa sijaitsevaa aluetta hallitsee roomalaisajan amfiteatteri Arena, löytyy siltä runsaasti upouusia nykyaikaisia hotelleja, ravintoloita ja taidegallerioita.

Romeon ja Julian rakkaustarinan pauloihin jääneet tulevat nauttimaan Adige-joen oikealla puolella sijaitsevasta alueesta, joka tunnetaan ennen kaikkea Shakespearen tragedian tapahtumapaikkana. Juuri siellä sijaitsi Julian kotitalo ja tänään voit löytää alueelta sen lisäksi muitakin suosittuja nähtävyyksiä, kuten roomalaisen Arena-amfiteatterin ja monia barokkikirkkoja.

Kertokaamme lopuksi vielä Adige-joen vasemmanpuoleisesta osasta, jota tavallisesti kutsutaan Veronettaksi. Se sijaitsee kaupungin pohjoisosassa, ja alueelta löytyy esimerkiksi kuuluisa roomalainen teatteri, Teatro Romano, jonka kulisseina toimii San Pietro -kukkulan rehevä luonto. Vaikka kyseessä onkin pääasiallisesti asuintaajama, tarjoaa se siitä huolimatta täydelliset puitteet iltapäiväiselle kävelyretkelle, kiitos sen kapeiden, kiemuraisten katujen ja muutamien baarien.

Majoitus Veronassa

Kulturelli Verona on historiaa ja kirjallisuutta rakastavien suosikki, mutta se tarjoaa myös upean valikoiman majoitusvaihtoehtoja. Tässä kauniissa, perinteisessä italialaiskaupungissa sinut ottavat vastaan hienostuneesti sisustetut ja kaikilla mukavuuksilla varustetut koristeelliset hotellit sekä eläväiset hostellit, jotka tarjoavat välähdyksen kaupungin nuorekkaammasta puolesta. Majoitus Veronassa sisältää myös korkealuokkaisia asuntoja, jotka tarjoavat rennompaa lomatunnelmaa kaiken toiminnan keskipisteessä. Perinteisempää matkakokemusta varten kirjaudu sisään johonkin autenttisista majataloista ja elä vierailusi ajan paikallisen tavoin.

Piazzoja ja palatseja – Tehtävää Veronassa

Tutustu koko kaupungin kattavaan Veronan asuntovalikoimaamme. Monet asunnoista sijaitsevat aivan päänähtävyyksien naapurissa, tai ainakin kävelyetäisyydellä niistä, joten pääset majoittumaan kaiken toiminnan keskipisteessä.

Veronaan saapuminen – Näin pääset kaupungin keskustaan

Veronaa palvelee Valerio Catulloksi nimitetty Verona-Villafrancan lentoasema, joka sijaitsee noin 12 kilometriä Veronasta etelään. Kyseessä on kansainvälinen lentoasema, joten se voi toisinaan olla varsin ruuhkainen. Se tarjoaa kuitenkin tehokkaat liikennepalvelut, joilla pääset nopeasti kaupungin keskustaan ja Veronan asunnoillemme. Aerobus kulkee lentokentän terminaalien ja Verona Porta Nuova -rautatieaseman välillä 20 minuutin välein. Se kuljettaa kantakaupungille noin 15 minuutissa, ja on edullisin tapa päästä Veronaan. Vaihtoehtoisesti voit hypähtää jonkin terminaalin edustalla odottavan taksin kyytiin. Siten pääset suoraan määränpäähäsi, mutta taksimatkan hinta tulee olemaan aivan toista luokkaa kuin bussimatkan.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä