Asunto Venetsia

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

85

Asunto Venetsia

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Ponte di Rialto 56 Huoneistot
Piazza San Marco 46 Huoneistot
L'arsenale 31 Huoneistot
Casinò di Venezia 30 Huoneistot
Piazzale Roma 12 Huoneistot
Ponte dei Sospiri 4 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Venetsia, Italia arvostelu 4.3 5 perustuu 604 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 110US$/ yö.

Asunto Venetsiassa – Parhaat vuokrattavat loma-asunnot

Venetsian mutkittelevilla kanaaleilla ja kapeilla kaduilla voit astua ajassa taaksepäin, ja pistäytyä taivaallisesti tuoksuvissa konditorioissa, koristeellisia naamioita myyvissä matkamuistomyymälöissä, tai italialaisia erikoisuuksia tarjoavissa kodikkaissa baareissa. Venetsia suorastaan huokuu hienostunutta charmia muistuttaen ajasta, jolloin aristokraatit ja huipputaidokkaat käsityöläiset kansoittivat kaupunkia. Voit lipua rönsyilevää kanavaverkostoa legendaarisen gondolin kyydissä nauttiaksesi kaupungille tunnusomaisesta koristeellisesta arkkitehtuurista ja kulttuurihenkisistä kohteista. Mihin tahansa kaupunkiin liittyvään tarinaan sitten haluatkaan syventyä, tarjoamme Venetsiassa valittavaksesi laajan valikoiman asuntoja, niin tilavia huoneistoja kanaalinäkymillä, lyhytaikaisia vuokra-asuntoja vanhankaupungin mukulakivikatujen varrella kuin loisteliaan arkkitehtuurin keskellä sijaitsevia boutique-huoneistoja. Tutustu tarjoamiimme Venetsian majoitusvaihtoehtoihin, joista löydät juuri sen itsellesi parhaan tukikohdan.

Siltoja ja kirkkoja – Tehtävää ja nähtävää Venetsiassa

Jos etsit edullista asuntoa Venetsiasta, tutustu eri puolilla kaupunkia sijaitsevien studioiden ja vuokra-asuntojen valikoimaamme, josta löytyy monia vaihtoehtoja myös yllä mainittujen kohteiden alueilta.

Majoitus Venetsiassa

Kanaaleja reunustavat hotellit ovat suosittuja Venetsiassa, jossa turistit parveilevat matkatakseen ajassa taaksepäin ja kokeakseen kuin suoraan satukirjan sivulta napatun arvoituksellisen maailman salat. Majoitus Venetsiassa on yhtä kiehtovaa ja sisältää korkeita, vedestä kohoavia rustiikkisia hotelleja sekä niiden sivukaduilla sijaitsevia pienempiä sisaruksia, joissa voit sukeltaa Italian menneisyyden tunnelmaan. Taianomainen kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin, aiotpa sitten majoittua edullisessa ja tyylikkäässä loma-asunnossa tai luksushotellissa.

Asunto Venetsiassa - Majoitus Venetsiassa

Venetsian ainutlaatuisia käsityötaidon kohteita

Venetsian päänähtävyyksien lisäksi eri puolilta kaupunkia löytyy valtava määrä ainutkertaisia kokemuksia, ja voitkin osallistua jonkin Palazzon tiloissa järjestettäviin loisteliaisiin naamiaisiin, oppia kokkaamaan kokeneen italialaiskokin opastuksella ja kaikkea siltä väliltä. Myös taiteen ja kulttuurin ystävät tulevat olemaan omassa elementissään, sillä heillä on tilaisuus oppia paikallisen lasinpuhallustaidon saloja läheisillä Buranon ja Muranon saarilla.

Saavu Venetsiaan tyylillä

Venetsiaa palvelee lähinnä Marco Polon lentoasema, joka sijaitsee 12 kilometriä Venetsian ulkopuolella, mutta valittavanasi on myös halpalentoyhtiöiden suosiossa oleva pienempi San Giuseppen lentoasema, josta on kaupungin keskustaan 30 kilometriä.

Molemmilta lentoasemilta on hyvät yhteydet Venetsian keskustaan säännöllisillä ja luotettavilla bussivuoroilla, jotka saapuvat Piazzale Roman linja-autoasemalle ja Mestren alueelle. Lisäksi Marco Polon lentoasemalta pääsee suoraan Venetsian sydämeen nopealla lauttayhteydellä.

Koska Venetsia on veden ympäröimä, sinne saavutaan usein veneellä, ja perille pääsee säännöllisillä lauttavuoroilla myös naapurimaista, esimerkiksi Kreikasta, Kroatiasta ja Sloveniasta.

Vaporettoja ja gondoleita – Näin liikut Venetsiassa

Venetsiasta tekee todella ainutlaatuisen se tosiasia, että kaupungin alueella liikkuu vain muutamia maalla kulkevia kulkuvälineitä. Venetsiassa liikutaan useimmiten paikasta toiseen kanaaleja taidokkaasti halkovilla vaporettoilla, eli vesitakseilla. Kaupunkia palvelevat monet linjat, reitit ja pysäkit, jotka yhdistävät kaikki tärkeimmät nähtävyydet toisiinsa, samoin kuin kauempana sijaitsevat saaret.

Jos kaipaat jotain klassisempaa, kannattaa ottaa kulkuvälineeksi huomattavasti romanttisempaa tunnelmaa tarjoava gondoli, vaikka kyseinen vaihtoehto onkin muita kalliimpi.

Valtaosa Venetsian nähtävyyksistä on kävelymatkan etäisyydellä toisistaan, joten paras tapa kaduilla vaelteluun onkin oma jalkapari – se on loistava tapa löytää piilottelevat aarteet ja tämän ikivanhan kaupungin todellinen luonne.

Koe monille tuntemattomat Venetsian osat paikallisen tavoin

Venetsiaan paikallisen tavoin tutustuminen tarkoittaa kiemurtelevaisen katulabyrintin keskelle eksymistä ja viehättäviin, kummallisuuksia pursuaviin putiikkeihin ja kodikkaisiin baareihin pistäytymistä. Ota tiistaina suunnaksesi Quattro Fontanen markkinat, joilla myydään kaikkea mahdollista vaatteista kenkiin, ruokaan ja taloustavaroihin. Vaella sitten monille tuntemattomissa Canneregion ja Castellon kaupunginosissa, joissa lapset leikkivät puistoissa ja vanhempi venetsialaispolvi vaihtaa tuoreita kuulumisia ja juoruja, ja vieraile aamuvarhaisella Rialton markkinoilla noukkimassa parhaat kalat ja vastapoimitut vihannekset ennen väenpaljouden saapumista.

Jos haluat asua Venetsiassa paikallisen tapaan, varaa jokin tarjoamistamme boutique-huoneistoista, joita löytyy myös monille tuntemattomista kaupunginosista.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä