Asunto Valencia

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

3

Asunto Valencia

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Estadio de Mestalla 2 Huoneistot
Lonja de la Seda 2 Huoneistot
Mercado Central 2 Huoneistot

Asunto Valenciassa – Viihtyisä kaupunkimajoitus

Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki ja sijaitsee maan itärannikolla, jossa se ylpeilee Välimeren näkymien reunustamalla monipuolisella kulttuurimaailmallaan. Kaupunki tunnetaan paellan kotina, ja sen huikea aitojen espanjalaisravintoloiden ja modernien ruokapaikkojen valikoima tarjoaakin ruoasta intohimoisesti kiinnostuneille runsain mitoin nautittavaa. Valencia omaa myös eläväisen taide- ja kulttuurimaailman, sillä sen katuja reunustaa maurilainen arkkitehtuuri, ja sillä on kourallinen klassisia museoita sekä rihkamakauppojen ja viehättävien kahviloiden kansoittama suuri vanhakaupunki mutkittelevine kujineen. Lisäksi Valencian monet huipputeknologiaa huokuvat modernit rakennukset antavat sille merkittävästi nykytaiteen ilmettä, ja kaupungin vilkas yöelämä herää eloon pimeän laskeuduttua. Tutustu kaupungin runsaaseen tarjontaan jostakin viihtyisästä Valencian asunnostamme käsin – koska valikoimasta löytyy niin boutique-tyylisiä vuokra-asuntoja kuin edullisia huoneistoja, saat meiltä juuri sen oikean majoituksen lomasi ajaksi.

Scifi-henkinen arkkitehtuuri kohtaa vanhan kulttuurin – Tehtävää Valenciassa

Tutustu kaikkiin yllä mainittuihin nähtävyyksiin, ja paljon muuhunkin, jostakin Valencian keskustassa tai sen ulkopuolella sijaitsevasta mukavasta asunnostamme käsin.

Majoitus Valenciassa

Valencia on kaupunki, jolla on kaksi eri persoonaa. Toisaalta se on perinteinen kulttuurin ympärillä pyörivä espanjalaiskaupunki, ja toisaalta taas tieteen ja taiteen ansiosta alati kehittyvä metropoli. Myös majoitus Valenciassa omaa kahdenlaista luonnetta. Kaupungista löydät valikoiman sekä suuria, nykyaikaisesti varustettuja hotelleja että rustiikkisia, viehättäviä majataloja ja hostelleja, jotka suorastaan huokuvat perinteistä espanjalaista tunnelmaa. Muualla kaupungissa meren rannalla sijaitsevat asunnot tarjoavat upeita näköaloja ulapalle, ja keskustan edulliset asunnot mahdollistavat kaupunkiin tutustumisen paikallisen tavoin.

Asunto Valenciassa - Majoitus Valenciassa

Luontoretkiä ja paella-illallisia – Paikallista elämää

Valencia on nykyaikaisen suunnittelun ja vanhan espanjalaiskulttuurin tyyssija, ja turistin tuntosarvilla sieltä löytyy paljon tekemistä. Tee ensi alkuun tutkimusretki Turia-puistoon, joka sijaitsee entisen joenpohjan alueella. Kaunis viherkaistale ulottuu lähes kaupungin päästä toiseen ja muodostaa kaupunkikeskustan hälinän ja vilinän halkaisevan eloisan luontoalueen. Voit kävellä tai pyöräillä puiston värikkäissä maisemissa, nauttia piknikistä ja viettää iltapäiväsi sen vehreyden keskellä rentoutuen tai laittaa liikunnaksi sen urheilukentillä.

Jos kaipaat kulttuurintäytteistä iltapäivää, käy kävelyllä kaupungin vanhassa osassa ja löydä sieltä seiniä koristavaa upeaa katutaidetta. Jokaisessa kadunkulmassa sinua odottaa jokin uusi ajatuksen tuulahdus, suurista leikkisistä seinämaalauksista aina pienemmät mittasuhteet omaaviin poliittisiin luomuksiin.

Ja lopuksi on aivan pakko tutustua paikallisen keittiön antiin paikallisen tavoin. Kaupunki on kuuluisa paellastaan ja useimmissa ympärilläsi näkemistä ravintoloista voitkin maistaa sen herkullista versiota. Aikoinaan ihmisen vaurauden mittapuuna oli se, mitä lihaa hän paellassaan käytti. Tänään voit kuitenkin valita lähes kaikkia lihalajeja, mukaan lukien kana, ankka, katkaravut ja naudanliha.

Valenciassa sijaitsevat asuntomme tarjoavat loistavan portin menneisyyteen ja täydellisen tukikohdan kaupungin parhaiden kohteiden tutkimiseen.

Valenciaan lentäen – Lentoasemalta kaupungin keskustaan

Valencian lentoasema sijaitsee 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, jonne pääsee monella liikennevälineellä. Ensinnäkin, valittavana on kaupungin nopea, tehokas ja edullinen metro, jonka kaksi linjaa vievät eri puolille Valencian keskustaa. Vaihtoehtona on Aerobus, joka vie matkustajat lentoasemalta suoraan eri puolilla kaupunkia sijaitseviin kohteisiin. Bussit lähtevät 20 minuutin välein ympäri vuorokauden ja tarjoavat loistavan mahdollisuuden katsella matkan varrelle osuvia nähtävyyksiä.

Terminaalien ulkopuolella odottaa myös kiireinen taksiasema, jolta voit napata itsellesi kuljetuksen mihin tahansa kaupungin osoitteeseen. Hinnat ovat edulliset, ja matka taittuu nopeasti.

Monet saapuvat Valenciaan muiden Espanjan kaupunkien kautta, tai naapurimaista, tehokkaiden maata halkovien junayhteyksien ansiosta.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä