Asunto Torroella de Montgrí

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

262 Löytyi asuntoa
järjestä:
Hinta
Koko
Suosio
Arviointi
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Torroella de Montgrí, Espanja arvostelu 4 5 perustuu 344 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 62US$/ yö.

Asunnot Torroellassa – Edullista majoitusta

Tämä Gironan koillispuolella sijaitseva keskiaikainen kaupunki tunnetaan heinä- ja elokuussa pidettävän Festival Internacional de Musica -festivaalin pitopaikkana. Kun kuvankauniissa kaupungissa ei ole meneillään klassisen musiikin festivaaleja, sen yli tähyilevät rauhallisesti Montgrín kukkulat. Rennosta kulttuuristaan, perinteisistä baareistaan, ravintoloistaan ja kahviloistaan tunnettu Torroella on tyypillinen katalonialainen kaupunki. Vaeltelu kaupungin kaduilla on paras tapa tutustua sen koko tarjontaan, kuten rustiikkiseen arkkitehtuuriin ja herttaisten aukioiden espanjalaiseen hyörinään. Tarjoamamme asunnot Torroellassa sijaitsevat ympäri kaupunkia, joten kirjaudu sisään johonkin niistä saadaksesi matkastasi irti mahdollisimman paljon. Valikoimastamme löydät kaikkea edullisia studioista tyylikkäisiin huoneistoihin Torroellan kaikilta alueilta.

Asunnot Torroellassa – Majoitus Torroellassa

Torroellan seikkailuaktiviteetit

Vuoristoinen maisema ja ympäröivä vehreä maaseutu tekevät Torroellasta täydellisen paikan seikkailua rakastaville. Patikointireitit risteilevät kauniissa maisemissa, ja tarjolla on sekä lyhyitä kävelyreittejä kokemattomille patikoijille että vaikeampia reittejä niille, jotka etsivät hieman enemmän haasteita.

Patikointi Montgrín linnaan on aktiivisten matkailijoiden suosittu ajanviete, ja Torroellan kukkuloiden huipulta avautuukin upeat maisemat. Reitti ei ole helppo, joten varaudu retkeen hyvin. Jos haluat kulkea pidemmän reitin, voit patikoida Toroellasta linnaan ja jatkaa sieltä Montplàn huipulle ja sieltä edelleen rannikolla sijaitsevaan L’Estartitiin. Lähes 18 kilometrin pituinen reitti ei tosiaankaan sovellu arkajaloille.

Muita kohteen seikkailuaktiviteetteja ovat esimerkiksi maastopyöräily kumpuilevassa maastossa sekä vesiurheilulajit, kuten sukeltaminen vedenalaisissa maailmoissa, melominen rannikkoa pitkin ja purjehtiminen upeissa avovesissä.

Kun olet lopettanut seikkailusi, rentoudu ja valitse majapaikaksesi asunnot Torroellassa. Asuntomme ovat viihtyisiä, ja ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joten niissä voit helposti ladata akkujasi ja valmistautua seuraavaan haasteeseen.

Majoitus Torroellassa

Majoitus Torroellassa on sekoitus perinteisiä vaihtoehtoja sekä uudempia, ylellisempiä majapaikkoja. Vanhassakaupungissa on pieniä boutique-hotelleja sekä kotimajoituspaikkoja ja autenttisia pikkuhotelleja, jotka tarjoavat näkymiä paikalliseen elämään. Näistä majapaikoista käsin voit tutustua Torroellaan intiimimmällä tasolla. Jos etsit ylellisempää majoitusvaihtoehtoa, löydät ympäri kaupunkia lukuisia luksushotelleja sekä tilavia asuntoja ja studioita, joista on upeat näkymät ympäröiviin maisemiin. Kohteessa on myös muutama hostelli, jos etsit edullista tapaa tutustua kaupunkiin. Minkä tahansa majoitusvaihtoehdon valitsetkin, pääset sukeltamaan helposti Torroellan rentoon ilmapiiriin ja moniin baareihin, kahviloihin ja kulttuurikohteisiin.

Vanhakaupunki ja rantaelämää – Tehtävää Torroellassa

Etsitpä rauhallista rantalomaa tai kulttuurintäyteistä matkaa, Torroellasta löydät etsimäsi. Kiehtovista museoista mahtaviin maisemiin ja luonnonihmeisiin, kohde on täydellinen paikka muutaman päivän rentoutumiseen. Tarjoamamme asunnot Torroellassa ovat erinomaisia tukikohtia, joissa olet kaikkien nähtävyyksien lähellä ja voit imeä itseesi paikallista tunnelmaa.

Torroellaan matkustaminen Barcelonasta ja Gironasta

Torroellaa lähinnä olevat lentoasemat ovat Barcelonan ja Girona-Costa Bravan lentoasemat. Barcelonan kenttä sijaitsee noin 150 kilometrin päässä kohteesta, mutta Gironaan matkaa on vain 51 kilometriä. Katalonian toimivan julkisen liikenteen ansiosta molemmilta lentoasemilta voi matkustaa Torroellaan helposti ympäri vuoden.

Kaikki Barcelonasta kohti Ranskan rajaa matkaavat junat pysähtyvät Flacan rautatieasemalla, joka sijaitsee noin 16 kilometrin päässä Torroellasta. Siellä voit hypätä taksiin tai vuokrata auton loppumatkaa varten.

Nopein reitti Barcelonan lentoasemalta on napata juna Barcelona Sants -asemalle ja sieltä edelleen Gironaan. Gironasta pääset Torroellaan paikallisbussilla.

Jos lentosi laskeutuu Gironaan, voit hypätä suoraan Torroellaan vievään bussiin Gironan keskustassa. Lentoasemalta liikennöi säännöllisesti bussi kaupungin keskustaan, joten sinun ei tarvitse odottaa pitkään.

Vaihtoehtoisesti, monien muiden matkailijoiden tavoin, voit vuokrata miltä tahansa lentoasemalta auton ja matkustaa sillä määränpäähäsi. Vuokra-auton avulla voit myös pysähdellä matkan varrella sijaitsevissa pienissä kylissä ja tutustua lomasi aikana Katalonian maaseutuun omassa tahdissasi.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä