Asunto Torino

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

11

Asunto Torino

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Torino, Italia arvostelu 4.2 5 perustuu 12 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 68US$/ yö.

Asunto Torino – Halvat vuokrakohteet loman ajaksi

Torino on kuin leveistä bulevardeista ja niitä halkovista kapeista kujista, ällistyttävästä jugendarkkitehtuurista ja elegantin rikkaasta historiasta kudottu kirjava tilkkutäkki, joka ulottuu kaupungin jokaiselle kulmalle. Tämä persoonallinen kaupunki oli aikoinaan Italian pääkaupunki ja on tänäänkin portti menneisyyteen, omaten kuitenkin ripauksen nykyaikaa. Vuoden 2006 talviolympialaisten jälkeen Torino näet koki ”kasvojenkohotuksen”, joka veti auliin kaupungin nykypäivään. Nyt ulottuvillasi on omalaatuisien kahviloiden, eloisien baarien, peruskorjattujen museoiden ja aivan uudenlaisen lähestymistavan ruokaan omaava eklektinen valikoima. Torinon erikoisuus on nimenomaan ruoka, ja kaupunki tarjoilee niin italialaisia suosikkiaterioita kuin kansainvälisen kokeellisen keittiön makuja. Itse asiassa juuri Torinossa keksittiin maailman ensimmäinen kaupallinen suklaalevy – kukapa ei siitä olisi iloinen? Löydä se aito Torino jostakin boutique-huoneistostamme tai edullisesta vuokrakohteestamme käsin. Torinon asuntomme tarjoavat sinulle mahdollisuuden elää paikallisen tavoin ja sukeltaa hieman syvemmälle italialaiseen elämäntapaan.

Torneja, pyhiä pellavia ja museoita – Tehtävää Torinossa

Selaile Torinon asuntojemme valikoimaa, joka kattaa koko kaupungin – mukaan lukien yllä mainittujen nähtävyyksien alueet.

Asunto Torino – Majoitus Torinossa

Majoitus Torinossa

Torinon italialainen charmi näkyy kaupungin jokaisella kadulla ja jokaisen nurkan takana. Myös majoitus Torinossa on samaa sarjaa. Kaupungin majoitusvalikoimassa yhdistyvät perinteiset italialaiset vivahteet ja tyylikäs luksuselämä. Suuret hotellit täyttävät puiden reunustamat bulevardit, ja eloisat hostellit tarjoavat rennompaa ilmapiiriä. Loma-asunnoista käsin vierailijoilla on mahdollisuus tutustua kaupungin koko tarjontaan. Torinosta löytyy majapaikka budjetistasi riippumatta, sillä kaupungissa on sekä edullisia majoitusvaihtoehtoja että ylellisiä design-hotelleja.

Torinon roomalaiskorttelit – Juhlinnan keskipiste

Viime vuosina Torino on kokenut muodonmuutoksen. Vaikka henkeäsalpaavat historiansäikeet edelleen punoutuvat sen bulevardeihin ja rustiikkeihin katuihin, löytyy kaupungista tänään sitä täydentävä ja värikäs modernien baarien, ravintoloiden ja kahviloiden valikoima.

Selvimmin muutos on havaittavissa Torinon roomalaiskorttelissa, jota aikoinaan pidettiin yhtenä kaupungin vaarallisimmista alueista. Nyt se kuitenkin henkii aivan erilaista ilmapiiriä. Ränsistyneiden talojen ja huonokuntoisten katujen sijaan sieltä löytyykin hipstereiden lempipaikkoja, trendikkäitä viinibaareja ja aamutunneille saakka vuolaasti virtaavaa eloisaa tunnelmaa. Roomalaiskorttelin mutkittelevat, kapeat kadut luovat loistavan kulissin italialaiselle yöelämälle – nappaa sinäkin siis käteesi lasillinen ja vedä tuoli allesi jossakin sen monista tyylikkäistä menopaikoista.

Muistathan loistavan yöjuhlinnan jälkeen suunnata askeleesi johonkin Torinon asunnoistamme suuresti kaipaamaasi unta varten.

Taikuutta ja taikauskoa – Torinon tuntemattomampi puoli

Torino on paljon muutakin kuin vain kuninkaita, kuningattaria ja linnoja vilisevän historian tapahtumapaikka. Itse asiassa kaupungilla on monille turisteille tuntematon, henkinen puolensa.

Esimerkiksi Porto Susan aseman lähistöllä sijaitsevaan Piazza Statutoon liittyy useitakin taikauskoisia myyttejä. Aukio oli näet muinaisina vuosina teloituspaikka, ja yhdessä Lontoon ja San Franciscon kanssa sen uskotaan muodostavan mustan magian kolmion. Legendan mukaan pienen obeliskin läheisyydessä suoritetaan edelleen paholaisen palvontaan liittyviä rituaaleja, vaikkei obeliski vielä seissyt paikallaan noina ”muinaisina vuosina”, eikä todellakaan ollut todistamassa alueella kenties aikoinaan tapahtuneita teloituksia.

Kerrottakoon vielä niin sanotusta ”valkeasta voimasta”, joka Palazza Realen porteilla tapaa Piazza Statutolta virtaavan ”mustan voiman”. Kuuluisaa Torinon käärinliinaa säilytetään läheisessä kirkossa, mutta se oli aiemmin esillä juuri tällä kohdalla, jonne tuhannet uskovaiset pyhiinvaeltajat saapuivat rukoilemaan Roomaan matkatessaan. Uskotpa sitten mustaan magiaan ja Torinon henkiseen maailmaan tai et, tulet takuulla viettämään mielenkiintoisia hetkiä ratkoessasi kaupunkia verhoavia myyttejä ja legendoja.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä