Asunto Split

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

61

Asunto Split

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Split, Kroatia arvostelu 4.2 5 perustuu 131 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 55US$/ yö.

Asunto Split – Edullista majoitusta

Split tasapainottaa juuri sopivassa määrin uutta ja vanhaa, pysyen uskollisena omaamilleen kroatialaisille juurille ja kuitenkin samalla tarjoten ripauksen modernia elämää. Tätä Dalmatian kaupunkia ympäröi jännittävä ilmapiiri, joka kutoutuu sen vaikuttavasta klassisen arkkitehtuurin annista ja läheisten rannikkovuorten silueteista. Vanhankaupunkinsa turvallisten muurien ympäröimä Split tarjoaa pienellä pinta-alalla paljon nähtävää ja koettavaa, sadoista kotoisista ja aidon paikallistunnelman omaavista ravintoloista aina kalliisiin baareihin ja kauppoihin, historiallisiin museoihin sekä perinteiseen designiin. Juuri kun luulet jo nähneesi kaiken Splitin tarjoaman kauneuden, sinua odottaakin tyyni ja sinisenä välkkyvä Adrianmeri. Split onnistuu yhdistämään kaupunkiloman edut rantaelämän roiskeisiin ja on täydellinen kohde sukeltaa Kroatian ainutlaatuisen viehätyksen helmaan ja rentoutua sen lämpimien ilmojen ja kuvankauniiden maisemien keskellä. Kirjaudu sinäkin yhteen Splitin asunnoistamme, jotta pääset kaikesta yllä mainitusta osalliseksi – tarjoamme niin mutkittelevien katujen keskellä sijaitsevia boutique-studioita kuin koboltinsiniselle merelle katselevia edullisia huoneistoja.

Uskomattomia näkymiä ja runsaasti mielenkiintoista tekemistä

Splitin asuntojemme tarjonta kattaa koko kaupungin, mukaan lukien yllä mainittujen maamerkkien ja nähtävyyksien lähialueet.

Paratiisia etsimässä – Splitin saaret

Splitiä ympäröivä Adrianmeri isännöi saarimosaiikkia, ja jokainen sen saarista omaa ainutlaatuisen, huolella luodun luonteensa ja kulttuurinsa. Syvänsinisen meren aalloissa nököttävät eloisat saaret tunnetaan paratiisimaisen vihreistä kulisseistaan, mutta sen lisäksi ne isännöivät perinteisiä kyliä ja monia historiallisia monumentteja, jotka lisäävät saarten persoonaan hyppysellisen kulttuuria.

Ottakaamme ensimmäiseksi esimerkiksi kaunis Vis-saari, jolle on ripoteltu piilottelevia lahdenpoukamia, sadosta notkuvia viinitarhoja ja tuuheita metsiä. Visin kaupungista löytyy tusinan verran perinteisiä ravintoloita ja baareja, kun taas saaren eteläosassa pääsee uppoutumaan Komižan vanhoihin kalastusperinteisiin ja snorklaamaan valekarettikilpikonnien ja delfiinien seurassa.

Jos kaipaat tujumman annoksen kulttuuria, hypähdä seuraavaksi Korculan saarelle, joka suorastaan pursuaa kaunista luontoa ja historiallisia tarinoita. Korculan kaupunkia peittää keskiaikaisten kujien kiemurteleva verkosto, joka johtaa taivasta kurkotteleville katedraaleille ja museoille, joista kaikkien taustakulissina toimii paratiisimainen maisema helmiäissävyisine hiekkarantoineen ja mataline vesineen.

Hvar on saarista luultavasti se suosituin ja vetää puoleensa äänekkäitä ja luovia seurueita, jotka nauttivat juhlimisesta. Tutustu Stari Gradiin ja sen kodikkaiden perheravintoloiden reunustamien kapeiden kujien sokkeloon, jossa voit myös vierailla Tvrdaljin linnassa ja pistäytyä paikallisissa käsityöläiskaupoissa. Jos haluat joutua saaren kuuluisan yöelämän imuun ja pyörteeseen, suuntaa suoraan Hvarin kaupunkiin, joka on loistavia klubeja ja trendikkäitä baareja pursuava venetsialaisen ja itävaltalaisen tyylin surrealistinen sekoitus.

Valittavana on myös kallioinen Brac-saari, joka on sisartensa villi vastakohta. Siellä voit tehdä pitkiä kävelyretkiä metsän keskellä ja rannoilla, ja kun sitten kaipaat tankkausta, astele johonkin saarta täplittävistä lukemattomista, ihastuttavista ruokapaikoista.

Asunto Split – Majoitus Splitissä

Majoitus Splitissä

Splitistä on kovaa vauhtia tulossa aurinkoa, merta, hiekkarantoja ja kulttuuria etsivien suosikkimatkakohde. Tämä kroatialainen kaupunki on täynnä herkullisia ravintoloita, eläväisiä baareja ja kiehtovia museoita. Majoitus Splitissä tarjoaa jokaiselle jotakin. Pitkin rantaa sijaitsee lukuisia korkealuokkaisia hotelleja, jotka tarjoavat ylellistä majoitusta. Loma-asunnot ja studiot tähyilevät merelle ja pitkin rannikkoa sijaitsevien vihreiden saarien suuntaan. Toisaalla kaupungissa paikalliset majatalot tarjoavat viihtyisää majoitusta ja hostellien ovet ovat avoinna erityisesti budjettimajoitusta etsiville reppureissaajille.

Uppoudu Splitiin paikallisen tavoin

Tuhannet turistit kaunistuttavat Splitin rannikkoa vuosittain, mutta jos haluat sekoittua paikallisten sekaan, tulee sinun luonnollisesti seurata heidän jalanjälkiään. Aloita seikkailusi tutkiskelemalla vanhankaupungin kiemuraisia kujia ja valitse rauhallinen kahvila, jossa voit napata itsellesi kahvikupillisen ja imeä itseesi ympäröivää tunnelmaa. Samalla voit katsella dalmatialaista elämää ympärilläsi. Jos tunnet itsesi nälkäiseksi, valitse paikallinen erikoisuus, pašticada, tai osta makeita herkkuja ja napostele niitä kaduilla käyskennellessäsi.

Pimeän laskeuduttua on aika maistella kaupungin suussa sulavia, tuoreita kalaruokia ja valita niiden seuraksi virkistävä viinilasillinen.

Splitin asunnoistamme käsin voit tutustua kaupunkiin paikallisen tavoin, sukeltaen sen kulttuurintäyteisten tarinoiden, ikivanhojen perinteiden ja kiehtovan arkielämän syvyyksiin.

Tutustu Splitiin – Kaupungilla liikkuminen

Splitin keskustaa hallitsevat pääasiassa kävelykadut ja kapeat kujat, joten tavallisesti on vaikea löytää kulkuvälinettä, joka veisi sinut paikasta toiseen. Jalankulkijoille varatun alueen ulkopuolella sinua kuitenkin odottavat monet vaihtoehdot.

Tarjolla on esimerkiksi tehokas paikallisbussien verkosto, jonka linjat kiemurtelevat kaupungin halki käärmeen tavoin ja yhdistävät kaikki päänähtävyydet toisiinsa, tarjoten matkan varrella loistavat näkymät. Liput ovat halpoja, ja paikalliset suosivat busseja paikasta toiseen liikkuessaan.

Vaihtoehtoisesti voit turvautua hop on/hop off -turistibussiin, joka on loistavaa tapa vierailla kaikilla nähtävyyksillä. Ostamalla lomasi aikana vain yhden lipun, voit nousta tämän bussin kyytiin/kyydistä niin usein kuin haluat. Matkan aikana saat tavallisesti ääniopastuksella selostusta kaupungin historiasta.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä