Asunto Sevilla

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

266

Asunto Sevilla

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

La Giralda 72 Huoneistot
Catedral 64 Huoneistot
Alcázar de Sevilla 59 Huoneistot
Museo de Bellas Artes 33 Huoneistot
Plaza de España 25 Huoneistot
La Torre del Oro 14 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Sevilla, Espanja arvostelu 4 5 perustuu 321 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 76US$/ yö.

Asunto Sevillasta – Edulliset vuokra-asunnot

Leiskuvan flamencon pääkaupunki, Sevilla, on perinteinen espanjalaiskaupunki maan eteläosassa. Maurilaisten linnojen ja roomalaisten linnoitusten täplittävällä andalusialaisella maisemallaan ylpeillen se onnistuu loistavasti yhdistämään tyylin ja persoonallisuuden. Sevillaan et ehdi kyllästyä, sillä se tarjoaa vilkasta yöelämää, viekoittelevan rikasta ja kiehtovaa kulttuuria, samoin kuin monia ainutlaatuisia nähtävyyksiä katseltavaksesi. Kaupunki suorastaan tanssii iloisen musiikin tahtiin ja koska Sevilla näytteli tärkeää roolia flamencon synnyssä, se isännöi satoja espanjalaisen kulttuurin ja perinteen linnakkeiksi muodostuneita kohteita. Kaupungilla on kuitenkin myös moderni ilmeensä, jota edustavat nykyaikaiset kahvilat, omaperäiset taidegalleriat ja vanhojen rustiikkien katujen varrella kukoistavat putiikit. Kaupungissa on runsaasti tutkiskeltavaa, joten valitse loistavaksi tukikohdaksesi jokin Sevillan asunnoistamme, joihin lukeutuvat niin kiemurtelevilla kujilla sijaitsevat edulliset studiot kuin lyhytaikaiset huoneistot, joista avautuu näkymä terrakottakattojen ylle.

Asunto Sevillassa - Majoitus Sevillassa

Löydä Sevillan flamencomaailma

Sevilla tunnetaan perinteisen espanjalaisen flamencon synnyinpaikkana. Flamenco on värien, sävelten ja äänien, sekä tanssin ihastuttava sekoitus, joka tarjoaa täydellistä illanviihdettä. Kaikkialta kaupungista löytyy lukemattomia baareja, ravintoloita, kahviloita ja saleja, joissa järjestetään säännöllisesti flamencoesityksiä, niin tunnettujen tanssijoiden kuin nousevien tähtien tarjoamina. Jos haluat päästä flamencon tunnelmaan ja kenties jopa kokeilla sitä itsekin (ja mikset haluaisi?!), suuntaa kohti Museo del Flamencoa, jossa voit katsella kuinka tanssijat pyörähtelevät viehkeästi ja jopa osallistua tanssiin itsekin.

Jos kuitenkin haluat vain ihailla flamencoa, löytyy siihen sopiva paikka lähes joka kadunkulmasta. Mene vaikka johonkin peñasiin, jossa voit seisaallasi tuntea rytmin veressäsi sen sijaan, että vain katselisit esitystä istuallasi ja naputtelisit sormillasi. Ilmapiiri on huomattavasti eloisampi ja intiimimpi. Loistavia kokemuksia löytyy vaikkapa La Carboneriasta tai Casa de la Memoria de Al-Andalusista.

Tanssittuasi flamencon tahdissa aamutunneille, on aika nukkua kunnon yöunet jossakin meiltä varaamassasi upeassa ja edullisessa Sevillan asunnossa, joten muistathan varata sellaisen.

Majoitus Sevillassa

Espanjan flamencopääkaupungin majoitusvalikoima on yhtä eloisa kuin sen yöelämäkin. Majoitus Sevillassa muodostuu suureksi osaksi värikkäistä boutique-hotelleista, mutta kaupungista löytyy myös paljon perinteisiäkin majapaikkoja. Vanhoissa maurilaisissa rakennuksissa on viehättäviä majataloja puutarhoineen, ja rustiikkiset asuinrakennukset vaikuttavat sukeltavan espanjalaiseen satumaisemaan, jota täydentää loistavasti parvekkeella nautiskeltu kylmä sangria. Toisaalla kaupungissa yöelämää rakastavat kansoittavat mukavia hostelleja, ja luksusmatkailijat painavat päänsä tyynylle ylellisissä hotelleissa.

Maurilaista suunnittelua ja espanjalaisia palatseja – Tehtävää Sevillassa

Voimme tarjota valtavan määrän yllä mainituilla Sevillan alueilla sijaitsevia asuntoja ja huoneistoja. Selaa sivustoamme ja löydä juuri se itsellesi täydellinen majoitus.

Lentoasemalta kaupungin keskustaan – Näin pääset Sevilleen

Sevillaa palveleva San Pablon lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta, jonne pääsee lentokentältä monella tapaa. Nopein tapa on ottaa terminaalien ulkopuolella odottava taksi. Matka kestää noin 15 minuuttia ja verottaa kukkaroasi noin 20 euron verran. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa lentoaseman ulkopuolelta lähtevällä suoralla bussilinjalla, jolla matka Sevillan keskustan Avenida Carlos V -kadulle kestää noin 30 minuuttia. Sieltä on yhteys paikalliseen raitiovaunuliikenteeseen, mikäli haluat matkata jollekin muulle Sevillan alueelle.

Monet saapuvat Sevillaan myös muista Espanjan kaupungeista, etenkin Madridista, sekä naapurimaista pitkänmatkan junavuorojen kyydissä.

Tutustu kaupunkiin – Sevillan joukkoliikenne

Sevilla omaa loistavan joukkoliikenteen, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja liikkumiseen. Kaupungilla on säännölliset ja luotettavat bussi- ja raitiovaunuvuorot, joiden varrelle osuvat useimmat keskustassa ja kauempanakin sijaitsevat päänähtävyydet. Käytettävissäsi on myös edullinen ja nopea metro, joka palvelee koko kaupungin aluetta. Paras tapa tutustua Sevillaan on kuitenkin oma jalkapari tai polkupyörä. Monet tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat kävelymatkan etäisyydellä toisistaan ja eri puolilla kaupunkia sijaitsee useita polkupyöräpisteitä, joista voit napata itsellesi kaksipyöräisen ja nauttia kiemuraisten katujen ja vanhan arkkitehtuurin kokemisesta verkkaisempaan tahtiin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä