Asunto Santa Eulària des Riu

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

0

Asunto Santa Eulària des Riu

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Koko
Huoneet

Tarkista että olet syöttänyt kaikki hakukriteerit oikein

Asunnot Santa Eulaliassa – Edullisia majapaikkoja

Rantakatua reunustavine palmupuineen ja kauniine hiekkarantoineen Santa Eulalia on Ibizan rauhallisempi osa, jossa elämä on rennompaa kuin superklubeilla. Kyseessä on saaren kolmanneksi suurin lomakohde, jonne erityisesti perheet ja pariskunnat suuntaavat kesäkuukausina nauttiakseen espanjalaisesta auringosta. Santa Eulaliassa on upeita rantoja, mutta se tunnetaan myös kulttuurikohteena, joka pursuilee taidegallerioita, herkullisia gourmetravintoloita, upeita shoppailumahdollisuuksia ja hauskoja baareja ja kahviloita. Liian monet ihmiset ajattelevat Ibizan olevan vain nuoria nautiskelijoita varten, mutta kuten Santa Eulalia todistaa, kuvitelma on kaukana todellisuudesta. Lomakohdetta leimaa yhteisöllisyys, ja se sopii erinomaisesti perheiden kesälomakohteeksi mutta myös kulttuurinjanoisille matkailijoille. Tarjoamamme asunnot Santa Eulaliassa antavat sinulle mahdollisuuden tutustua kohteen eri puoliin rannoista ja matalista vesistä kauppoihin ja ravintoloihin.

Santa Eulalian eri kasvot

Santa Eulalian paras puoli on sen kyky palvella monenlaisia vierailijoita, kuten viinin ystäviä, auringonpalvojia ja historiafaneja.

Viinistä ja ruuasta nauttiminen on eräs kohteen suosituimmista aktiviteeteista. Ravintolat ja baarit täyttyvät päivän mittaan sekä turisteista että paikallisista. Calle san Jaime on lomakohteen pääväylä, ja sen varrelta löytyy lukuisia kahviloita, viinibaareja ja perhevetoisia ravintoloita. Vaihtoehtoisesti voit suunnata Calle San Vicente -kadulle, joka tunnetaan myös ravintolakatuna. Pimeän laskeuduttua katu suljetaan autoilta ja välimerelliset perinteet ottavat vallan.

Jos kaipaat taiteellisempaa menoa, suuntaa kulkusi kaupungin keskustaan, jonka pienen kadun varrelta löydät värikkäitä kojuja. Kojuissa myydään kaikkea maalatuista muotokuvista piirustuksiin ja valokuviin. Kävelykatu päättyy rannalle.

Satama on suosittu paikka lomakohteessa, ja sieltä löydätkin suuren valikoiman laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoilevat monenlaisia annoksia eri puolilta maailmaa. Satama on myös oivallinen paikka shoppailuun, sillä siellä on lukuisia käsityöläisliikkeitä ja design-putiikkeja. Alueella on myös joka ilta tarjolla viihde-esityksiä.

Sporttisemmalle matkaajalle on tarjolla seikkailulajeja ja vesiurheilua, kuten surffausta, varjoliitoa, patikointia ja maastopyöräilyä upeissa maisemissa.

Luovia nautintoja etsiville on tarjolla paikallisia gallerioita ja paikallista taidetta myyviä liikkeitä. Santa Eulalia on saaren taide-elämän keskus, joten siellä on paljon kulttuurikohteita tutustuttavaksi.

Oletpa millainen matkailija tahansa, valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Santa Eulaliassa, jotta saat kohteen tarjonnasta mahdollisimman paljon irti.

Hauskaa puuhaa Santa Eulaliassa

Asunnot Santa Eulaliassa – Majoitus Santa Eulaliassa

Kuten huomaat, Santa Eulaliassa on monenlaista puuhaa tyypillisistä rantapäivistä alueen kiehtovaan historiaan uppoutumiseen. Tarjoamamme asunnot Santa Eulaliassa antavat sinulle mahdollisuuden tutustua kaikkeen tähän, ja olet aina toiminnan keskipisteessä.

Majoitus Santa Eulaliassa

Kohteessa on monenlaista puuhaa, joten myös majoitus Santa Eulaliassa sisältää jokaiselle jotakin. Meren lähellä on ylellisiä, korkeita lomahotelleja sekä parvekkeilla ja merinäköaloilla varustettuja studioasuntoja. Kauempana rannikosta on monia boutique-hotelleja, jotka muistuttavat menneistä ajoista, ja muutamia hostelleja hieman pienemmällä budjetilla matkaaville. Näiden lisäksi löydät kohteesta perinteisiä majataloja, kotimajoituspaikkoja sekä perhevetoisia B&B-paikkoja, joissa voit tutustua alueeseen hieman syvemmällä tasolla.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä