Asunto Sant Antoni de Portmany

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

0

Asunto Sant Antoni de Portmany

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Koko
Huoneet

Tarkista että olet syöttänyt kaikki hakukriteerit oikein

Asunnot San Antoniossa – Edullista majoitusta

San Antonio tai Sant Antoni de Portmany on biletyssaarena tunnetun Ibizan toiseksi suurin kaupunki. Ibiza tunnetaan ennen kaikkea maailmankuuluista klubeistaan, ja se on jokaisen bilettäjän ja hauskanpitoa etsivän paratiisi. Joka puolella San Antonion kaupunkia on klubeja, baareja ja kahviloita, joissa voit nautiskella elämästä pimeän laskeuduttua, sekä upeita ravintoloita, joissa voit tankata itseesi herkullista ruokaa. Päivällä voit levätä jollakin hiekkarannoista ja uiskennella rantojen matalissa vesissä. San Antonio on täynnä toimintaa erityisesti kesäsesongin aikaan, kun klubielämää rakastavat turistit valloittavat koko rannikon. Kiireisimpien kesäkuukausien jälkeen kaupunki on hiljaisempi, ja se levittää kätensä pariskunnille ja hieman rauhallisemmasta tunnelmasta pitäville matkailijoille. Tarjoamamme asunnot San Antoniossa sopivat hyvin matkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupungin jokaiseen kolkkaan.

San Antonion parhaat rannat

Klubien ohella San Antonio tunnetaan myös upeasta rantojen valikoimastaan.

Es Puetin ranta on suosittu, pieni hiekkaranta, jonka matalat vedet sopivat lapsiperheille. Löydät rannalta vesiurheilumahdollisuuksia sekä baareja ja ravintoloita rantakadun varrelta.

Playa S’Estanyol sijaitsee myös San Antonion lahdella ja tarjoaa vierailleen mahdollisuuden harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja. Tarjolla on polkuveneitä, banaaniveneitä sekä nopeampien vesiseikkailujen välineitä. Myös tämä hiekkaranta on pieni ja sen vedet matalia. Rantabaarissa tarjoillaan herkullista grilliruokaa kesäkuukausien aikana.

San Antonion lahdella sijaitsee myös Playa Pinet, jonka pehmeällä hiekalla soi iltapäivisin reggaemusiikki. Jos olet nälkäinen, voit syödä jotain rannan baareissa tai ravintolassa maisemia ihastellen.

Playa Xinxo (tai Playa Bella) on kaareva, kultaisen hiekan täyttämä rantakaistale. Rannan vesi on rauhaisaa ja turkoosia. Rannan lähettyvillä on kauppoja ja baareja, ja voit harrastaa iltapäivän ratoksi erilaisia vesiurheilulajeja.

Lahden länsiosassa on Playa Port d’es Torrent, joka on eräs kohteen suosituimmista rannoista. Rannan syvät ja tyynet vedet sopivat hyvin uintiin, snorklaukseen ja sukellukseen. Rannan ympärillä on mäntymetsä sekä erikoisia kivimuodostelmia, jotka luovat rannalle upean taustamaiseman.

Tarjoamamme asunnot San Antoniossa sijaitsevat kaikkien näiden rantojen lähellä, joten pääset helposti harrastamaan vesiurheilulajeja ja nauttimaan merestä ja auringosta.

Täydellinen päivä San Antonion lahdella

Vaikka Ibizaa ja San Antoniota ylistetään klubeistaan, kohteessa on myös paljon muuta tehtävää niille, jotka haluavat lomaltaan muutakin kuin kirkkaita valoja ja kovaäänistä musiikkia. Tarjoamamme asunnot San Antoniossa antavat sinulle mahdollisuuden tutustua kaupungin koko tarjontaan kauniista rannoista upeisiin ravintoloihin ja perinteisempiin kolkkiin.

Aloita päiväsi rannalla. Hiekkarannat ovat rauhallisempia aamuisin, kun monet bilettäjät vielä nukkuvat kauneusuniaan. Tutustu johonkin lahden poukamista ja vietä aamupäivä uiden ja auringosta nauttien. Jos haluat, voit myös kokeilla nopeatempoisia vesiurheilulajeja. Kun lounasaika lähestyy, sukella johonkin rannan baareista, nappaa itsellesi jotain syötävää ja nauti lounas kauniita merimaisemia ihastellen.

Myöhemmin, kun rannat alkavat täyttyä, voit tutustua kaupungin shoppailutarjontaan. Pistäydy rantakadun ja leveämpien bulevardien varrella olevissa käsityöläisliikkeissä ja boutique-myymälöissä tai käy kävelyllä lahden rannalla.

Kun aurinko laskee, haluat ehkä suunnistaa San Antonion omalle ”sunset strip” -kadulle, joka tunnetaan huikeista maisemistaan auringonlaskun aikaan. Valitse paikkasi rantabaarissa, tilaa cocktail taivaan täyttyessä punaisista väreistä ja nauti alkuillan elävästä musiikista.

Tämän jälkeen haluat ehkä syödä jotain. Kohteessa on runsaasti upeita ravintoloita, joista monilla on terassi San Antonion lahden suuntaan. Maistele meren antimia tai nauti kansainvälisen keittiön tarjonnasta ennen kuin sukellat Ibizan yöelämään. Voit valita haluamasi huippuklubeista, mutta ennen niiden aukeamista haluat ehkä viettää aikaa jossakin rauhallisemmassa pubissa tai baarissa. Mitä tahansa teetkin, San Antonion yöelämään tutustuminen on varmasti upea kokemus.

Asunnot San Antoniossa – Majoitus San Antoniossa

Saapuminen San Antonioon

Tehokkaan bussiliikenteen ansiosta Ibizan lentoasemalta on helppo matkustaa San Antonioon. Bussi liikennöi kahden kohteen välillä säännöllisesti 90 minuutin välein, ja matkailijat voivat reitin varrella ihailla upeita merimaisemia.

Vaihtoehtoisesti voit hypätä lentoasemalla taksiin tai vuokrata auton. Omalla vuokra-autolla voit seikkailla lomasi aikana myös San Antonion ympäristössä ja tutustua huikeisiin näköaloihin.

Majoitus San Antoniossa

Kohde tunnetaan ennen kaikkea bilettäjien paratiisina, joten majoitus San Antoniossa koostuu pääosin hotelleista ja vuokra-asunnoista, jotka sijaitsevat kävelymatkan päässä suurimmista klubeista. Rannan lähistöllä on myös korkeita, merinäköaloilla varustettuja huoneita sekä lukuisia tilavia vuokra-asuntoja. Hieman kauempana rannasta on edullisia hostelleja, majataloja sekä muita perinteisempiä majapaikkoja. Majapaikastasi riippumatta voit tutustua San Antonioon ja sen tarjontaan helposti, sillä kaupunki on pienikokoinen ja kaikki tärkeimmät maamerkit sijaitsevat melko lähellä toisiaan.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä