Asunto Salou

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

205

Asunto Salou

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Port aventura 205 Huoneistot
Playa Levante 92 Huoneistot
Playa de Levante 92 Huoneistot
Playa Larga 24 Huoneistot
Cala de Lenguadetes 11 Huoneistot
Playa Cala Font 5 Huoneistot
Cala Penya Tallada 5 Huoneistot
Cala Vinya 4 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Salou, Espanja arvostelu 3.9 5 perustuu 52 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 23US$/ yö.

Asunnot Saloussa – Edullinen lomamajoitus

Salou on kaikkea sitä, mitä espanjalaiselta rantalomakohteelta odotatkin: pitkiä, palmujen reunustamia rantoja, aurinkoisia bulevardeja sekä herttaisia kahviloita ja autenttisia ruokapaikkoja. Sen sijainti vain 112 kilometrin päässä Barcelonasta tekee siitä täydellisen paikan rennosta elämäntyylistä nauttimiseen lähellä erästä Euroopan eloisimmista ja kulttuurintäyteisimmistä kaupungeista. Uimisen, auringonpalvonnan ja syömisen lisäksi Salousta löytyy monia muita aktiviteetteja, esimerkiksi vesiurheilulajeja ja seikkailuja museoissa, gallerioissa ja historiallisissa rakennuksissa. Etsitpä gastronomisten nautintojen täyttämää matkaa, rentouttavaa oleilua hiekkaisilla rannoilla tai täynnä nähtävyyksiä olevaa kulttuurimatkaa, tarjoamamme asunnot Saloussa tekevät lomastasi täydellisen.

Saloun rannat – Aurinkoa, hiekkaa ja uintia

Salou tunnetaan ennen kaikkea hiekkaisista, aurinkoisista rannoistaan. Playa Llevant on kaupungin suurin ranta, ja Jaume I -promenaadin rinnalla kulkien se levittäytyy yli 1,2 kilometrin pituudelle. Ranta on suosittu alue, joten löydät sieltä paljon mukavuuksia eloisista rantabaareista rauhallisiin kahviloihin ja paikallisiin ravintoloihin. Näistä paikoista löydät myös leluja perheen pienimmille, vesiurheilumahdollisuuksia sekä vessoja ja suihkuja.

Playa de Ponent -ranta sijaitsee sataman toisella puolella. Rannan kultainen hiekka yhdistää Saloun läheiseen Cambrilsin kaupunkiin. Meri on uskomattoman sininen ja matala, joten se sopii hyvin myös lapsille. Tältä rannalta löydät myös monia mukavuuksia, jotka tekevät päivästäsi upean.

Jos etsit salatumpaa rantaa, suuntaa kulkusi Cap Saloun Platja Llarga -rannalle. Ranta sijaitsee turistialueiden ulkopuolelle, joten se on rauhallinen ja tarjoaa sinulle hiljaisen, aromaattisten mäntyjen reunustaman piilopaikan.

Tarjoamamme asunnot Saloussa sijaitsevat kävelymatkan päässä Saloun rannoista, joten niistä käsin pääset helposti rentoutumaan rantahiekalle.

5 upeaa asiaa tehtäväksi Saloussa

Asunnot Saloussa sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa, ja niistä käsin on helppo tutustua kaupungin koko tarjontaan, joka ulottuu teemapuistoista ja kalasatamista kävelykatuihin ja outoihin yöelämän tapahtumiin.

Kävelyä ja shoppailua – Saloun parhaat bulevardit

Kävely on loistava tapa tutustua Saloun tarjontaan, ja kaupungissa onkin monia upeita bulevardeja ja kävelyteitä, jotka tarjoavat vieraille annoksen pienen matkakohteen tunnelmaa sekä näkymiä kulttuuriin ja historiaan.

Avenida Carles Buigas on shoppailua rakastavien paratiisi. Sen varrelta löydät hotelleja, ravintoloita sekä ylettömän määrän boutique-liikkeitä ja matkamuistomyymälöitä Tämä katu on paras paikka lounasta edeltävään ikkunashoppailuun.

Palmujen reunustama Paseo Miramar kulkee rantaa pitkin. Kadun toiselta puolelta löydät hotelleja, design-liikkeitä ja ravintoloita, ja kadun toinen puoli tarjoaa upeita näkymiä merelle. Tämä kävelytie kulkee rannassa kaupungin toiselta laidalta toiselle, joten sen varrelta löydät paljon nähtävää.

Parc Municipal on kukoistava viheralue Saloun keskustassa. Voit kävellä polkuja pitkin ympäri puistoa. Löydät alueelta myös monia paikkoja rentoutumiseen ja maailman ihmettelyyn tai vaikka piknikiin.

Paseo Jaime I on eräs Saloun pääväylistä. Sitä reunustavat korkeat palmut, ja se on täynnä eloisaa ilmapiiriä. Kesäisin katu on täynnä turisteja ja paikallisia, ja se toimii usein myös markkinoiden tapahtumapaikkana.

Asunnot Saloussa – Majoitus Saloussa

Aloita Salouhun tutustuminen – Miten sinne pääsee

Barcelonan lentoasema on kaupunkia lähin lentoasema, ja sieltä voit matkustaa Salouhun monin eri tarvoin. Tehokas minibussipalvelu liikennöi lentoaseman ja Saloun välillä. Kesäkuukausina vuoroja kulkee tiheämmin. Jos matkustat kesäaikaan, kannattaa varata matka etukäteen, sillä pikkubussit täyttyvät nopeasti. Pääset matkustamaan Salouhun myös Plana-yhtiön busseilla, jotka lähtevät Barcelonan lentoaseman terminaali 1:n luota. Myös näihin busseihin kannattaa varata paikka etukäteen, erityisesti ruuhkaisten kesäkuukausien aikana. Voit myös napata lentoaseman ulkopuolelta taksin ja huristella sillä määränpäähäsi. Matka kestää tunnin ja 20 minuuttia, ja se on melko hinnakas. Junalla matkaaminen on hieman vaikeampaa, sillä lentoasemalta ei ole suoraa yhteyttä Saloun kaupunkiin. Aloita junamatka kulkemalla lentoasemalta junalla Barcelonan keskustan Estació Sants -asemalle. Siellä voit hypätä johonkin monista Salouhun matkaavista junista. Matka-aika vaihtelee, sillä toiset junat pysähtyvät useammilla asemilla kuin toiset. Matkan varrella voit ihailla upeita rannikkomaisemia.

Majoitus Saloussa

Salou on rantakohde, joten majoitus Saloussa koostuu pääosin lomahotelleista ja meren lähettyvillä sijaitsevista asunnoista. Rannassa kulkevia bulevardeja reunustavat korkeat, upeat näköalat omaavat hotellit sekä itsenäisempään lomailuun tarkoitetut tyylikkäät asunnot. Kauempaa sisämaasta löydät majataloja, B&B-paikkoja sekä autenttisia, viihtyisiä hotelleja ja hostelleja, jotka huokuvat espanjalaista charmia.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä