Asunto Rooma

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

1 575

Asunto Rooma

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Piazza Navona 260 Huoneistot
Pantheon 190 Huoneistot
Musei Vaticani 124 Huoneistot
Fontana di Trevi 119 Huoneistot
Piazza di Spagna 104 Huoneistot
Stazione Termini 81 Huoneistot
Piazza Venezia 65 Huoneistot
Palazzo del Quirinale 57 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Rooma, Italia arvostelu 4.1 5 perustuu 5039 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 68US$/ yö.

Asunto Roomassa – Asu ”Ikuisessa kaupungissa” paikallisen tapaan

Rooma, joka tunnetaan myös ”Ikuisena kaupunkina”, on yksi Euroopan vanhimmista kohteista ja sen historia ulottuu tuhansien vuosien taakse aikaan, jolloin toogaan pukeutuneet roomalaiset astelivat kaupungin kaduilla ja näyttävissä amfiteattereissa ja sirkuksissa kisailtiin vaunuilla. Tänäänkin Rooma on eloisan vilkas ja erityisesti niiden turistien suosiossa, jotka haluavat astua ajassa kauas taaksepäin rikkaan historian ja kiehtovan kulttuurin omaavassa maassa.

Nähtävää ja koettavaa on Roomassa paljon, aina Colosseumin rapistuvista raunioista mahtaviin kirkkoihin ja italialaisia herkkuja tarjoaviin ruokapaikkoihin. Rooman huoneistomme takaavat sinulle aitiopaikan aivan tapahtumien keskipisteessä ja tarjoavat täydellisen majoituspaikan, jotta voit sukeltaa paikalliseen elämäntapaan. Tarjoamamme asuntovalikoima sisältää niin tilavia huoneistoja antiikin maisemilla, erilaisia lyhytaikaisia vuokrakohteita viikonloppupyrähdykselle kuin ympäri kaupunkia siroteltuja edullisia studioita. Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme ja löydä Roomasta juuri se itsellesi ihanteellinen asunto.

Muinaisia esi-isiä ja raunioita – Tehtävää ja koettavaa Roomassa

Vain me tarjoamme eri puolilla Roomaa runsaasti niin edullisia, ylellisiä kuin boutique-asuntoja, myös yllä mainittujen nähtävyyksien lähistöllä.

Asunto Roomassa - Majoitus Roomassa

Roomaan saapuminen – Lentoasemalta kaupungin keskustaan

Roomalla on kaksi lentokenttää, Leonardo da Vincin lentoasema (tunnetaan myös Fiumicinon lentoasemana) sekä Ciampinon lentoasema. Niistä ensimmäinen sijaitsee 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja jälkimmäinen, jolle halpalentoyhtiöt säännöllisesti liitelevät, vain 15 kilometrin etäisyydellä.

Jos valitset matkallesi Fiumicinon, lentoaseman ja kaupungin keskustan väliä liikennöi 30 minuutin välein Leonardo Express -juna, ja aivan terminaalin ulkopuolella odottaa pitkä liuta takseja. Käytettävissä on myös lentokenttäbussi, joka kulkee lentoasemalta Rooman Termini-keskusasemalle, samoin kuin lentokentän linja-autoasemalta lähtevät normaalit bussivuorot.

Ciampinon lentoasemalta löytyy vastaavia vaihtoehtoja. Kaupungin keskustaan pääsee suoralla junayhteydellä (mutta joudut aluksi hyppäämään lentokenttäbussiin, jotta pääset lentokentän rautatieasemalle), kahdella aivan terminaalin edestä lähtevällä bussilinjalla ja taksilla.

Voit myös saapua Roomaan junalla muista Euroopan kaupungeista, Italiaa halkovien ja tehokkaiden junayhteyksien ansiosta. Useimpien reittien päätepiste on Rooman päärautatieasema, Stazione Termini.

Roomaan tutustuminen – kaupungilla liikkuminen

Rooma ylpeilee turisteille tarjoamillaan loistavilla liikenneyhteyksillä. Kaupungilla on laaja raitiovaunu- ja bussiliikenne, joka palvelee aamuvarhaisesta keskiyöhön, ja reitit kattavat kaikki päänähtävyydet.

Tarjolla ovat myös nopeat ja luotettavat junayhteydet, joilla pääsee muihin kiinnostaviin kohteisiin niin Roomassa kuin muuallakin Italiassa, ja jopa naapurimaihin. Jos aiot tutustua Rooman ulkopuolisiin alueisiin, junasi lähtee luultavimmin Terminin rautatieasemalta, Stazione Terminiltä, joka on kaupungin liikenteen tärkein solukohta.

Lisäksi Roomasta löytyy suppea metroverkosto, joka tänään käsittää vain kaksi kaupungin keskustan kiertävää linjaa, eli metro on turistin kannalta jokseenkin hyödytön. Nuo kaksi metrolinjaa kohtaavat Terminin asemalla – se on siis ainoa paikka, jossa voit vaihtaa reittiä.

Majoitus Roomassa

Loma Roomassa on kuin matkustaisi ajassa taaksepäin, mutta majoitus Roomassa on siitä huolimatta pääosin hyvin nykyaikaista. Muinaisten gladiaattorien ja aiempien sivilisaatioiden elämäntyylin jäänteiden rinnalla kohoavat nykyaikaiset hotellit luovat kaupungin taivaanrantaan kohoavaan siluettiin upeita kontrasteja. Kapeilla kaduilla pienet ja perinteiset italialaiset hotellit ja B&B-paikat tarjoavat näköalan Italian pääkaupungin rentoon elämäntyyliin, ja design-hostellit taas ovat edullinen, nuorekas vaihtoehto boutique-hotelleille. Minkä tahansa majapaikan itsellesi valitsetkaan, tarjoaa se varmasti monia sekä vanhoja että uusia tarinoita tutkittavaksesi.

Roomassa paikalliseen tapaan

Vaikka Rooma onkin valtava matkakohde, voit silti tutustua siihen paikallisten tapaan. Voit vaellella Campo de’ Fiorin markkinoilla ja maistella siltä löytyviä tuoreita öljyjä ja etikoita, kävellä Gianicolo-kukkulan huipulle ihailemaan upeita kaupunkinäkymiä, vierailla Juutalaiskorttelissa ja maistella sen paikallista keittiötä, tai viettää iltapäiväsi San Lorenzon alueella, jonka ylpeyksiä ovat design-henkiset kahvilat, omaperäiset putiikit, ja nuorekkaan trendikäs ilmapiiri. Huoneistossa majoittuminen on juuri oikea tapa sukeltaa Rooman elämään kuten roomalainen, ja me tarjoamme huoneistoja kaikilta Rooman alueilta.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä