Asunto Riika

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

26 Löytyi asuntoa
järjestä:
Hinta
Matkaa keskustaan
Koko
Suosio
Arviointi
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Riika, Latvia arvostelu 4.1 5 perustuu 100 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 30US$/ yö.

Asunto Riika – Edulliset studiot

Riika on varsinainen silmänilo suuria kellotapuleita, teräväharjaisia kattoja ja leveitä torneja vilisevän siluettinsa ansiosta. Kaupungista löytyy enemmän jugendtyylistä arkkitehtuuria kuin mistään muualta Euroopasta, ja se maalaa Riian mahtavista kartanoista, kaupunkitaloista ja koristeellisista kirkoista muodostuvan näkymän hempein pastellisävyin. Irvistelevät gargoilit eli vedensyöksijät nököttävät upeiden katedraalien katoilla, ja koristeelliset etsaukset piristävät jopa kaikkein vaatimattomimpien rakennusten ilmettä. Kaupungin sydämestä löytyy Riian linna, joka on kaiken keskipiste ja Riian kulmakivi. Linnan ympärillä avautuu käärmeen tavoin kiemurtelevien kapeiden kujien verkosto, joka johdattaa kulkijansa piilotteleville sopukoille ja tuntemattomille maamerkeille. Riika ei kenties ole yhtä suosittu kuin suuremmat Euroopan pääkaupungit, mutta tekee silti vieraaseen lähtemättömän vaikutuksen. Satumaisen kauniin jugendin rinnalta löydät kaupungin, jossa kukoistavat moderni suunnittelu, trendikkäät design-henkiset kahvilat, baarit ja ravintolat, kourallinen mielenkiintoisia museoita sekä hedonistisen vilkas yöelämä. Tutustu kaupunkiin jostakin Riian asunnostamme käsin, ja kirjoita kuvankauniiden kulissien keskellä vietetystä matkasta oma satusi.

Museo jokaiseen makuun – Tehtävää Riiassa

Selaile Riian asuntovalikoimaamme, joka tarjoaa eri puolilla kaupunkia sijaitsevia edullisia huoneistoja ja halpoja studioita.

Asunto Riika – Majoitus Riikassa

Majoitus Riikassa

Riikan kukoistava taide- ja kulttuurielämä vetää vuosi vuodelta puolensa yhä enemmän turisteja. Turistivirtojen kasvu on synnyttänyt kaupunkiin monia design-hotelleja sekä edullisia hostelleja, jotka palvelevat nuoria, tätä Euroopan kiehtovaa kolkkaa innokkaina tutkivia budjettimatkailijoita. Majoitus Riikassa sisältää myös loma-asuntoja kaupungin keskustassa sekä tyylikkäitä studioita, jotka tähyilevät Riikan tornien ja kirkkojen ylle. Kaupungin kasvava taide-elämä kulkee käsi kädessä majoitusvaihtojen kanssa, ja Riika tarjoaakin edullisen tavan sukeltaa kaupungin eläväiseen kulttuuriin.

Tanssi aamutunneille – Riian yöelämä

Vanhanmaailman arkkitehtuurin ja rikkaan ja kiehtovan historian säikeiden välistä löytyy Riian eloisa ja jännittävä yöelämä. Siihen kuuluvat mitä erilaisimmat tapahtumapaikat, hillityistä pubeista ja erikoisteeman omaavista baareista aina pikkutunneille menoaan jatkaviin klubeihin. Millainen matkailija itse sitten oletkaan, löytyy Riiasta juuri sinulle sopivaa yöelämää.

Jos kaipaat kulisseiksesi jotain todella omalaatuista, kokeile Aptiekaa, jonka nimi tarkoittaa apteekkia. Se jos mikä on täydellinen piilopaikka, jossa voit seurata jotakin konserttia tai valita jukeboksista lempisäveliäsi. Cuba-baari on hieman edellistä eloisampi ja onnistuu tuomaan Latinalaisen Amerikan intohimoista luonnetta Riian sivukaduille. Sieltä löydät juhlinnan sielua, joka tarjoillaan avokätisen rommiannoksen kera. Rennonoloiset turistit saattavat nauttia elämästään myös baarin ja ravintolan yhdistävän Folkklubs Ala Pagrabsin tiloissa. Perinteisten herkullisten latvialaisaterioiden lisäksi tämän kansanperinteen innoittaman ja suositun tapaamispaikan oluthanoista valuu peräti 16 paikallista olutmerkkiä, ja sen tapahtumakalenteri on jokaisena viikonpäivänä täynnä elävää musiikkia.

Kun ilta sitten tuntuu olevan loppumaisillaan, onkin aika suunnata kohti huippusuosittua Kalku Varti -klubia, joka pursuaa uunituoreita tahteja, klassisia juomia ja hedonistista tunnelmaa. Muistathan siis varata jonkin Riian asunnoistamme, jotta sinulla on mukava majapaikka, jossa voit levätä ennen kuin aloitat kierroksesi uudelleen!

Aloita Riian matkasi oikealla tavalla – Näin pääset kaupunkiin

Riian lentoasema on suhteellisen lähellä kaupungin keskustaa, jonne pääsee monella tapaa. Tarjolla on esimerkiksi bussilinja 22, joka kulkee lentoaseman terminaalien ulkopuolelta vanhankaupungin laidalle. Liput ovat halpoja, ja ne voi ostaa joko ennakkoon tai kyytiin noustessa suoraan kuljettajalta. Voit odottaa matkan kestävän noin 30 minuuttia, liikenneolosuhteista riippuen.

Vaihtoehtoisesti voit napata Airbalticin taksin tai minibussin aivan lentokentän ulkopuolelta. Vanhankaupungin keskustaan pääset kiinteään hintaan, mutta liput on ostettava jo lentoaseman sisältä. Voit tietysti myös ottaa allesi tavallisen taksin, mutta varo rekisteröitymättömiä taksinkuljettajia, sillä he luultavimmin veloittavat suuria summia.

Voit myös valita kyytitavaksi lentoasemalta puolen tunnin välein lähtevän minibussin, joka kaupungin keskustaan ajaessaan pysähtyy monella pysäkillä. Senkin liput ovat edullisia ja matka kestää noin puoli tuntia.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä