Asunto Praha

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

431

Asunto Praha

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Rudolfinum 40 Huoneistot
Old town Square 31 Huoneistot
Municipal House 21 Huoneistot
Prague Castle 14 Huoneistot
Wenceslas Square 13 Huoneistot
National Theatre 13 Huoneistot
Saint Vitus Cathedral 11 Huoneistot
Charles Bridge 3 Huoneistot
O2 Arena 2 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Praha, Tsekin tasavalta arvostelu 4 5 perustuu 672 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 58US$/ yö.

Asunto Praha – Kohtuuhintainen majoitus

Praha on goottilaisine kirkontorneineen, keskiaikaisine linnoineen ja koristeellisine arkkitehtuureineen kuin satukirjan sivuilta noukittu matkakohde. Kaupungin mutkittelevien katujen verkoston jokaisessa kulmassa avautuu uusi maailma. Se saattaa olla minkä tahansa muotoinen ja värinen ja tarjota vaikkapa viihtyisiä nykytaiteen gallerioita, kalliita designer-liikkeitä tai hämäriä maanalaisia baareja. Kaupungin urbaani ilme on viime vuosina lisännyt rakettimaisesti suosiotaan, ja Praha tunnetaan omistautumisestaan täydellisen oluen tuottamiselle, vanhan ja uuden loistavasta sekoittamisesta sekä kuvankauniista horisontista. Ruoan ystävät pääsevät hekin Prahassa omaan elementtiinsä, onhan tarjolla trendikkäiden kahviloiden, modernit menut omaavien ravintoloiden ja futurististen klubien houkutteleva valikoima. Aloita sinäkin kaupungin monipuolisen tarjonnan tutkiminen jostakin Prahan asunnostamme käsin. Tarjoamme eri puolilta kaupunkia valikoiman kohtuuhintaisia studioita ja boutique-huoneistoja, jotka ovat täydellisiä majapaikkoja lomasi ajaksi.

Linnoja ja viehättäviä kujia – Tehtävää Prahassa

Tutustu muun muassa yllä mainittuihin vetonauloihin jostakin Prahan asunnostamme käsin. Ne sijaitsevat keskustan alueella, joten olet aivan tapahtumien keskipisteessä.

Asunto Praha – Majoitus Prahassa

Prahan kuvankauniit naapurustot

Praha muodostuu kourallisesta naapurustoja, joista jokainen tarjoaa sille oman persoonallisuutensa ja historiansa. Aivan kaupungin sydämessä sijaitsee Staré Mesto eli vanhakaupunki, joka voi kerskailla keskiaikaisella arkkitehtuurillaan, rönsyilevillä aukioillaan ja eräillä kaupungin tunnetuimmilla maamerkeillä. Lähes heti vanhankaupungin keskusaukiolta poistuttuasi löydät itsesi Malá Stranasta eli Pieneltä puolelta, joka puolestaan on mukulakivikatujen, barokkikirkkojen, huoliteltujen puutarhojen ja modernin taiteen sekoitus.

Kaupunginosiin lukeutuu myös 1300-luvulla perustettu Nové Mesto eli uusikaupunki, jonka kulisseina toimivat 1800- ja 1900-lukujen rakennukset. Kauempaa löytyvät myös Bubenecin ja Dejvicen naapurustot, joista molemmat ovat suurten ja varakkaiden talojen hallitsemia asuinalueita. Sitten matka jatkuu monien trendikkäiden gallerioiden ja klubien värittämään Holešoviceen. Sitäkin kauempana vanhastakaupungista löytyvät Vinohrady ja Vršovice, jotka nekin ovat design-henkisillä baareilla ja kahviloilla ylpeileviä asuinalueita. Jos satut olemaan oluen ystävä, on matka Žižkoviin kenties aiheellinen. Se nimittäin on yksi Prahan eloisimmista osista, josta löytyy asukasmäärään suhteutettuna useampia baareja kuin mistään muualta Prahasta.

Tarjoamme jokaisesta Prahan kaupunginosasta valikoiman asuntoja, jotta löydät matkasi ajaksi juuri sen itsellesi sopivimman majoituksen.

Majoitus Prahassa

Prahan satumainen kaupunkimaisema on ääriään myöten täynnä jännittäviä majoitusvaihtoehtoja. Kaupunki on eräs Euroopan suosituimmista matkakohteista tällä hetkellä, ja se tarjoaa vierailleen sekoituksen historiallista kulttuuria ja nykyaikaista designia. Majoitus Prahassa on sekoitus kaikkea juutalaisten korttelien intiimeistä majataloista ja nähtävyyksien lähellä sijaitsevista luksushotelleista energisen yöelämän läheisyydessä sijaitseviin trendikkäihin hostelleihin ja goottilaisia kirkkoja ja vaikuttavia museoita tähysteleviin tyylikkäisiin asuntoihin. Missä tahansa Prahassa majoitutkin, tulet viihtymään tutustuessasi kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin.

Omalaatuisia patsaita ja näyttävää arkkitehtuuria – Prahan taide

Prahasta ei kenties löydy maailmanmaineesta nauttivia museoita, mutta se silti on taiteellisten tyylien sulatusuuni. Viime vuosina kaupunki tunnetaan eritoten sen modernin taiteen annista, ja Praha voikin ylpeillä huippuluokan nykytaidetta esittelevillä gallerioilla, joita löytyy eri puolelta kaupunkia.

Praha erikoistuu kuitenkin muuhunkin kuin vain moderniin taiteeseen. Kaupungin kaduilla voi itse asiassa törmätä lähes kaikkiin taiteen tyylilajeihin. Oletpa sitten surrealismin ystävä, 1900-luvun kubismin tai konstruktivismin suuruuksien ihailija tai pikemminkin realismina rakastava taidefani, löytyy Prahasta juuri sinulle sopiva museo, galleria ja kokoelma.

Myös ulkosalla sinua odottavat uskomattomat taidenäkymät ja -kokemukset. Monet vanhankaupungin kapeista kujista on koristeltu värikkäällä katutaiteella, kun taas David Cernýn persoonalliset veistokset täplittävät puistoja ja muista julkisia tiloja. Jollei sekään vielä tyydytä taidenälkääsi, ei sinun tarvitse muuta kuin vaellella Prahan kaduilla ja ihailla kaupungin maineikasta, hämmästyttävää arkkitehtuuria – aina barokin ja keskiajan kirjosta elegantteihin goottilaisrakennuksiin ja futuristisiin mielikuviin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä