Asunto Porto

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

46

Asunto Porto

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Torre dos Clérigos 25 Huoneistot
Praça da Liberdade 15 Huoneistot
Livraria Lello 15 Huoneistot
Palácio da Bolsa 11 Huoneistot
Catedral 6 Huoneistot
Mercado do Bolhão 5 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Porto, Portugali arvostelu 4.3 5 perustuu 295 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 76US$/ yö.

Asunto Porto – Edulliset lomastudiot

Porto on Portugalin toiseksi suurin kaupunki ja ylpeilee nöyrillä keskiaikaisilla linnoituksilla, korkeuksiin kohoavilla kirkontorneilla ja kauniilla barokkiarkkitehtuurilla, jotka kietoutuvat toisiinsa mutkittelevien kujien ja kiemurtelevien portaikkojen välityksellä. Portviinin synnyinpaikkana tunnettu kaupunki on tänäänkin merkittävä viinin ystävien kohde, joka tarjoaa valikoiman Portugalin parasta. Portviinin ja vanhan maailman henkeä huokuvat näkymät luovat ihastuttavan kulttuurisekoituksen – se näkyy parhaiten kaupungin historiallisen keskustan alueella, joka on UNESCOn maailmanperintölistan kohde ja jota hallitsevat siirtomaavuosien aikaiset aukiot ja ajat sitten unohdettuja roomalaisia raunioita suojiinsa kätkevät vanhat, ränsistyneet talot. Porto astelee kuitenkin ylpeänä kohti nykypäivää ja on kokenut kipeästi kaipaamaansa uudistusta, joka on tuonut esiin modernia suunnittelua ja roppakaupalla tyyliä. Kaupunki on kuitenkin edelleen muualta löytymätöntä rustiikkia viehätystä tarjoava turistikohde. Paneudu sinäkin kaupungin kulttuuriantiin jostakin Porton asunnostamme käsin – voit asua paikalliseen tapaan ja löytää kaupungin syvimmän persoonallisuuden.

Asunto Porto – Majoitus Portossa

Porto ja sen intohimo portviiniin

Porto tunnetaan kenties parhaiten sen tuottamasta portviinistä, joka on tavallisesti jälkiruoan seurana tarjottava makea punaviini. Tuhannet turistit saapuvat alueelle vuosittain maistellakseen tämän nöyrän juoman herkullista ja tuoretta makua – mutta miksi juuri Porto on paras paikka kyseisen viinin maisteluun? Siksi, että Pohjois-Portugalissa sijaitseva Porto ja Douro-jokea ympäröivä laakso omaavat täydellisen mikroilmaston eri kasvien viljelylle. Rikas maaperä soveltuu mainiosti oliivien ja viinirypäleiden viljelyyn, mutta se on myös ihanteellinen juuri portviiniin käytettävän rypälelajikkeen vaalimiseen.

Tämän vehreänä kumpuilevan Portugalin kulman aluetta täplittävät lukemattomat quintasit, eli maatilat, jotka tuottavat niin portviiniä kuin muitakin viinilajikkeita. Yksi Portossa lomailevien suosituimmista aktiviteeteista on ”maatilahyppely”, jossa siirrytään yhdeltä portviiniä tuottavalta quintasilta toiselle, maistellaan kunkin aromirikkaita luomuksia ja opitaan viinintuotannon saloja.

Opi sinäkin kaikki Porton kaupungista ja sen intohimosta portviiniin jostakin kaupunkia täplittävästä asunnostamme käsin. Sinulla tulee olemaan ruhtinaallisesti aikaa sukeltaa alueen makujen keskelle ja oppia lisää Portugalin rakastetuimman jälkiruokaviinin valmistuksesta.

Majoitus Portossa

Historiallinen ja kulttuurinen Porto on eräs Portugalin suosituimmista turistikohteista. Rajattomien portviinivarastojensa lisäksi kaupungista löytyy myös lukuisia historiallisia nähtävyyksiä, jotka muistuttavat maan menneisyydestä. Majoitus Portossa on sekoitus historiallista charmia, kulttuuria ja ylellisiä palveluita, joita tarjoavat joen varrella sekä kaupungin kiemuraisilla kujilla sijaitsevat tyylikkäät hotellit. Toisaalla kaupungissa kodikkaita hostelleja putkahtelee esiin jokaisen nurkan takana Porton rakastettua yöelämää etsiville, ja edulliset loma-asunnot esittelevät portugalilaisen elämän kauniita piirteitä.

Keskiajan, barokin ja nykyajan sekoitus – Tehtävää Portossa

Tutustu tarjoamiimme Porton asuntoihin ja boutique-huoneistoihin, joista useat sijaitsevat kaupungin tärkeimpien maamerkkien läheisyydessä.

Syö, juo ja liiku paikallisen tavoin

Porton maalaishenkinen miljöö luo juuri sopivat puitteet paikallisesta tunnelmasta nauttimiselle. Vietä aikaasi mukavissa perhekahviloissa ja ihmettele maailman menoa ympärilläsi, katsele katuja reunustavien putiikkien antia ja nauti Francesinha-voileivästä, joka on Portugalin vastaus croque monsieurille. Kyseessä on pikaista suupalaa kaipaavien paikallisten suosima välipala, joka on täydellinen voimanlähde rientäessäsi ympäri kaupunkia, sen nähtävyyksiä ihaillen. Auringonlaskun aikaan kannattaa kipin kapin suunnata kaupungin korkeimmille alueille ja nauttia Vinho Verdestä jossakin kattobaarissa istuskellen. Tämä erikoinen viinilaatu omaa vihertävän värisävyn, mutta epätavallisesta väristään huolimatta on juuri sellainen, mitä rikasaromiselta portugalilaisviiniltä odotat.

Kun sitten olet valmis palaamaan majapaikkaasi, suosittelemme hyppäämään yhteen niistä vanhoista raitiovaunuista, jotka kolistelevat kaupungin jyrkkiä mäkiä ylös ja alas. Ne antavat kaupungille kauniin, vanhanaikaisen leimansa, paikallisten nojautuessa niiden ikkunalautoja vasten ja lakkaamattoman kellojen hälinän kaikuessa mukulakivikujilla.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä