Asunto Pariisi

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

658

Asunto Pariisi

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Musée du Louvre 180 Huoneistot
Champs-Élysées 169 Huoneistot
Stade de France 147 Huoneistot
Arc de Triomphe 141 Huoneistot
Tour Eiffel 75 Huoneistot
Notre-Dame 66 Huoneistot
Opéra Bastille 36 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Pariisi, Ranska arvostelu 4 5 perustuu 963 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 64US$/ yö.

Huoneistot Pariisissa – Parhaat vuokrattavat loma-asunnot

Pariisi on hienoistuneisuuden ruumiillistuma, joka houkuttelee vuosittain miljoonia vierailijoita charmillaan, kulttuurillaan ja maailmankuuluilla nähtävyyksillään. Pariisin kaduilta kaikki vieraat löytävät loputtomasti itselleen mieluista tehtävää ja nähtävää, aina Eiffel-tornin ikonisesta siluetista Montmartren taiteensävyiseen kaupunginosaan, tai Louvren suuriin saleihin. Viehättävät mukulakivikadut pursuavat vintage-tyyliä, ja boutigue-liikkeiden, ihanien kahviloiden ja rustiikkien bistrojen reunustamia avaria bulevardeja avautuu kaikkialla ympärilläsi. Haluatpa sitten ruksata listaltasi kaikki tärkeimmät nähtävyydet tai tutustua vähemmän tunnettuihin kaupunginosiin, voimme tarjota juuri sinulle sopivan huoneiston Pariisissa. Uppoudu pariisilaiseen elämäntapaan jossakin vuokraamassamme boutique-asunnossa tai tilavassa huoneistossa.

Huoneistot Pariisissa - Majoitus Pariisissa

Pariisilainen elämäntapa – Vanhoja markkinoita ja mutkittelevia katuja

Pariisi saattaa hyvinkin olla maailman suosituin matkakohde, mutta se onnistuu tänäänkin tarjoamaan hiljaisia nurkkia, joissa voit tutustua paikalliseen elämään ja vältellä turistilaumoja. Harhaile vaikka vanhan St-Germain-des-Présin markkinoilla, joita ympäröivät omalaatuisten ja viehättävien kahviloiden, baarien ja ravintoloiden monenkirjava sekoitus, tai käy piknikillä varjoisten täplien täyttämän Quai St Bernardin alueella, joka on omiaan lukemiseen ja ihmisten tarkkailuun. Voit myös vierailla La Pagodessa, Pariisin omassa pagodimaisessa elokuvateatterissa, joka erikoistuu indie-elokuviin, tai eksyä kaupungin design-studioiden, kummallisuuksia pursuavien putiikkien ja aitojen ranskalaisten bistrojen mukulakiviseen sekamelskaan eli Latinalaiskortteliin. Pariisissa on helppo elää paikallisten tavoin, sillä tarjoamme siellä valikoiman huolella kokoamiamme viihtyisiä ja edullisia huoneistoja.

Majoitus Pariisissa

Pariisilainen tyylikkyys näkyy lähes kaikissa kaupungin majoitusvaihtoehdoissa. Turistit parveilevat lähellä maailmankuuluja nähtävyyksiä, joista kirjailijat, taiteilijat ja muusikot ovat ammentaneet inspiraatiota. Majoitus Pariisissa sisältää niin kodikkaita asuntoja kulttuurintäyteisessä Montmartren kaupunginosassa kuin tyylikkäitä, nykyaikaisia hotelleja leveiden bulevardien varsilla. Valikoimaan kuuluu myös ranskalaista charmia ja elegantteja vivahteita huokuvia, loistokkaita hotelleja sekä pieniä, perinteisiä majataloja, jotka sijaitsevat latinalaiskorttelien kiemurtelevien katujen kätköissä. Missä tahansa majoitutkin, olet aina lähellä jotakin huippumuseota tai kaupungin tunnettua maamerkkiä.

Maailmankuuluja museoita ja monumentteja – Tehtävää Pariisissa

Pariisin asuntotarjontamme muodostavat loistavan kodikkaat vaihtoehdot niin edullisten boutigue-studioiden kuin ylellisten asuntojen osalta, ja monet niistä sijaitsevat yllä mainittujen tärkeiden kohteiden alueella.

Pariisiin saapuminen – Lentoasemalta kaupungin keskustaan

Pääasiassa Pariisia palvelee kaksi lentokenttää, Orlyn lentoasema (Aéroport d’Orly) ja Charles de Gaullen lentoasema (Aéroport Paris-Charles de Gaulle), joilta molemmilta löytyvät tehokkaat ja tiheät liikenneyhteydet kaupungin keskustaan. Kaupungilla on myös Beauvais-Tillén lentoasema (Aéroport de Beauvais), joka sijaitsee kauempana ja palvelee lähinnä halpalentojayhtiöitä.

Orly sijaitsee 18 kilometrin etäisyydellä Pariisin keskustasta ja siellä voit hypätä kaupunkiin vievään lentokenttäbussiin, metroon, junaan. Charles de Gaulle puolestaan sijaitsee 30 kilometriä Pariisista pohjoiseen ja voit ottaa junan sen rautatieasemalta, jolle on yhteys ilmaisella lentokenttäbussilla suoraan terminaaleilta, tai loikata yhteen lentoaseman ulkopuolella odottavista monista takseista. Beauvais-Tillén kohdalla asia on hieman hankalampi. Se nimittäin sijaitsee 75 kilometriä Pariisista pohjoiseen ja sieltä pääsee kaupungin keskustaan vain junalla.

Monet saapuvat Pariisiin Ranskan naapurimaista rajat ylittävien ja maata halkovien junayhteyksien kyydissä, samoin kuin Isosta-Britanniasta Eurostar-junalla. Kaikkien kaupunkiin tuovien maanpäällisten reittien päätepiste on keskusasema, Gare du Nord. Saavutpa mistä tahansa, tulet löytämään Pariisista huoneistoja juuri haluamaltasi alueelta.

Pariisin julkinen liikenne

Pariisi on vieraalleen erittäin ystävällinen ja tarjoaa nopean, tehokkaan ja luotettavan liikenneverkoston, joka kattaa koko kaupungin ja sen ulkopuolisetkin alueet. Metroverkosto on yksi Euroopan helpoiten navigoitavimmista, ja sen useat linjat ja asemat kattavat muun muassa kaikki päänähtävyydet. Kaupungilla on myös tiheä bussiliikenteen verkosto, joka tarjoaa kauniimman reitin kaupungin halki, tosin tiet voivat usein olla ruuhkan täyttämiä.

Useimmat tärkeimmistä kohteista sijaitsevat lyhyen matkan päässä toisistaan, joten voit hyvinkin kävellä paikasta toiseen ja nauttia samalla Pariisin arkkitehtuurista ja charmista. Jos kuitenkin väsähdät, voit aina loikata jonkun turisteja nähtävyydeltä toiselle säännöllisesti kuljettavan kiertoajelubussin kyytiin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä