Asunto Palma

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

1

Asunto Palma

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Asunto Palma de Mallorcalla – Edullisia vuokra-asuntoja

Mallorcan pääkaupunkia ympäröivät Välimeren kauniit maisemat ja upea sää. Kaupunkia reunustaa toisella puolella tyyni, sininen meri ja toisella puolella kaukaiset vuoret, ja kaupunki onkin postikorttimaisen kaunis paikka loman viettämiseen. Palma de Mallorcalla on monia katseenvangitsevia arkkitehtuurisia luomuksia, jotka kohoavat ylväinä loputtoman sinistä taivasta vasten. Rinteellä sijaitsevat vanhat korttelit katsovat ylpeinä merelle. Palma de Mallorcalta löydät paljon kapeita kujia, jotka mutkittelevat herttaisten kahviloiden, pienten putiikkien, paikallisten ravintoloiden sekä lukuisten museoiden ja saaren orastavaa taidekulttuuria esittelevien gallerioiden ohi. Kun olet saanut tarpeeksesi kaupungin tutkimisesta, rentoudu pitkällä lounaalla oluttuopillisen ja merenelävien äärellä. Valitse rannan lähellä oleva ravintola, ja ime itseesi Palma de Mallorcan rentoa elämäntyyliä. Oletpa sitten rantalomalla tai kulttuurimatkalla, löydät ympäri kaupunkia sijaitsevista Palma de Mallorcan asunnoistamme itsellesi sopivan.

Sekoitus historiaa ja luontoa – Mitä tehdä Palma de Mallorcalla

Palma de Mallorcan parhaat rannat

Palma de Mallorca on aurinkoa ja hiekkaa etsivien auringonpalvojien keskuudessa suosittu matkakohde. Sen idyllinen sijainti Välimeressä tarjoaa miellyttävän ilmaston ympäri vuoden, ja saarella on lukuisia pitkiä rantoja, jotka tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen.

Palma de Mallorcan länsipuolella sijaitseva Playa Cala Major on pitkä, sekä turistien että paikallisten kesäisin suosima ranta. Siltä on esteetön näkymä merelle, ja sen lähistöllä on paljon baareja, museoita ja ravintoloita, jotka pitävät sinut kiireisenä. Kaupungin itäpuolella sijaitseva Playa de Palma on lähes 5 kilometriä pitkä. Ranta on Palman tunnetuin, ja se on kesäkuukausien aikana täynnä ihmisiä. Jos etsit eloisaa ympäristöä, nappaa pöytä jostakin rantabaarista ja vietä aurinkoinen iltapäivä siellä.

Rannat ovat turistien vakiokohteita Palma de Mallorcalla. Valikoimastamme löydät itsellesi täydellisen asunnon rannan läheisyydestä ja pääset nauttimaan auringosta, hiekasta ja merestä.

Asunto Palma de Mallorcalla – Majoitus Palma de Mallorcalla

Majoitus Palma de Mallorcalla

Kaupunki on suosittu rantakohde, joten myös majoitus Palma de Mallorcalla pitää sisällään paljon rannalla sijaitsevia majoitusvaihtoehtoja, kuten merelle tähyileviä, itsenäisiä studioasuntoja sekä luksushotelleja, joista pääsee suoraan hiekkaisille rannoille. Kaupungin keskustassa, vanhan kaupungin kiemurtelevien katujen keskellä, kodikkaat hostellit ja majatalot tarjoavat perinteisempää majoitusta, ja merkittävimpien nähtävyyksien läheltä löytyy valikoima vuokrattavia asuntoja. Palma de Mallorcan majoitus on edullista, ja majapaikat sijaitsevat kävelymatkan päässä sekä rannasta että nähtävyyksistä.

Palma de Mallorcan historia

Rantojen lisäksi Palma de Mallorca on tunnettu rikkaasta historiastaan. Kaupunki on ollut asuttu jo vuodesta 5000 eKr. lähtien, ja vuonna 123 eKr. roomalaiset valtasivat kaupungin. Kaupungin historia tuli tunnetuksi 1950-luvulla, kun turistit alkoivat parveilla sen mailla tutustuakseen sen menneisyyteen ja nähdäkseen välähdyksen antiikin sivilisaatioiden jäänteistä.

Historiansa aikana Mallorca on kohdannut pieneksi saareksi melkoisen määrän hyökkäyksiä. Tunnetuin niistä tapahtui 1200-luvulla, ja sitä johti Aragonin kuningas Jaime I. Hän hyökkäsi kaupunkiin valtavalla, 1 500 hevosen ja 15 000 miehen armeijalla eikä pieni saari voinut puolustautua hyökkäystä vastaan. Nykyään La Seu, joka tunnetaan myös Palma- katedraalina, on saaren tärkein historiallinen nähtävyys Se pystytettiin kuningas Jaimen valloituksen jälkeen vuonna 1229, mutta sen rakentaminen saatiin valmiiksi vasta muutamaa vuosisataa myöhemmin vuonna 1601.

Palma de Mallorcan julkinen liikenne

Palma de Mallorcan asuntoihimme pääsee helposti julkisen liikenteen avulla. Saarta palvelee Palma de Mallorcan lentoasema, josta pääsee monin eri tavoin matkustamaan kaupunkiin sekä ympäri saarta. Bussit ovat helpoin tapa liikkua kaupungissa, ja lentoaseman terminaaleista kulkee useita linjoja eri puolille kaupunkia. Busseilla on helppo liikkua myös kaupungin sisällä, jos haluat päästä nopeasti nähtävyydeltä toiselle tai tutustua saareen paremmin.

Vaihtoehtoisesti voit hypätä taksiin lentoaseman terminaalien ulkopuolella. Matka on nopea, ja hinnat ovat kohtuullisia.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä