Asunto Palermo

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

27

Asunto Palermo

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Palermo, Italia arvostelu 4.3 5 perustuu 87 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 34US$/ yö.

Asunto Palermo – Halvat luksusstudiot

Palermo on Sisilian merkittävin kaupunki ja luonteeltaan monipuolinen. Koska se pursuaa lukemattomia tyylisuuntauksia, jotka ovat punoutuneet kaupungin valloittajien ja hallitsijoiden täplittämään historiaan, ja ylpeilee ainutlaatuisen italialaiskulttuurin maineellaan, löytyy jokaisen kadunkulman takaa jotain uutta ja erikoista. Sukeltaaksesi Palermon aitoon olemukseen, lähde kävelylle sen vanhaankaupunkiin, joka on rustiikin arkkitehtuurin ja paikallisten kahviloiden värittämien kapeiden kujien verkosto. Museoiden, kirkkojen ja viihtyisien ravintoloiden sekoituksen keskeltä tulet löytämään pilkahduksen kaupungista, joka on kokenut kovia. Palermo kuitenkin selviytyi voittajana, ja tarjoaa tänään postikorttimaisen täydellisen kohteen, joka pursuaa italialaista charmia, lumoavaa kauneutta ja kiehtovia ihmisiä. Tutustu kaupungin kaikkiin puoliin jostakin Palermon asunnostamme käsin. Selaa laajaa edullisten asuntojen ja vuokrattavien boutique-kohteiden valikoimaamme, joka suorastaan tihkuu tämän omalaatuisen kaupungin charmia ja luonnetta.

Asunto Palermo – Majoitus Palermossa

Palermo on katuruoan puolestapuhuja

Useimpien Italian kaupunkien tapaan myös Palermo on todellinen herkkusuiden suosikkikohde, panostaahan se perinteen ja tuoreiden makujen hallitsemaan rikkaaseen keittiöön. Useimmista ravintoloista löytyvät tunnetuimmat italialaismaut aina paikallisia aineksia tihkuvasta pizzasta kermaisissa kastikkeissa keitettyyn pastaan, mutta voit löytää myös aivan uusia makuja ja aterioita, joista et ole aiemmin edes kuullut.

Kaivautuaksesi hieman syvemmälle Palermon ruokamaailmaan kannattaa hylätä ravintolat ja suunnata kadulle, koska monia paikallisia ruokalajeja tarjoillaan katukojuissa, joista leijailee veden kielelle tuovia tuoksuja. Kaikkein yksinkertaisinta on tilata cannoli, joka on lähes jokaisessa kadunkulmassa myytävä kartionmuotoinen, ricotta-juustolla täytetty herkkupala. Eräiden mielestä se osataan valmistaa juuri Palermossa parhaiten, joten muista päivittäin jättää tilaa parille sellaiselle.

Jos omaat seikkailumieltä, kannattaa laajentaa valikoimaa ja kokeilla milzaa, joka on yksinkertaisesti sanoen pernavoileipä. Se ei kuulosta kovinkaan herkulliselta mutta on Palermon kaduilla todella suosittu erikoisuus. Monet katukauppiaat myyvät niitä pitkän jonon omaavista kojuistaan, joten jollet itse pelkää, liity jonon jatkeeksi.

Elä paikallista elämää jossakin tarjoamistamme Palermon asunnoista: ne ovat loistavia tukikohtia kaupungin laajan tarjonnan tutkimiseen – mukaan lukien sen herkullinen ja toisinaan epätavallinen ruokamaailma.

Majoitus Palermossa

Palermo paistattelee Italian historiallisen persoonallisuuden loisteessa, ja se esittelee upeita raunioita ja vuosisatoja kukoistanutta rentoa elämäntyyliä. Kuvankauniin maiseman keskellä majoitus Palermossa tarjoaa jokaiselle matkaajalle jotakin. Ylellisesti sisustetut, italialaista charmia huokuvat hotellit katselevat ikivanhoja kirkkoja, edulliset hostellit ovat vain muutaman minuutin päässä herkullisista ruokapaikoista ja baareista, ja kaupungin keskustassa sijaitsevat loma-asunnot tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupunkiin hieman erilaisesta perspektiivistä. Oletpa millainen matkaaja tahansa, löydät Palermosta majapaikan itsellesi.

Nöyrää historiaa ja kuvankauniita palazzoja – Tehtävää Palermossa

Selaa Palermon asuntojemme valikoimaa löytääksesi juuri sen itsellesi sopivimman majoituspaikan. Tarjoamme majoitusta aivan jokaisesta kaupunginosasta, yllä mainittujen nähtävyyksien alueet mukaan lukien.

Palermon paikka kartalla – Kaupunkiin saapuminen ja siellä liikkuminen

Palermon lentoasemalta pääsee helpoiten kaupungin keskustaan bussilla. Bussit lähtevät lentokentältä puolen tunnin välein ja kuljettavat sinut Politeamalle, päärautatieaseman ulkopuolella sijaitsevalle aukiolle. Matkaan kuluu noin 45 minuuttia, mutta pahimpaan ruuhka-aikaan sitäkin kauemmin. Vaihtoehtoisesti voit hypätä lentoasemalta päärautatieasemalle kulkevaan junaan. Juna lähtee noin tunnin välein, mutta koska matka saattaa kestää jopa tunnin (ja toisinaan kauemminkin), on suositeltavampaa valita bussi. Jos sinulla on erityisen kiire, kannattaa napata taksi, vaikka sitä pidetäänkin tavallisesti ylihinnoiteltuna kulkuvälineenä, etenkin vastikään kaupunkiin saapuneille turisteille.

Palermoon päästyäsi liikkuminen onkin sitten suhteellisen helppoa. Käytettävissäsi on tehokas bussiverkosto, joka kulkee kaikkien tärkeimpien nähtävyyksien välillä, ja voit säästää rahaa ostamalla päivä- tai viikkolipun, joita on saatavilla kioskeilta ja pikkukaupoista. Voit myös turvautua päärautatieasemalta läheisiin kaupunkeihin matkaaviin juniin, jotka tuovat ulottuvillesi lukemattomia kohteita, joihin voit lomasi aikana tehdä päiväretkiä.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä