Asunto Nizza

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

1

Asunto Nizza

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Asunto Nizza – Edulliset vuokrattavat loma-asunnot

Nizza on Ranskan rannikolla sijaitseva erityisen ylellinen ja suosittu lomakohde, joka pursuaa kimalluksen, glamourin ja runsaan kulttuurihyppysellisen täyttämää varakasta tunnelmaa. Vuoden ympäri jatkuva auringonpaiste takaa rennon ilmapiirin, kun taas kaupungin museot, taidegalleriat ja historialliset rakennukset tarjoavat polun menneisyyteen. Nizza ottaa jokaisen toiveet huomioon, onpa matkaajan budjetti ja matkustustapa mikä tahansa, ja on jo vuosien ajan houkutellut syliinsä niin reppureissaajia, luksuslomailijoita kuin perheellisiä. Ime sinäkin itseesi uskomatonta fiilistä paikallisessa caféssa istuen, vaeltele vanhankaupungin kiemurtelevilla kaduilla, tallustele leveää Promenade de Anglais -kävelykatua pitkin ja nauti auringonsäteistä jollakin rannikkoa täplittävällä hiekkarannalla. Ruoan ystävätkin tulevat olemaan innoissaan, sillä Nizza omaa aidon ja herkullisen ranskalaismenun parhaat palat, samoin kuin kansainvälistä ja fuusiokeittiötä tarjoilevien ravintoloiden valikoimat. Tutkiskele kaupungin runsasta tarjontaa jostakin Nizzan asunnoistamme käsin. Onpa matkatyylisi mikä tahansa, meiltä löytyy sinullekin juuri se oikea majoitus.

Avantgarde-tunnelmaa – Tehtävää Nizzassa

Viihtyisän kotoisten Nizzan asuntojemme valikoimaan kuuluvat niin omalaatuiset studiot kuin boutique-huoneistot, ja ne sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, myös yllä mainittujen vetonaulojen läheisyydessä.

Nizzan aurinkoiset torit ja markkinat

Mikään ei vedä vertoja markkinakojujen tutkimiselle lämpimän Välimeren auringon alla. Kuten saattaa odottaa, Nizzastakin löytyy eri puolilla kaupunkia rönsyileviä uskomattomia toreja. Yksi turistien suosikkipuuhista onkin kuljeskella Cours Saleya -torin värejä, herkullisia tuoksuja ja paikallisia erikoisuuksia pursuavien myyntikojujen keskellä.

Kiireisten myyntikojujen lisäksi aluetta täplittävät boutique-liikkeet ja viihtyisät kahvilat, joten sinulla on mainio tilaisuus napata itsellesi kupponen kuumaa juotavaa, rentoutua ja katsella ympärilläsi avautuvaa näkymää.

Kun sitten olet jälleen valmis torikojujen tutkiskeluun, voit perehtyä mitä erilaisimpien tuotteiden valikoimaan, aina huolitelluista hatuista, värikkäistä mausteista, tuoreista ja mehukkaista hedelmistä ja vihanneksista, tai sisustustavaroista antiikkisiin erikoisuuksiin. Alueella sijaitsee myös kalatori, samoin kuin taide- ja käsityömarkkinat - joilta voit ostaa paikallisia matkamuistoja – ja jopa postikorttitori.

Me voimme tarjota Nizzassa valikoiman tori- ja markkinapaikoilla sijaitsevia asuntoja, jolloin pääset helposti tutustumaan näiden aidosti paikallisten taustakulissien hälinään ja vilinään.

Asunto Nizza – Majoitus Nizzassa

Majoitus Nizzassa

Nizzan ylellinen maine heijastuu myös sen majoitusvalikoimaan. Rantakadun varrella suuret hotellit ovat vain muutaman askeleen päässä rannasta, vanhan kaupungin kiemurtelevilla kaduilla pienet hotellit tarjoavat omalaatuista ranskalaista tunnelmaa ja eloisat hostellit ovat edullisia majapaikkoja. Majoitus Nizzassa sisältää myös tyylikkäitä asuntoja meren rannalla sekä edullisia loma-asuntoja, joissa on kodikas tunnelma ja upeat näköalat. Kaikki kaupungin majoitusvaihtoehdot sijaitsevat kävelymatkan päässä ylellisistä rannoista ja tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Nizzan loppumaton yöelämä

Suuri osa Ranskan Rivierasta tunnetaan huippuluokan yöelämästään, eikä Nizza muodosta poikkeusta. Kaupunki kerskailee eloisalla iltatarjonnallaan, johon lukeutuvat monet trendikkäät baarit, rennot pubit ja tasokkaat klubit.

Leijonanosa yöviihteestä keskittyy Promenade de Anglaisin varrelle, jossa odottaa klubivalikoiman lisäksi myös kasino. Jollet ole klubien ystävä, kannattaa pimeän laskeuduttua silti suunnata tälle kävelykadulle sen tunnelmasta nauttimaan – paikan päällä on nimittäin aina esiintyjiä, jotka houkuttelevat ja lietsovat juhlijoita.

Voit vaihtoehtoisesti suunnata matkasi kohti Massénaa ja vanhaakaupunkia, josta löytyy viehättäviä baareja ja eloisia klubeja. Monipuolisen kulttuuri-, taide- ja makuvalikoimansa tavoin myös Nizzan yöelämä tarjoaa jokaiselle jotakin, pidätpä sitten jazzin sielukkaista sävelistä, haluat tanssia eräiden maailman parhaiden DJ’den tahdittamana tai yksinkertaisesti haluat imeä itseesi kaupungin tunnelmaa kaikkia rahojasi tuhlaamatta.

Nauti lentoaseman ja kaupungin keskustan välisestä rantakaistaleesta

Nizzan lentoasema sijaitsee kaupungin laidalla olevalla rannikolla, ja kaupunkiin matkaavaa odottavatkin uskomattomat näkymät. Voit hypätä bussin tai junan kyytiin, jotka molemmat matkaavat lentokentältä suoraan kaupungin keskustaan. Jos olet kiireinen, voit luonnollisesti ottaa terminaalien ulkopuolelta itsellesi edullisen ja hyväntuulisen kuljettajan omaavan taksin. Ruuhka-aikaan matkustavien kannattaa kuitenkin välttää taksia, sillä he voivat joutua maksamaan kyydistään paljon enemmän kuin mitä lyhyeltä matkalta odottaisi.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä