Asunto New York

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

287

Asunto New York

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Museum of Modern Art 64 Huoneistot
Empire State Building 62 Huoneistot
Madison Square Garden 62 Huoneistot
Rockefeller Center 60 Huoneistot
Trinity Church 39 Huoneistot
Times Square 33 Huoneistot
Ground Zero 32 Huoneistot
Ellis Island 31 Huoneistot
Central Park 26 Huoneistot
Statue of Liberty 26 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto New York, Yhdysvallat arvostelu 3.9 5 perustuu 65 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 95US$/ yö.

Asunto New Yorkissa – Edulliset vuokrattavat loma-asunnot

New York, joka tunnetaan myös lempinimellä Big Apple (Iso omena), on yksi maailman suosituimmista kaupungeista ja ylpeilee vaikutuksen herättävän arkkitehtuurin ja lukemattomien ravintoloiden suurella valikoimallaan, samoin kuin kirkkaasti valaistuilla kaduillaan vallitsevalla kuhisevalla tunnelmalla. Kaupungin siluetti on eräs maailman tunnetuimmista ja uskomattoman kiehtovaa tekemistä riittää aina Central Parkissa jaloittelusta Times Squaren auringonlaskun jälkeisen tunnelman nauttimiseen, tai Empire State Buildingin huipulta avautuvien henkeäsalpaavien kaupunkinäkymien ihailuun. Voit elää oman unelmasi yhdessä New Yorkin huoneistoistamme, sillä valittavina ovat niin edulliset studiot kuin boutique-tyyppiset loma-asunnot, jotka kaikki takaavat sinulle juuri sen täydellinen majoituksen.

Maailmankuuluja nähtävyyksiä – Tehtävää New Yorkissa

New Yorkissa huoneistomme sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, niin Bronxin kuin itäisen Upper Eastin ja läntisen West Siden alueilla.

Asunto New Yorkissa - Majoitus New Yorkissa

Omaperäinen New York – Kaupungin tuntemattomammat vetonaulat

New York on yksi maailman suurimmista turistipesäkkeistä, ja sen päänähtävyyksillä saattaa kävijävirran vuoksi olla tungosta Onneksi kaupungissa on useille turisteille tuntemattomia omaperäisiä kohteita, jotka tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta kaukana keskustan hälinästä.

Red Hook on suosiotaan kasvattava Brooklynin alue, jossa voit vaellella lukemattomien omaperäisten ja riippumattomien liikkeiden, ravintoloiden ja taidegallerioiden keskellä, ja imeä itseesi merellisellä alueella sykkivää luovaa ilmapiiriä. Alue on jokseenkin kaukana keskustasta, mutta viikonloppuisin sinne pääsee Manhattanilta lähtevällä ilmaisella vesitaksilla.

Valittavanasi on myös Elevated Acre, jonka olemassa oloa edes eräät newyorkilaiset eivät tunne. Tämä rauhallinen, vajaan puolen hehtaarin suuruinen, viheralue sijoittuu Wall Streetin läheisten pilvenpiirtäjien väliin ja tarjoaa täydellisen paikan kahvikupillisen nauttimiseen ja maailmanmenon katseluun. Kesäisin sen seitsenrivisessä amfiteatterissa esitetään elokuvia.

Taidetta palvovien kannattaa käydä Museum of Modern Art’n rakennuksessa nimeltä MoMa PS1, joka on päärakennusta huomattavasti tuntemattomampi ja siten rauhallisempi. Sen tiloissa järjestetään erilaisia nykytaiteen näyttelyitä, joihin lukeutuu myös paljon katutaidetta, ja rakennuksella on ihastuttava puutarha, joka alati muuttaa muotoaan ajankohtaisten näyttelyiden mukaan.

Jos haluat seikkailla tavallisten turistipolkujen ulkopuolella, tarjoamme New Yorkin huoneistoja myös kaupungin vähemmän tunnetuilla alueilla.

Majoitus New Yorkissa

New York on eräs maailman suosituimmista turistikohteista, ja myös sen majoitusvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Kaupungissa valtavat maailmankuulut hotellit kohoavat sopusoinnussa mieleenpainuvien nähtävyyksien kanssa ja tarjoavat tyylikkään paikan majoittumiseen eräässä maailman loistokkaimmista kaupungeista. Kattotasanteilla varustetut rakennukset tarjoavat elokuvamaisen taustan jokaiselle matkalle. Majoitus New Yorkissa sisältää myös edullisia vaihtoehtoja eloisien baarien ja yökerhojen lähellä sijaitsevista keskustan hostelleista aina vilkkaiden katujen varrelta ja kirkkaiden valojen loisteesta löytyviin studioihin.

New Yorkissa navigointi – Näin pääset lentoasemalta Manhattanille

New Yorkilla on peräti kolme kaupunkia palvelevaa lentokenttää. Niistä John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK) palvelee ulkomaanlentoja ja sijaitsee 15 kilometrin etäisyydellä Manhattanin keskustasta. Paras tapa päästä JFK:lta perille on valita AirTrain, joka kulkee Manhattanin keskustaan ja tarjoaa yhteyden myös New Yorkin metroon. Toinen lentoasemista on LaGaurdian lentoasema, joka palvelee lähinnä kotimaanlentoja, ja jolta pääsee kulkemaan Manhattanille Express Bussilla tai terminaalien ulkopuolella parveilevilla takseilla. Kolmas lentoasema on heikommin tunnettu Newarkin kansainvälinen lentoasema ja vaikka se itse asiassa sijaitsee New Jerseyn puolella, on se silti Manhattanin eteläosaa, eli Lower Manhattania, lähinnä oleva liikenteen solmukohta. Newarkia palvelee Transit-juna, joka kulkee tiheään lentoaseman ja Pennsylvania Station -rautatieaseman väliä.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä