Asunto Napoli

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

90

Asunto Napoli

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Museo Archeologico 21 Huoneistot
Duomo di Napoli 13 Huoneistot
Castel dell'Ovo 13 Huoneistot
Piazza del Plebiscito 12 Huoneistot
Castel Nuovo 12 Huoneistot
Teatro San Carlo 11 Huoneistot
Museo di Capodimonte 3 Huoneistot
San Paolo 3 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Napoli, Italia arvostelu 4.1 5 perustuu 234 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 45US$/ yö.

Asunto Napoli – Edullisia loma-asuntoja

Napoli on Italian kolmanneksi suurin kaupunki, ja se pitää sisällään runsaasti taidetta ja kulttuuria. Kaupungin sydämessä sijaitseva historiallinen keskusta on nimetty UNESCOn maailmanperintökohteeksi, ja kourallinen ensiluokkaisia museoita säilyttää kaupungissa osaa maailman parhaista taideteoksista ja arkeologisista löydöistä. Yhdistä nämä lumoavaan arkkitehtuuriin, koristeltuihin palatseihin ja vanhoihin, ränsistyneisiin linnoihin, lopputulokseksi saat runsaasti tarinoita ja nähtävyyksiä sisältävän satujen kaupungin. Ei ole kuitenkaan kysymys vain Napolin tarjoamista visuaalisista iloista. Napoli kuuluu Italian herkullisimpiin kaupunkeihin tarjoten houkuttelevan valikoiman omaperäisiä annoksia, ohutpohjaisia pizzoja ja paksuja, kermaisia pastoja sekä kahvia, jolla saat päiväsi hyvin käyntiin. Napoli on epäilemättä mestariluokan matkakohde, josta löytyy iloja jokaiselle aistille. Hemmottele aistejasi jossain Napolin asunnoistamme. Voit valita joko asunnon historiallisessa keskustassa tai ylellisen asunnon, josta on näköala monipuolisen arkkitehtuurin luomuksiin.

Katedraaleja ja linnoja – Mitä tehdä Napolissa

Meidän Napolin asuntomme sijaitsevat ympäri kaupunkia, ja monet niistä ovat yllä mainituilla suosituilla alueilla tai niiden läheisyydessä.

Asunto Napoli – Majoitus Napolissa

Majoitus Napolissa

Napolin siluetti on sekoitus koristeellisia torneja ja vaikuttavia arkkitehtuurisia rakennuksia. Kaiken tämän keskellä, syvällä kaupungin kiemuraisten katujen kätköissä, sijaitsee valikoima italialaista charmia huokuvia boutique-hotelleja. Majoitus Napolissa sisältää myös lukuisia designer-hostelleja, jotka on pääosin varattu trendikkäille, tyylikkäille vierailijoille sekä itsenäisiä loma-asuntoja, jotka tarjoavat edullisen ja kodikkaan tavan tutustua kaupunkiin. Minkä tahansa majapaikaksesi valitsetkin, Napolin mahtaileva ilmapiiri on läsnä ylellisenä tyylinä ja muodikkaina vivahteina.

Napolin rikas kahvikulttuuri

Kaikki tietävät, että italialaiset satoine kahviloineen rakastavat kahviaan. Napoli ei ole tästä poikkeus, ja suurin osa asukkaista luottaakin kahvin voimaan päiväänsä aloittaessaan. Yleensä napolilaiset tilaavat käynnistyäkseen pienen espresson, joten noudata tätä tapaa, jos haluat sulautua joukkoon ja kokea kahvin heidän tavallaan.

Napolin kahvikulttuuri ei ole mielenkiintoinen vain kahvin suosion ja tarpeellisuuden vuoksi. Kahvikulttuuriin liittyy myös paljon tapoja, joista on hyvä olla tietoinen ennen kaupunkiin matkustamista. Yksi parhaista perinteistä on caffe sospeso, jolla tarkoitetaan kahden kahvin ostamista, mutta vain toisen niistä juomista. Toisen maksetun kahvin voi myöhemmin juoda joku vähemmän onnekas yksilö – joku sellainen, jolla ei ole varaa itse maksaa kahviaan.

Tämä perinne alkoi Etelä-Italiassa nimenomaan Napolin seudulla. Vaikka perinne ei olekaan yhtä voimissaan kuin ennen, se silti elää perinteisimmissä kahviloissa. Jos tunnet itsesi anteliaaksi, tilaa caffe sospeso.

Meillä on valikoima asuntoja Napolissa kävelymatkan päässä autenttisista kahviloista, joissa voit todella tutustua paikalliseen kahvikulttuuriin.

Navigointi Napolissa – Lentokentältä kaupungin keskustaan

Napolin lentokenttä on epätavallisen lähellä keskustaa, joten matkasi on helppo ja halpa. Sukkulaliikenteen bussi liikennöi lentokentän terminaalin ja keskustassa sijaitsevan Garibaldin aukion välillä. Bussi liikennöi säännöllisesti, ja matka kestää noin puoli tuntia. Vaihtoehtoisesti voit napata taksin lentokentältä ja päästä pienellä hinnalla määränpäähäsi. Koska lentokenttä sijaitsee niin lähellä keskustaa, Napoli ei ole sijoittanut muihin vaihtoehtoihin lentokentän ja keskustan välisessä liikenteessä. Tällä hetkellä vaihtoehdot ovat siis joko Alibus (sukkulaliikenteen bussi) tai taksi.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä