Asunto Moskova

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

4

Asunto Moskova

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Asunnot Moskovassa – Vuokraa lyhytaikaiset lomahuoneistot

Moskovan siluetti värikkäine kupolikattoisine palatseineen ja loisteliaine arkkitehtuureineen on kuin suoraan satukirjan sivulta napattu. Moskova on muutakin kuin vain valokuvaajan unelmakohde, sillä kaupungin kaduilla leijailee vankka kommunistinen historia, ja eräät maailman mahtavimmista kulttuurilinnakkeista antavat sille kiehtovan taiteellisen ilmapiirin. Taide, historia ja erikoiset ideat näyttelevät Moskovassa merkittävää roolia, mutta kaupungista löytyy myös annos kukoistavaa, nykyaikaista elämäntapaa, jota symbolisoivat nouveau-henkiset kahvilat, trendikkäät ravintolat sekä hedonistinen yöelämä. Haluatpa sitten tutustua eräisiin maailman rakastetuimmista esittävän taiteen esityksistä, vaellella ikivanhan historian keskellä, ihastella uskomattoman kaunista arkkitehtuuria tai sukeltaa kuuluisan venäläisen yöelämän syvyyksiin, Moskova ei tule pettämään odotuksiasi. Tarjoamamme asunnot Moskovassa mahdollistavat kaikkeen yllä mainittuun tutustumisen ja takaavat sinulle mukavan ja edullisen majoituspaikan.

Sipulikupoleita ja taidegallerioita – Tehtävää Moskovassa

Asuntomme Moskovassa takaavat mahdollisuuden päästä helpolla kaikille kaupungin tärkeimmille nähtävyyksille. Monet asunnoistamme sijaitsevat kantakaupungilla ja kävelymatkan etäisyydellä toisistaan.

 Asunnot Moskovassa – Majoitus Moskovassa

Majoitus Moskovassa

Moskova on täynnä luksushotelleja sekä boutique-majoitusta, ja suuri osa kohteista on arkkitehtuurillisesti aivan yhtä häikäiseviä kuin kaupungin päänähtävyydetkin. Jos etsit Moskovasta keskeisellä paikalla sijaitsevaa ja sen syvimmän olemuksen löytämisen mahdollistavaa majoitusta, on valtava vuokrattavien loma-asuntojemme valikoima oikea ratkaisu. Asuntojamme löytyy kaikkien päänähtävyyksien läheisyydestä, ja ne tarjoavat itsenäisen tukikohdan kaikille niille, jotka haluavat tutustua Moskovaan paikallisen tavoin.

Omalaatuisia kahviloita – Moskovan luova puoli

Monisäikeisen historian sekä ällistyttävien vanhojen rakennusten lisäksi Moskova omaa eloisan nuorekkaan kulttuurin, jota edustavat lukemattomat luovuuden ihmeet. Kaikkialta kaupungista löytyy kahviloita, jotka suorastaan pursuvat uuden ajan muotoilua ja omalaatuista persoonallisuutta. Moskovan kiirehtiessä nykypäivään näitä viehättäviä kohteita ilmestyy yhä lisääntyvässä määrin jokaiseen kadunkulmaan.

More Vnutri onnistuu yhdistämään kahvilan ja luovan taidetilan. Siellä pääset nauttimaan katseenvangitsevista taideteoksista ja ottamaan osaa usean taiteenlajin mestarikursseille ja työpajoihin. Älä kuitenkaan unohda herkutella sen terveellisillä kasvisaterioilla ja tuoreilla juomilla. Valittavanasi on myös erikoinen kahvila Didu, jonka seinät ovat muovailuvahaa. Sen katosta roikkuu korituoleja, ja huonekalujen sekalaiset tyylit sulautuvat harmonisesti yhteen – ja seiniä koristaa muovailuvahasta loihdittujen hauskojen koristeiden runsas anti.

Usadba FreeLabs antaa sekin ainutlaatuisen lisänsä Moskovan kahvilamaailmalle. Historiallisen kartanon tiloissa toimiva kahvila yhdistää vanhan ja modernin designin, ja sen asiakaskunta koostuu pääasiassa luovista taiteilijatyypeistä.

Löydä tiesi Moskovaan – Lentoasemalta kaupungin keskustaan

Lentoasemalta on helppoa päästä Moskovan asunnoillemme, kunhan vain tiedät, mille lentokentälle lentosi saapuu – kolmen kansainvälisen lentoaseman olemassaolo voi nimittäin saada vierailijan hämilleen. Yksi lentoasemista on Šeremetjevo, jolle laskeutuu suuri osa Euroopasta ja Amerikasta saapuvista lennoista. Domodedovon lentoasema puolestaan on kooltaan pienempi ja kasvattaa suosiotaan halpalentoyhtiöiden keskuudessa, ja kolmas lentoasema on Vnukovo. Kaikkia kolmea lentokenttää palvelee Aeroexpress-junayhtiö, joka tarjoaa helpoimman ja halvimman tavan päästä Moskovan keskustaan.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä