Asunto Milano

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

625

Asunto Milano

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Fiera di Milano 498 Huoneistot
San Siro 376 Huoneistot
Duomo di Milano 188 Huoneistot
Parco Sempione 184 Huoneistot
Pinacoteca di Brera 100 Huoneistot
Castello Sforzesco 97 Huoneistot
Teatro alla Scala 29 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Milano, Italia arvostelu 3.9 5 perustuu 325 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 57US$/ yö.

Asunto Milanossa – Paras ja edullisin majoitus

Milanossa jylläävät muoti ja teollisuus. Milanon maine maailman muodin ja designin pääkaupunkina sopii yhteen sen tyylikkään kaupunkikuvan kanssa, ja design-liikkeitä pursuavan ilmeen taustalla piilottelee rikas ja kiehtova historia. Aivan kaupungin sydämessä ylpeänä kohoava loistelias tuomiokirkko, Duomo, antaa itseään ympäröivälle alueelle Rooman valtakunnan aikaisen kulttuurin ja loppumattomien yksityiskohtien ihannoinnin leiman. Milano ei kuitenkaan ole pelkkä pinnallinen ja bisnekseen nimeen vannova muodin mekka, vaan se on juuriaan myöten romanttinen italialaiskaupunki, josta löytyy huimasti uskomatonta tehtävää – valtaviin taidekokoelmiin tutustumisesta aina eloisasta yöelämästä nauttimiseen ja rakastetuimman italialaiskeittiön anneilla herkutteluun. Tutustu aitoon Milanoon valitsemalla jokin kaupungin keskustassa vuokraamamme huoneisto. Tarjoamme edullisia studioita ja lyhytaikaisia loma-asuntoja kaikentyyppisille matkailijoille, oletpa sitten ostoskierrosten harrastaja, taiteen ystävä tai paatumaton, kulinarismia arvostava herkkusuu.

Koristeellisia katedraaleja ja klassista oopperaa – Tehtävää Milanossa

Milanon huoneistojemme valikoima kattaa kaikki kaupungin alueet, myös yllä mainittujen suosittujen kohteiden lähistöllä.

Iltaisia kävelyretkiä ja sunnuntailounaita – Paikallista elämää Milanossa

Tutustu Milanon tenhoon seikkailemalla sen kaduilla paikallisten tapaan. Kun olet jo katsastanut kaikki päänähtävyydet, on aika tehdä löytöretki kaupungin tuntemattomammille alueille. Käy aluksi katsomassa kaupungin Carle Sozzani -valokuvagallerian tiheään vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia, matkaa sen jälkeen Navigli-kanaaleja pitkin, ja nappaa sitten kupillinen kuumaa kahvia ja katsele ympärilläsi vilisevää elämää. Myöhemmin voit jatkaa matkaasi Colonne di San Lorenzon historialliselle aukiolle, josta on tullut nuorison suosima iltainen kokoontumispaikka. Aukio on juuri omiaan öisestä Milanosta nauttimiseen, kiitos sen omaperäisten baarien ja huomiota herättävän arkkitehtuurin.

Viikonloppuisin milanolaiset suuntaavat kaupunkia ympäröivälle maaseudulle nauttimaan lounasta jossakin sen monista maatilaravintoloista. Kaupungin lähistöltä löytyy monia viinitiloja ja vanhoja maalaishenkisiä ruokapaikkoja, joten vedä sinäkin tuoli allesi ja nauti iltapäivien laiskoista hetkistä.

Pääset tutustumaan Milanoon paikallisen tavoin, kunhan kirjaudut yhteen kaupungin kotoisaan boutique-huoneistoomme, joita löytyy siroteltuina ympäri kaupungin katuja.

Asunto Milanossa - Majoitus Milanossa

Majoitus Milanossa

Milanon majoitusvalikoima heijastelee kaupungin trendikästä ja kulttuurillista ilmapiiriä. Tyylikkäiden kauppojen ja koristeellisen goottilaisen arkkitehtuurin keskellä on lukuisia lyhytaikaiseen majoittumiseen tarkoitettuja paikkoja, jotka tarjoavat hienostuneen näkymän italialaisen kaupunkielämään. Majoitus Milanossa pitää sisällään myös yksityiskohdiltaan loisteliaita huippuhotelleja, perinteistä charmia pursuavia edullisia majataloja sekä lukuisia moderneja hostelleja, jotka palvelevat erityisesti nuoria vierailijoita. Lisäksi kaupungista löytyy huokean hintaluokan asuntoja, jotka sijaitsevat kaupungin tärkeimpien nähtävyyksien lähellä ja katselevat kaupungin upeaa siluettia.

Näin pääset Milanoon – Lentoasemalta kaupungin keskustaan

Milanoa palvelee kaksi lentoasemaa. Linaten lentoasema on niistä pienempi ja sitä käytetään lähinnä maan sisäisiin lentoihin. Parhaiten pääset Linaten lentokentältä keskustaan bussilla tai taksilla, koska junayhteyttä ei ole. Terminaalin ulkopuolelta lähtee pikabussi, joka vie suoraan Milanon keskustassa sijaitsevalle Piazza San Babilan aukiolle.

Malpensan lentoasema on saapuvan lentoliikenteen keskuksista suosituin ja palvelee useimpia halpalentoyhtiöitä sekä (muita) kansainvälisiä lentoja. Malpensalta pääsee suoraan kaupungin keskustaan monella tapaa, esimerkiksi 20 minuutin välein lähtevällä lentokenttäbussilla, jolla matka taittuu noin tunnissa. Vaihtoehtona on Malpensa Express -juna, jolla pääset niin Piazza Cadornan metroasemalle kuin päärautatieasemalle. Viimeisimpään kohteeseen matka kestää hieman kauemmin, mutta löydät itsesi aivan kaupungin sydämestä.

Vieraat voivat saapua Milanoon myös muista italialaiskaupungeista, samoin kuin Italian naapurimaista, maata halkovan laajan rautatieverkoston ja luotettavien junayhteyksien ansiosta. Jos saavut junalla, on päätepisteesi luultavimmin päärautatieasema.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä