Asunto Mijas

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

55

Asunto Mijas

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Playa El Bombo 3 Huoneistot
Playa La Butibamba 2 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Mijas, Espanja arvostelu 3.9 5 perustuu 1 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 23US$/ yö.

Asunnot Mijasissa – Monikulttuurista majoitusta

Asunnot Mijasissa – Majoitus Mijasissa

Mijas on Malagan piirikunnassa, Costa del Solilla sijaitseva andalusialaiskaupunki. Ainutlaatuisten maisemiensa ja miellyttävän ilmastonsa ansiosta turismista on tullut alueen pääelinkeino. Täällä talvet ovat leutoja ja kesät kuumia. Monikulttuurisessa kaupungissa asuu paljon ulkomaalaisia, jotka ovat saapuneet sinne alun perin turisteina ja jääneet asumaan kohteeseen pysyvästi. Mijas koostuu kolmesta erillisestä asuinalueesta, joita ovat Las Lagunas, La Cala ja varsinainen Mijaksen kaupunki. La Cala sijaitsee rannikolla, kun taas Mijaksen keskusta sijaitsee vuorilla. Turisteja vetää puoleensa myös paikallinen kulttuuri ja rento elämäntyyli. Rentous juontaa juurensa turismiin pohjautuvasta historiasta, jonka saatossa turistien ja paikallisten tarpeet ovat löytäneet tasapainon. Kaupungissa järjestetään ympäri vuoden pyhiinvaelluksia ja festivaaleja, joissa tanssitaan fandangoa. Kaupungissa järjestetään myös monia kansainvälisiä tapahtumia, kuten Biennale de Arte ja teatterifestivaali. Muista myös tanssia flamencoa elokuussa järjestettävässä festivaalissa, joka on omistettu tälle mustalaishenkiselle tanssille. Kesäkuukausina kaupungissa järjestetään usein konsertteja. Mijaksen erikoisuuksiin kuuluvat myös aasitaksit, ja kaupunginvaltuusto on vastuussa parkkipaikkojen järjestämisestä aaseille. Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat muun muassa erikoisen muotoinen Plaza de Toros, vanhan arabimuurin rauniot sekä 1800-luvuilta peräisin oleva kirkko. Kaiken tämän löydät kapeiden katujen, valkoisten talojen, rantojen ja luolien keskeltä. Myös Mijasin vuori on vierailun arvoinen. Kaupungissa on myös paljon baareja, kahviloita, ravintoloita ja yöelämää. Only-apartmentsin asunnot Mijasissa ovat loistavia majapaikkoja, joten varaa omasi ajoissa.

Majoitus Mijasissa

Majoitus Mijasissa on monipuolinen valikoima, joka sisältää hotelleja, B&B-paikkoja, huoneistoja, hostelleja ja majataloja. Only-apartmentsin tarjoukset ovat markkinoiden edullisimpia, ja niiden ansiosta voit majoittua tilavissa, upeilla näköaloilla varustetuissa asunnoissa lomasi aikani. Valikoimassamme on modernisti sisustettuja huoneistoja kaikilla mukavuuksilla sekä ihastuttavia studioasuntoja niille, joille tärkeintä on asunnon toimivuus ja hauskanpito.

Nähtävää Mijasissa

Tarjoamamme asunnot Mijasissa sijaitsevat kaikkien näiden kohteiden lähellä. Vuokraa omasi ajoissa, jotta pääset hyötymään markkinoiden edullisimmista hinnoista ja varmistat paikkasi tässä mielenkiintoisessa Costa del Solin kohteessa.

Museot Mijasissa

Carromato de Mijas -museossa on ainutlaatuisia miniatyyrejä kaikkialta maailmasta. Museo on eräs Mijasin suosituimmista kohteista. Museon mainoslehtisissä ja pamfleteissa kerrotaan kaikki oleellinen: puettuja kirppuja, hammastikusta veistetty ballerina, taistelulaiva nuppineulan päässä, Leonardo da Vincin Viimeinen ehtoollinen riisinjyvän päällä jne. Museossa on yli 360 pienoisteosta, joiden ihastelemista varten sinulle annetaan suurennuslasi. Sisäänpääsy maksaa aikuisilta 3 euroa ja lapsilta 1,50 euroa.

Plaza de la Libertad -aukiolla sijaitseva Museo Histórico-Etnológico kertoo tarinoita Mijasin maanviljelijöistä ja kalastajista. Voit tutustua upeaan käsitöiden, kalastustarvikkeiden ja maanviljelykoneiden kokoelmaan sekä kopioon makuuhuoneesta, jossa Mijasin viimeinen republikaanipormestari piileskeli 30 vuotta.

Taiteen ystävien huomion kiinnittää varmasti Mijasin nykytaiteen museo CAC. Osoitteessa Calle Málaga 28 sijaitsevassa museossa on kokoelma Pablo Picasson keramiikkaa. Picasson töiden lisäksi museossa on Dalín ja Miron töitä sekä muiden paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia.

Miten Mijasiin pääsee

Mijas sijaitsee 22,7 kilometrin päässä Málagan lentoasemalta. Lentoasemalta ei kulje suoraan Mijasiin busseja, joten sinun täytyy ensin ottaa bussi numero 120 Fuengirolaan ja matkustaa sieltä edelleen Mijasiin.

Toinen suosittu vaihtoehto on ottaa lentoasemalta taksi. Muista kuitenkin sopia hinnasta ennen matkan alkua. Jos haluat nauttia lomasta omassa tahdissasi, voit vuokrata lentoasemalta auton ja matkustaa sillä ympäri aluetta.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä