Asunto Marrakesh

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

187

Asunto Marrakesh

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Marrakesh, Marokko arvostelu 3.8 5 perustuu 89 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 43US$/ yö.

Marrakechin huoneistot – Vuokraa edullinen boutique-asunto

Marrakech on kuin vilkkaan elämän ja rikkaan perinteen täyttämä värikäs kupla. Kaupungin erityispiirre on ränsistyneiden kojujen täyttämä eloisa vanhakaupunki, Medina, josta löytyy myös se käärmeidenlumoaja, ja Marrakechissa tunnet astuvasi ajassa taaksepäin aikaan, jolloin berberiheimot vaihtoivat nahkoja ja kultaa, ja mahtavia palatseja nousi kaupungin pölyisestä kamarasta. Marrakech on vanhan ja uuden huumaava sekoitus, ja siinä missä sen antiikkibasaarit pursuavat eloisaa tarmoa, kohoaa eri puolilla kaupunkia moderneja taidegallerioita pyrkien nykyaikaistamaan vahvasti vallinnutta käsityöläisperinnettä. Kaupunki tarjoaa myös aisteille rikasta kirjoa, kääriytyyhän se aromikkaisiin teelaatuihin ja mausteisiin, herkulliseen marokkolaisruokaan, paksuihin tekstiileihin, elämän supinaan ja upean arkkitehtuurin mahtaviin esimerkkeihin. Edullisten studioiden ja boutique-asuntojen tarjontamme kattaa kaupungin “vanhaa maailmaa” henkivät kadut, joten mitä tahansa etsitkään, meillä on juuri sinulle sopiva valikoima Marrakechin huoneistoja.

Adrenaalintäytteisiä seikkailuja Marrakechissä ja sen läheisyydessä

Marrakech on muutakin kuin vain sen vilkas keskusta, sillä kaupungin rajojen sisäpuolelta ja sen läheisyydestä löytyy valtava valikoima jännittävää puuhaa. Kaupungin ympärillä aukeaa loppumaton aavikko, joka luo täydelliset puitteet monille nopeatempoisille ja adrenaliinin virtaamaan saaville aktiviteeteille. Dyynien hallitseman maiseman keskellä voit hypätä rantakirpun kyytiin ja halkoa kumpumaista maastoa, lähteä kuumailmapallolla korkeuksiin ja katsella täplikästä maisemaa aivan uudesta perspektiivistä, ratsastaa kamelilla aavikon halki hitaammasta elämänrytmistä nauttien, tai kokeilla jotain itsellesi aivan uutta puuhaa, kuten hiekkalautailua dyynivuorten rinteillä.

Jos kaipaat hurjempaa seikkailua, kokeile koskenlaskutaitojasi jossakin lähimaastoa täplittävistä kanjoneista tai kalliokiipeilyä yhdessä alueen rotkoista, ja vaella Atlasvuorten ylitse tai vielä mieluummin loikkelehdi vuorenhuipulta toiselle ja kiidä pyörällä alas vuoripolkuja pitkin.

Marrakechin huoneistot - Majoitus Marrakechissa

Majoitus Marrakechissa

Marrakech on toiminnan ja kulttuurin tyyssija, mikä heijastuu myös sen majoitusvalikoimaan. Kaupungin keskustan kätköissä sijaitsevien edullisten hostellien lisäksi ympäri kaupunkia löytyy lukuisia tyylikkäitä palatseja, riadeja. Ylelliset hotellit ovat myös suosittu majoitusvaihtoehto ja kaupungista löytyykin viiden tähden majapaikkoja, jotka on varustettu perinteisillä terasseilla, vehreillä pihoilla ja tyylikkäällä marokkolaisella designilla. Majoitus Marrakechissa sisältää myös valikoiman edullisia asuntoja, joiden avulla vierailijoiden on mahdollista tutustua kaupunkiin paikallisen asukkaan tavoin ja nauttia kaupungin charmista.

Medina ja vuoria – Tehtävää Marrakechissä

Selaile Marrakechin huoneistojamme ja löydä se täydellinen majoituspaikka. Tarjoamme majoitusta kaikkialla kaupungissa, yllä mainittujen nähtävyyksien lähialueet mukaan lukien.

Siemaile teetä ja vaeltele soukien sokkeloissa – Tutustu paikalliseen elämäntapaan

Marrakechin vilkas keskusta pursuaa loistavia nähtävyyksiä, mutta paikalliseen elämäntapaankin on helppoa tutustua, kunhan tiedät, minne mennä. Suuntaa askeleesi Koutoubia-moskeijan taakse ja katsele auringonlaskua joltakin kattoterassilta, hemmottele itseäsi perinteisessä turkkilaisessa saunassa eli hamamissa sen höyryisten tilojen tunnelmaa imien, vaeltele sokkeloisten soukien eli markkinapaikkojen halki, eksytä itsesi sivukujille ja löydä sieltä valtava määrä omalaatuisia kojuja, valitse sitten jostakin kahvilasta itsellesi pöytä, tilaa perinteinen tee ja ihmettele maailman menoa. Pimeyden laskeutuessa kannattaa suunnata keskusaukiolle, joka herää eloon tähtien alla. Sen jokaista nurkkaa täplittävät katuesiintyjät, ja musiikkia tulvii kaikkialta. Tutustu muun muassa kaikkiin näihin paikallisiin puuhiin jostakin Marrakechin huoneistostamme käsin.

Kartoita Marrakech – Näin pääset lentoasemalta kaupunkiin

Marrakechin lentoasema on vain 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, jonne pääsemiseen on parikin vaihtoehtoa. Ensinnäkin tarjolla on lentokenttäbussi, joka kuljettaa matkustajat lentoasemalta suoraan kaupungin ytimeen ja kuljettajaa voi pyytää pysähtymään useiden tunnettujen hotellien ja matkalle osuvien vetonaulojen kohdalla. Tämä on edullisin matkaamistapa ja pääset samalla ihailemaan maisemia ja nähtävyyksiä. Jos sinulla sen sijaan on matkassasi runsaasti matkatavaroita tai haluat päästä keskustaan nopeasti, voit napata itsellesi yhden lentoaseman ulkopuolella odottavista takseista. Matka taittuu suhteellisen nopeasti ja edullisesti. Monet vieraat saapuvat Marrakechiin myös muista marokkolaisista kaupungeista käsin maata halkovan junaverkoston kautta, joka on normaalisti luotettava ja tehokas.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä