Asunto Mallorca

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

2 869 Löytyi asuntoa
järjestä:
Hinta
Koko
Suosio
Arviointi
Huoneet

Asunnot Mallorcalla – Tyylikästä majoitusta

Mallorca on Välimeressä sijaitseva Baleaarien saariryhmän suurin saari. Saarella puhutaan katalaanin ja espanjan sekoitusta, majorcaa. Ilmasto on lämmin kesällä ja viileä talvella. Saaren talous perustuu turismiin, ja saari houkutteleekin vuosittain yli 13 miljoonaa vierailijaa. Turismin ansiosta saaren infrastruktuuri ja palvelutarjonta ovat erinomaiset. Maisemat ovat niin upeat, että vuonna 1968 saaren Portals Vells Coven rannalla kuvattiin elokuva ”The Magus”. Mallorcalla on 128 rantaa mutta myös tärkeitä vuoristoalueita ja maisemille tyypillisiä urheiluaktiviteetteja. Eräs kohteen puoleensavetävimmistä piirteistä on Baleaareille tyypillinen keittiö, joka sisältää esimerkiksi paistettua ruokaa, greixoneraa. Jälkiruoaksi voit valita ensaimadaa. Alueella järjestetään paljon tapahtumia ympäri vuoden. Valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Mallorcalla ja heittäydy lomatunnelmaan.

Nähtävää Mallorcalla

Tarjoamamme asunnot Mallorcalla sijaitsevat kaikkien näiden kohteiden lähellä, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa siirtyäksesi paikasta toiseen ja saat lomastasi irti mahdollisimman paljon.

Asunnot Mallorcalla – Majoitus Mallorcalla

Miten Mallorcaan pääsee

Palma de Mallorcan lentoasema sijaitsee 8 kilometrin päässä Palman keskustasta. Linja numero 1 yhdistää lentoaseman kaikkiin Palman turistikohteisiin. Bussimatka maksaa 3 euroa, ja busseja lähtee 15 minuutin välein. Linja 21 kuljettaa sinut Sa Arenaliin. Matka maksaa 3 euroa, ja busseja liikennöi kaksi kertaa tunnissa.

Barcelonasta Palma de Mallorcaan kulkevat lautat ovat erittäin mukavia. Voit ottaa lautalle mukaan auton, ja matkan hinta riippuu valitsemastasi mukavuustasosta. Matka kestää noin 8 tuntia.

Majoitus Mallorcalla

Majoitus Mallorcalla sisältää vertaansa vailla olevia vaihtoehtoja, mutta muista varata majapaikkasi ajoissa. Valikoimamme asunnot Mallorcalla ovat juuri niin ylellisiä kuin ansaitset. Nuoremmille matkailijoille valikoimastamme löytyy modernimmin sisustettuja studioasuntoja. Mallorcan asuntomme ovat tämän luonnollisen paratiisin parhaita majapaikkoja.

Tilaa tarjouksemme