Asunto Málaga

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

457

Asunto Málaga

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Tuoreimmat kommentit

asunto Málaga, Espanja arvostelu 3.9 5 perustuu 229 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 68US$/ yö.

Asunto Málagassa – Edullisia studioita rannikolla

Málaga sijaitsee Costa del Solilla ja on suosittu kohde aurinkoa, hiekkaa ja rentoutumista kaipaavien turistien keskuudessa. Kaupunki tarjoaa kuitenkin paljon muutakin kuin vain lämpimiä hiekkarantoja ja eloisaa baarimaailmaa. Málagan historiallinen puoli pursuaa omalaatuisia nähtävyyksiä näyttävästä goottilaisarkkitehtuurista ja viehättävistä, kauppojen reunustamista, kiemuraisista kujista aina herkullisten tapas-ravintoloiden ja uusien taide- ja kulttuurikeskusten sekoitukseen. Málaga ylpeilee kauniilla maisemillaan sekä taivasta tavoittelevien tornien, punasävyisten terrakottakattojen ja nykyaikaa edustavien korkeiden kerrostalojen koristamalla siluetillaan. Voit varmistaa saavasi kaupunkiin tutustumisesta kaiken haluamasi irti, kunhan varaat jonkin tarjoamistamme Málagan asunnoista. Meiltä löydät laajan valikoiman edullisia studioita ja vuokrattavia loma-asuntoja kaikilta kaupungin nurkilta, joten valitse oma majoituksesi ja lähde Málagan valloitukselle!

Vilkkaita hiekkarantoja ja kiemuraisia katuja – Tehtävää Málagassa

Pääset kaiken mielenkiintoisen keskelle varaamalla jonkin tarjoamistamme Málagan asunnoista, joita löytyy kaikkien yllä mainittujen suosikkikohteiden läheisyydestä.

Asunto Málagassa - Majoitus Málagassa

Syö ja juo Málagassa paikallisen tyyliin

Málaga tarjoaa rannikkokaupunkina luonnollisesti runsain mitoin tuoreita kala- ja äyriäisruokia. Suuntaa vaikka kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitsevalle Playa Pedregalejon rannikkoalueelle, joka on paikallisten ruokailijoiden suursuosiossa, ja katsele kuinka kokit grillaavat ulkosalla juuri pyydettyä kalasaalista. Kyseiseltä rantakaistaleelta löytyy lukemattomia ravintoloita, joista kaikissa tarjoillaan herkullisia meren antimia, perinteisiä espanjalaisia tapaksia sekä kansainvälisiä ruokalajeja.

Lounasaikaan haluat varmaan kuitenkin olla kaupungin hälinän keskellä. Nappaa siis itsellesi tuoli jonkin historiallisen vanhankaupungin baarin tai ravintolan ulkopuolelta ja varmista itsellesi aitiopaikka, josta voit seurata maailman menoa. Voit samalla maistella paikallista viiniä ja noukkia herkkupaloja pienistä terrakottaisista tapas-kulhoista – siinä vasta täydellinen tapa viettää muutama tunti elämästäsi!

Málagan asuntomme tarjoavat juuri sopiva tukikohdan Málagan ruokakulttuurin ja yöelämän tutkimiseen.

Näin vietät päivän paikallisen tapaan

Turismistaan huolimatta Málaga omaa paikallisten aktiviteettien ja nähtävyyksien muodostaman kiehtovan ja rikkaan kirjon. Koska ydinkaupungin ulkopuolella odottavat lukuisat naapurustot tarjoavat vieraalleen runsaasti perinteisiä ruokapaikkoja, kauppoja ja kahviloita, muistathan tehdä tutkimusmatkoja rannikon vartta pitkin kauemmaskin.

Vanhan kalastajakylä El Palon naapurustossa voit käväistä uimassa sen lähes autiolla rannalla ja kerätä sitten voimia ulkoilmakahviloiden tarjoamilla juuri grillatuilla sardiineilla. Ota niiden seuralaiseksi ja kyytipojaksi kylmää juotavaa ja ihmettele maailman menoa.

Jos taas haluat tutustua kaupungin luontoon, suuntaa kohti kasvitieteellistä puutarhaa, La Conceptiónia, joka onnistuu trooppisten kasviensa ja kauniiden suihkulähteidensä lomassa tarjoamaan vieraalleen rauhallista tunnelmaa. Sisäänpääsy ei maksa paljoakaan ja voit jopa liittyä opastetulle kierrokselle saadaksesi lisätietoja puutarhan historiasta ja luonteesta.

Kun aurinko alkaa painua horisontin taakse, lähde iltakävelylle vanhankaupungin mutkitteleville kaduille. Uppoudu sen eläväiseen tunnelmaan, nappaa itsellesi kupillinen kahvia ja churroja, ja odota yöelämän vauhtiin pyörähtämistä. Málaga tunnetaan vilkkaasta yöelämästään ja parhaat kohteet löydät, kun suuntaat sinne missä paikallisetkin huvittelevat. Voit esimerkiksi viettää aikaasi kaupungin vanhan osan Mitjana-kadulla, jonne málagalaiset menevät rentoutumaan ja nauttimaan illastaan.

Majoitus Málagassa

Málaga sijaitsee rannikolla, joten siellä on paljon suurilla uima-altailla ja muilla rentouttavan matkan elementeillä varustettuja lomanviettopaikkoja. Majoitus Málagassa ei kuitenkaan rajoitu vain rantakaistaleelle. Kaupungin vanhassa osassa on lukuisia historiallisia hotelleja, jotka sijaitsevat merkittävimpien nähtävyyksien läheisyydessä, sekä sieviä hostelleja ja majataloja, jotka piileskelevät kaupungin kapeilla kaduilla. Asunnot ja studiot ovat vallanneet rantakorttelit, ja niistä on upeat näkymät pitkille rannoille ja meren ylle. Ne myös tarjoavat täydellisen majapaikan historian, kulttuurin ja rantaelämän yhdistämiseen.

Näin liikut Málagassa – paikallinen liikenne

Málagassa on helppo liikkua, koska kaupunki tarjoaa kulkemiseen monenlaisia vaihtoehtoja. Käytettävissäsi on päänähtävyydet ja -kohteen toisiinsa yhdistävä, tehokas ja kohtuuhintainen metroverkosto, sekä luotettava bussiverkosto, joka tarjoaa rentouttavan tavan katsella nähtävyyksiä samalla kun siirryt paikasta toiseen. Laaja junaverkko puolestaan yhdistää Málagan läheisiin espanjalaiskaupunkeihin.

Kaupungilla voi liikkua myös erikoisemmalla tavalla, esimerkiksi omaperäisillä Segway-ajoneuvoilla tai Hop On Hop Off -kiertoajelubusseilla, joilla pääset nopeasti siirtymään nähtävyydeltä toiselle. Paras tapa tutustua Málagaan on kuitenkin oma jalkapari ja polkupyörä. Suurin osa tunnetuista nähtävyyksistä ja maamerkeistä sijaitsee lähekkäin, ja tutkimusmatkasi aikana voit imeä itseesi kaupungin eloisaa tunnelmaa.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä