Asunto Madrid

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

25

Asunto Madrid

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Puerta del Sol 4 Huoneistot
Museo del Prado 2 Huoneistot
Plaza Mayor 2 Huoneistot
Plaza de España 2 Huoneistot
Torres Kio 1 Huoneiston
IFEMA 1 Huoneiston
Museo Reina Sofía 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Madrid, Espanja arvostelu 4.5 5 perustuu 323 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 78US$/ yö.

Asunto Madridissa – Lyhytaikaiset vuokrattavat loma-asunnot

Madrid on moni-ilmeinen kaupunki. Lukemattomia museoita ja gallerioita täyttävät uskomattomat taidekokoelmat tekevät kaupungista taiteen ystävien unelman. Madrid on myös kulinaristien ja herkkusuiden paratiisi, joka ylpeilee uutta espanjalaista keittiötä tarjoilevien ravintoloiden ja eri ruokakulttuureita yhdistävän fuusiokeittiön valikoimallaan. Eikä pidä unohtaa Madridin yöelämää. Kaupunki tunnetaan iltaisesta hulluttelustaan, ja se isännöi monia loistavia klubeja ja eräitä vain baarien reunustamia katuja. Madridin kaikkein houkuttelevin puoli on kuitenkin sen ilmapiiri, jonka eloisan vilkkauden ja energisyyden tunnet virtaavan kaupungin jokaisella neliöllä. Mihin tahansa kaupungin puoleen sitten haluatkaan tutustua, voit varmistaa itsellesi mahdollisimman onnistuneen matkan varaamalla jonkin edullisista Madridin asunnoistamme. Eritasoiset majoitusvaihtoehtomme selviävät selaamalla eri puolilla kaupunkia sijaitsevien halpojen studioittemme ja intiimien boutique-huoneistojemme valikoimaa – se tarjoaa jokaiselle jotakin.

Taiteen kultainen kolmio – Tehtävää ja nähtävää Madridissa

Tarjoamme monia edullisia vuokrattavia loma-asuntoja ja kohtuuhintaisia huoneistoja aivan Madridin merkittävimpien nähtävyyksien liepeiltä.

Unohda flamenco – Madridin musiikkimaailma kutsuu

Niin, Madrid todellakin tunnetaan flamencoesityksistään, mutta kaupunki on muidenkin musiikkilajien ja -suuntausten tyyssija. Mutkittelevien katujen varrelta löytyy lukemattomia maan alle piiloutuneita baareja, jotka tarjoavat pienissä tiloissaan lämminhenkiset puitteet uudenlaisesta musiikista ja muutamasta lasillisesta nauttimiselle. Etenkin jazz on suosiossa ja Café Centralista sekä Populartista löydät aina loistavia bändejä, ja indie-musiikki hallitsee Sala Solin ja Siroccon kaltaisissa paikoissa. Suuret klubit, kuten Pacha ja Kapital, esittelevät säännöllisesti myös lupaavia espanjalaisia tiskijukkia ja ovatkin vierailemisen arvoisia, jos haluat tanssia läpi yön. Monet Madridin asunnoistamme sijaitsevat yllä mainittujen alueilla, joten valitse niiden joukosta juuri se ihanteellisin majoituspaikka.

Asunto Madridissa - Majoitus Madridissa

Täydellinen ilta Madridissa

Illanvietto alkaa Madridissa tyypillisesti noin kello 20, jolloin ystävykset kokoontuvat yhteen nauttiakseen muutaman lasillisen viiniä, olutta ja syömään tapaksia. Suuntaa siis matkasi Cava Bajaan tai mille tahansa intiimien baarien täyttämälle La Latinan kapealle kadulle. Kello 22 on sitten aika siirtyä illallisen ja muutaman vahvemman lasillisen pariin – tilaa klassisia cocktaileja, joilla pääset vauhtiin. Jos suunnittelet klubikierrokselle menoa, baarista ei kannata turhaan lähteä ainakaan ennen kuin kello näyttää 1.30, jolloin useimpiin klubeihin alkaa virrata ihmisiä. Onneksi ne ovat avoinna aina aamukuuteen, joten sinulla on runsaasti aikaa imeä itseesi Madridin nautinnollista yöelämää.

Majoitus Madridissa

Matkustustyyliisi sopivan majoituksen löytäminen Madridista on lasten leikkiä, sillä kaupunki omaa lukemattomia majoitusvaihtoehtoja budjetistasi tai mielenkiinnon kohteistasi riippumatta. Kaupungin historia tarjoaa täydellisen taustakulissin vanhoille hotelleille, jotka ovat tarjonneet korkealuokkaista espanjalaista palvelua jo monien vuosien ajan. Kaupungin lupaavat design-piirit puolestaan ovat saaneet aikaan lukuisien boutique-hotellien ilmestymisen katukuvaan. Majoitus Madridissa sisältää lisäksi ympäri kaupunkia sijaitsevia ainutlaatuisia asuntoja, joissa majoittuessaan vierailijoilla on paljon aikaa kaupunkiin ja sen kulttuuri-, ruoka- ja yöelämään tutustumiseen.

Madrid kartalla – kaupunkiin saapuminen ja siellä liikkuminen

Madridin päälentokenttä on Barajasin lentoasema, joka sijaitsee 12 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta. Kaupunkiin pääsee monella tapaa, mukaan lukien koko kaupunkia palveleva tehokas ja halpa metroverkosto. Lisäksi tarjolla on liuta busseja, jotka kuljettavat lentokentältä suoraan kaupungin sydämeen, ja ydinkaupungille vie myös luotettava junaverkosto. Taksimatka terminaaleilta on sekin suhteellisen edullinen vaihtoehto, sillä lentoasemalta ei ole pitkä matka kaupungin keskustaan.

Madridissa on myös helppo liikkua, kiitos sen laajan metroverkon, joka yhdistää varrelleen kaikki päänähtävyydet – ja paljon muitakin kohteita. Samassa onnistuu kaupungin bussiverkosto, joka tarjoaa mahdollisuuden katsella kaupunkia maan pinnan tasolta paikasta toiseen liikuttaessa.

Suositut Naapurustot

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä