Asunto Lissabon

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

1 072

Asunto Lissabon

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Rossio 203 Huoneistot
Praça do Comércio 194 Huoneistot
Elevador de Santa Justa 125 Huoneistot
Castelo de São Jorge 107 Huoneistot
Torre de Belém 14 Huoneistot
Parque das Nações 5 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Lissabon, Portugali arvostelu 4 5 perustuu 2331 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 68US$/ yö.

Asunto Lissabonissa – Kukkaroystävällinen majoitus

Lissabon muodostuu useasta värikkäästä naapurustosta, joista jokainen antaa kaupungille oman annoksensa eloisaa persoonallisuutta. Astuessasi yhdestä kaupunginosasta toiseen tunnet samalla astuvasi aivan eri maailmaan, ja siksi jokainen matkaaja taatusti löytää jotain juuri itseään kiinnostavaa. Mainitkaamme kapeiden ja kiemuraisten katujen Alfama, jonka seiniä koristavat värikäskuvioiset azulejo-laatat, trendikkään baarimaailman omaava Bairro Alton ja Belémin kulttuurintäytteinen alue lukemattomine museoineen ja hämmästyttävine arkkitehtuureineen. Koska tutkittavaa riittää loputtomiin, muistathan tutustua Lissabonin keskustasta tarjoamiemme asuntojen valikoimaan. Meiltä löytyy loistava valikoima Alfaman kukkuloiden vuokrattavia boutique-asuntoja, uskomattomat näköalat Tajojoelle tarjoavia edullisia studioita, sekä keskustan alueelle siroteltuja halpoja huoneistoja. Varaamalla juuri itsellesi sopivan majoituspaikan varmistat, että matkastasi muodostuu mahdollisimman nautinnollinen.

Tutustu Lissabonin kaupunginosiin

Lissabonin muodostavat monet naapurustot, joista jokainen tarjoaa matkaajalle jotain erilaista ja uutta. Esimerkiksi rinteellä sijaitseva, vanha ja kylämäinen, Alfama oli kaupungin ainoa alue, joka ei tuhoutunut 1700-luvun suuren maanjäristyksen aikana. Tänään se on kiemuraisten katujen, omalaatuisia erikoisuuksia myyvien kauppojen ja lämminhenkisten ravintoloiden sekoitus. Baixa puolestaan on leveine bulevardeineen ja toimistorakennuksineen kaupungin liiketoiminnan tyyssija, Chiado ylpeilee lukemattomilla kalliilla boutique-liikkeillä, ja Lissabonin trendikäs Bairro Alto tunnetaan baarimaailmastaan. Raitiovaunumatkan päässä keskustasta sijaitseva Belém on kulttuurihenkinen naapurusto, josta löytyy suuri osa Lissabonin museoista, ja veden partaalla oleva Cacilhas on todellinen paratiisi meren antimia arvostaville. Missä tahansa kaupunginosassa haluatkaan majoittua, varmista itsellesi mahdollisimman onnistunut loma valitsemalla jokin edullisista Lissabonin boutique-asunnoistamme.

Hämmästyttäviä luostareita ja moderneja museoita – Tehtävää Lissabonissa

Lissabonin asuntovalikoimamme kattaa koko kaupungin, ja asunnot sijaitsevat yllä mainittujen nähtävyyksien lähettyvillä.

Asunto Lissabonissa - Majoitus Lissabonissa

Majoitus Lissabonissa

Lissabonissa on joukko erikoisia kaupunginosia, ja tuo omalaatuisuus näkyy myös kaupungin majoitusvalikoimassa. Barrio Alton kaupunginosassa on lukuisia epätavallisia hostelleja, jotka pursuavat nuorekasta ilmapiiriä ja sopivat hyvin myöhäisillan juhlijoille. Alfaman kaupunginosan kiemuraisilta kujilta löytyy pieniä, tyystin toinen toisestaan poikkeavia majataloja, jotka tarjoavat matkan ajassa taaksepäin. Valitsetpa majapaikaksesi korkealuokkaisen hotellin keskustan alueelta tai rauhallisemman majatalon kulttuurintäyteisen Belémin alueelta, majoitus Lissabonissa on ainutlaatuinen lisä kaupungin muutenkin elävään persoonallisuuteen. Itsenäisemmälle matkaajalle loma-asunnot ovat täydellinen tapa tutustua Lissabonin eri puoliin.

Laskeudu Lissaboniin – Näin pääset kaupungin keskustaan

Lissabonin lentoasema sijaitsee vain 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, jonne on helppo päästä useallakin liikennevälineellä. Luonnollisesti voit napata itsellesi terminaalin ulkopuolelta taksin, jonka kyydissä matkaan menee vain muutama minuutti ja veloitus on todella mitätön. Lisäksi käytettävissä on useita bussilinjoja, joilla matkaajat pääsevät terminaaleilta suoraan Lissabonin keskustan alueelle. Kaikkein helpoin ja tehokkain matkustustapa on kuitenkin metro, jolla on suoraan lentoasemalta kaupungin sydämeen vievä linja.

Lissaboniin saapuu vierailijoita junalla myös lähikaupungeista tai Espanjan puolelta, kiitos maata halkovien junayhteyksien. Jos itse olet saapumassa kaupunkiin junalla, matkasi päätepisteenä on todennäköisimmin kaupungin päärautatieasema, Estação do Oriente.

Suunnista kaupungin naapurustoissa – Lissabonin julkinen liikenne

Lissabon voi ylpeillä helppokäyttöisellä julkisella liikenteellä, johon lukeutuvat bussit, raitiovaunut, metro ja junat. Raitiovaunut tarjoavat sen aidoimman tavan kaupungilla liikkumiseen, ja Alfaman alueella liikennöi edelleen muutamia vanhoja malleja, mutta useimmiten matkasi taittuu uusien mallien kyydissä, etenkin jos määränpäänäsi on Belém. Raitiovaunut tarjoavat loistavan mahdollisuuden katsella kaupunkia yhdeltä nähtävyydeltä toiselle siirtyessä, mutta metrolla pääset nopeasti kaupungin yhdeltä laidalta toiselle.

Käytettävissä on myös edullinen ja luotettava junayhteys, joka kulkee Tajojoen rantamia pitkin läheisiin merenrantakyliin ja Sintran suosittuun linnakaupunkiin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä