Asunto Van Gogh Museum

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

3

Asunto Van Gogh Museum

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Anne Frank House 3 Huoneistot
Rijksmuseum 3 Huoneistot
Dam Square 3 Huoneistot
Vondelpark 2 Huoneistot
De Wallen 1 Huoneiston
Leidseplein 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Van Gogh Museum, Amsterdam, Alankomaat arvostelu 4.1 5 perustuu 3 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 131US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Van Gogh -museo Amsterdamissa – Majoitusta hyvään hintaan

Muutaman askeleen päässä Museumpleinilta (Museoaukio) ja vain 200 metrin päässä lämpimästä ja vihreästä Vondelpark-puistosta sijaitseva Van Gogh -museo sisältää suurimman kokoelman eräältä historian suurimmista taiteilijoista: Vincent van Goghilta. Museon pysyvä kokoelma sisältää yli 200 maalausta, 500 piirrosta ja yli 750 kirjettä. Tilapäisten näyttelyiden kokoelmat vaihtuvat, ja museossa järjestetään myös paljon muita kulttuuriaktiviteetteja.

Van Gogh tunnetaan ennen kaikkea hulluudestaan, köyhyydestään, dramaattisesta elämästään ja tuhoisasta elämäntyylistään. Hänen töidensä lisäksi museossa on myös teoksia muilta 1800-luvun taiteilijoilta, erityisesti impressionisteilta ja postimpressionisteilta. Voit ihailla museossa esimerkiksi Auguste Rodinin veistoksia sekä Paul Gauguinin, Édouard Manet’n, Claude Monet’n ja Henri de Toulouse-Lautrecin maalauksia.

Van Gogh -museo on eräs Amsterdamin eteläosan tärkeimmistä kohteista, ja se sijaitsee monien muiden ikonisten kohteiden, kuten Stedelijk-museon, Rijksmuseum-museon ja Concertgebouw-konserttihallin lähellä. Vuonna 1973 perustettu museo käsittää kaksi rakennusta, jotka ovat suunnitelleet arkkitehdit Gerrit Rietveld ja Kisho Kurokawa. Rakennukset suunniteltiin nimenomaan museokäyttöä varten. Museossa käy vuosittain miljoonia turisteja, ja se on eräs maan ja koko maailman vierailluimmista museoista.

Tämä upea Vincent van Goghin töiden kokoelma on koottu hänellä itsellään olleista tauluista. Maalaukset peri Vincent van Goghin veli Theo, kun taiteilija vuonna 1890 kuoli 37-vuotiaana erikoisessa ampumavälikohtauksesssa. Lopulta teokset koottiin Amsterdamissa olevaan Stedelijk-museoon, jossa ne olivat usean vuoden ajan ennen kuin ne siirrettiin van Gogh -säätiöön vuonna 1962.

Museon kokoelmasta löydät Vincent van Goghin kuuluisimpiin töihin kuuluvat Perunansyöjät (1885) ja Auringonkukkia (1889) sekä monia kuuluisia omakuvia. Museo sijaitsee hyvällä alueella, josta voit helposti vuokrata asunnon lomasi ajaksi. Kun majapaikkanasi on asunto lähellä paikkaa Van Gogh -museo, voit käydä lomallasi tässä ja muissa museoissa sekä alueen monissa turistikohteissa.

Asunnot lähellä paikkaa Van Gogh -museo Amsterdamissa - Nähtävää Van Gogh -museon lähellä

Majoitus lähellä paikkaa Van Gogh -museo

Amsterdamin eteläosista, van Goghin museon ja Vondelparkin läheltä löydät suuren valikoiman majoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on viiden tähden hotelleja ja suosittuja hostelleja, joissa nuoret voivat yöpyä edullisesti jaetuissa huoneissa. Jos kuitenkin haluat majoittua mukavasti ja itsenäisesti, suunnitella omat aikataulusi ja nautti lomasta omassa tahdissasi, asunnon vuokraaminen on hyvä majoitusvaihtoehto.

Valikoimastamme löydät kaikenlaisia asuntoja, täysin varustettuja monen huoneen asuntoja ja yksiöitä. Voit nauttia vierailustasi tässä kaupungissa, jossa yhdistyvät täydellisesti Euroopan kulttuurin modernit ja tuhoisetkin piirteet perinteiseen ja rauhalliseen hollantilaiseen elämään.

Nähtävää Van Gogh -museon lähellä

Van Gogh -museo sijaitsee kauniilla alueella Amsterdamissa, joten löydät sen läheltä paljon turistinähtävyyksiä. Listasimme alle joitakin niistä.

Miten päästä Van Gogh -museolle

Ota bussi 397 Amsterdam-Schiphol-lentoasemalta ja olet museolla vain puolessa tunnissa. Jää bussista Museumpleinin pysäkillä.

Amsterdamin päärautatieasemalta pääset museolle noin 25 minuutissa. Ota ensin raitiovaunu numero 2 (suunta Nieuw Sloten, Van Baerlestraatin pysäkki) ja vaihda sitten raitiovaunuun 5 (suunta Amstelveen Binnenhof, Van Baerlestraatin pysäkki). Pääset museon luo myös bussilla numero 170 (suunta Uithoorn, Amstelpleinin pysäkki) tai bussilla 172 (suunta Kudelstaart). Jos valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, jää pois Rijksmuseumin / Museumpleinin pysäkillä.

Haluamme muistuttaa siitä, että museo on auki joka päivä klo 9–17. Perjantaisin museo on auki klo 21 saakka.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä