Asunto Tower Bridge

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

1

Asunto Tower Bridge

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Tate Modern 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Tower Bridge, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta arvostelu 5 5 perustuu 1 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 186US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Tower Bridge – Edullista majoitusta Lontoon keskustassa

Lontoon arkkitehtonisten maamerkkien joukossa Tower Bridge (tai Bridge Tower) on ehdottomasti eräs ikonisimmista ja tärkeimmistä. Yli 100 vuotta vanha silta ylittää Thames-joen samalla korkeudella kuin Tower on London, jossa säilytetään kruununjalokiviä. Sillan kaksi suurta tornia ovat Englannin pääkaupungin tunnusomaisia symboleja, ja sillan ylittäminen upeita maisemia ihaillen on ainutlaatuinen kokemus sekä paikallisille asukkaille että kaupungissa vieraileville turisteille. Älä unohda kameraa!

Tämä nostosilta rakennettiin 1800-luvulla, ja se on nousumekanismi suunniteltiin siten, ettei se häiritsisi Lontoon satamasta lähteviä ja siihen tulevia laivoja. Rakennelman suunnitteli Horace Jones, joka toimi tuolloin kaupunginarkkitehtina. Silta on yli 244 metriä pitkä ja 7 metriä leveä, ja sen molemmat tornit ovat 65 metrin korkuisia. Sillan kaksi yli 1000 tonnia painavaa puolikasta nousevat vain minuutissa yli 80 astetta, joka tarvitaan jokiliikenteen mahdollistamiseksi. Jalankulkijoille tarkoitetut portaat ja viktoriaaniselta ajalta peräisin oleva moottorihuone muodostavat pysyvän näyttelyn, johon vierailijat pääsevät maksettuaan pääsymaksun. Vierailu on hintansa väärti ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen.

Asunnot lähellä paikkaa Tower Bridge - Nähtävää lähellä paikkaa Tower Bridge

Majoitus lähellä paikkaa Tower Bridge

Lontoo on epäilemättä eräs maailman suosituimmista turistikohteista. Kulttuuri, historia, talouselämä, musiikki, teatteri, kuninkaalliset ja monet muut asiat sulautuvat yhteen tässä valtavassa metropolissa. Suuren vierailijamäärän ansiosta myös kaupungin majoitustarjonta on runsasta. Löydät kaupungista kaikenlaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten luksushotelleja, nuorisohostelleja, majataloja, B&B-paikkoja ja paljon muuta.

Jos haluat kokea Lontoon tunnelman täysillä samalla kuitenkin yksityisyydestä ja itsenäisyydestä nauttien, suosittelemme vuokraamaan asunnon. Tower Bridgen läheltä pääset helposti monien muiden nähtävyyksien luo, sillä silta sijaitsee kaupungin keskeisellä alueella. Only-apartmentsilla on suuri määrä asuntoja tällä alueella. Valikoimassamme on yhden huoneen asuntoja sekä useamman makuuhuoneen asuntoja. Löydä valikoimastamme omia tarpeitasi parhaiten vastaava asunto. Kaikki asuntomme ovat täysin varusteltuja ja kalustettuja, joten voit todella rentoutua brittiläisessä pääkaupungissa.

Nähtävää lähellä paikkaa Tower Bridge

Miten päästä paikkaan Tower Bridge

Tower Bridge sijaitsee Lontoon keskeisellä paikalla, joten sinne pääseminen ei ole vaikeaa. Lontoon metroverkosto on tosin monimutkainen, ja metron lisäksi tarjolla on myös laaja bussiverkosto (kuuluisat punaiset kaksikerrosbussit) sekä turistibussit. Tower Bridgeä lähinnä olevat metroasemat ovat Tower Hill (linjat Circle ja District), London Bridge (Jubilee ja Northern lines) ja Bermondsey (linja Jubilee). Jos matkustat DLR-junalla (Docklands Light Railway), lähin asema on Tower Gateway. Jos saavut tavallisella junalla, lähimmät asemat ovat Fenchurch Street ja London Bridge. Tower Bridge on auki muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta joka päivä klo 10.00–17.30. Sisäänpääsymaksu aikuisilta on noin 10 puntaa eli noin 11 euroa.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä