Asunto Tour Eiffel

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

6

Asunto Tour Eiffel

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Musée du Louvre 15 Huoneistot
Arc de Triomphe 14 Huoneistot
Champs-Élysées 13 Huoneistot
Stade de France 13 Huoneistot
Notre-Dame 8 Huoneistot
Opéra Bastille 3 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Tour Eiffel, Pariisi, Ranska arvostelu 4.1 5 perustuu 2 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 106US$/ yö.

Asunnot Eiffel-tornin lähellä – Kunnianhimoista majoitusta

Eiffel-torni on eräs maailman tunnetuimmista monumenteista. 41 vuoden ajan se oli myös maailman korkein rakennus eikä siihen aikaan yksikään rakennus pystynyt kilpailemaan sen kanssa korkeudessa. Tornin suunnittelivat Maurice Koechlin ja Èmile Nougier, ja tornin rakennustöistä vastasi insinööri Alexandre Gustave Eiffel. Torni valmistui vuoden 1889 maailmannäyttelyyn, ja se sijaitsee Champ de Mars -nimisellä puistokadulla Seinen etelärannalla.

Asunnot Eiffel-tornin lähellä - Majoitus Eiffel-tornin lähellä

Tornin rakentaminen ei sujunut ongelmitta. Siihen aikaan ihmiset ajattelivat tornin pilaavan kaupungin ulkonäön. Torni olisi lisäksi ”hyödytön ja hirmuinen”. Yli 300 taiteilijaa osallistui avoimeen vetoomukseen, jossa vastustettiin Eiffel-tornin rakentamista. Liikkeeseen kuuluivat muun muassa Guy de Maupassant, Alexandre Dumasin poika sekä Charles Garnier.

8. tammikuuta vuonna 1887 kauppaministeri Éduoard Lockroy, Seinen prefekti Eugene Poubelle ja Gustave Eiffel allekirjoittivat virallisen sopimuksen 6,5 miljoonan frangin arvoisen tornin rakentamisesta. Sopimukseen liitettiin lisäksi 1,5 miljoonaa frangia odottamattomia kustannuksia varten. 15. toukokuuta vuonna 1889 torni avasi ovensa yleisölle ja siitä tuli maailmannäyttelyn vetonaula. Torni oli kuitenkin vuosia kritiikin kohteena, sillä sitä pidettiin liian hienostumattomana pariisilaiseen maisemaan. Vasta 1930-luvulla, jolloin tornin ensimmäinen kerros suunniteltiin uudelleen ja torniin asennettiin valot, siitä tuli kaupunkikuvaa parantava avantgardistinen symboli.

Tornin korkeus on 324 metriä antennin kanssa, ja siinä on kolme tasannetta. Ensimmäinen tasanne on 57 metriä maan pinnalta. Tasanteella on ravintola sekä karttoja ja näköalapisteitä Pariisin maisemien ihasteluun. Toinen kerros on 155 metrin korkeudella. Näköalat ovat uskomattoman kauniit, ja myös tällä tasanteella on ravintola. Näköalapaikan turvallisuusmääräykset ovat tiukat. Kolmannelle tasanteelle, joka sijaitsee 275 metrin korkeudessa, pääsee vain hissillä.

Eiffel-torni on nähnyt monia historian vaiheita. Vuonna 1944 se selviytyi natsien pommituksista ja sitä käytettiin sotilaallisiin tarkoituksiin. Vuonna 1999 se selvisi myrskystä vahingoittumattomana, vaikka tornin huipulla tuuli saavutti nopeuden 240 km/h.

Eiffel-torni on esiintynyt lukuisissa elokuvissa – romanttinen elokuva ei ole täydellinen ellei siinä näy Eiffel-tornia. Se esiintyy myös toiminnallisemmissa elokuvissa, kuten Superman 2, Armageddon, Alien – Ylösnousemus ja monet muut.

Majoitus Eiffel-tornin lähellä

Seine-joki, Champ de Mars -puisto ja upea, kaupunkia valaiseva Eiffel-torni ovat vain muutamia hurmaavan Pariisin vierailukohteita. Alueella on monia viehättäviä majapaikkoja, mutta alue on yleensä hyvin kallis. Alueella on monenlaisia hotelleja: hienostuneita, erikoisia ja avantgardistisia. Moniin hotelleihin voit ottaa mukaan myös lemmikkisi, ja joissakin hotelleissa on tupakoijille omat huoneet. Hienostuneeseen makuun on tarjolla myös ylellisiä, remontoituja asuntoja. Asunnot ovat hyvin varusteltuja, ja niissä on luonnonvaloa, ilmastointi, lämmitys ja langaton verkko. Asunnot sijaitsevat lähellä metroa, ja ne ovat valmiita vuokrattavaksi. Jos budjettisi on pienempi, studioasunnot ja B&B-paikat ovat hyviä vaihtoehtoja. Jotkut niistä ovat aivan yhtä hyviä kuin hotellit. Studioasunnot ovat edullisia, ja niissä on kaikki tarvitsemasi. Jos olet reppureissaaja ja etsit hostellia, sinun täytyy mennä hieman kauemmas tältä alueelta, jotta löydät budjettiisi sopivan majapaikan. Valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Eiffel-tornin lähellä. Löydät valikoimasta varmasti omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon.

Tehtävää Eiffel-tornin lähellä

Kuten näet, Pariisin tällä alueella on paljon nähtävää ja tehtävää. Tutustu asuntovalikoimaamme ja löydä itsellesi paras mahdollinen majapaikka, josta on vertaansa vailla olevat näkymät Eiffel-tornille.

Miten Eiffel-tornin alueelle pääsee

Paris-Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema sijaitsee 23 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Bussilla 351 pääset lentoasemalta Nation-metroasemalle. Sieltä voit edelleen jatkaa matkaasi taksilla tai metrolinjalla 6, jota pitkin pääset Bir Hakeimin metroasemalle. Takseja löydät lentoaseman terminaalin ulkopuolelta. Taksimatkan hinta on korkeampi klo 17.00–22.00. Joudut myös maksamaan ylimääräistä jokaisesta matkatavarastasi. Jos aiot vuokrata auton, sinun kannattaa tehdä se lentoaseman terminaalissa. Monilla autonvuokraamoilla vuokraukseen sisältyy rajoittamaton kilometrimäärä. Bon voyage!

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä