Asunto Tate Modern

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

1

Asunto Tate Modern

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Tower Bridge 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Tate Modern, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta arvostelu 5 5 perustuu 1 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 188US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Tate Modern -museo

Lontoon kaltaisessa kansainvälisessä, monipuolisessa suurkaupungissa majapaikan valinta voi olla vaikeaa. Kaupungissa on paljon nähtävyyksiä ja historiallisia kohteita, joten voi olla hieman hankalaa päättää, miltä alueelta haluat vuokrata asunnon. Only-apartmentsilla on kuitenkin sinulle suosituksia. Jos pidät modernista taiteesta, miksi et vuokraisi asuntoa Tate Modern -gallerian läheltä? Voit vierailla museossa useita kertoja ja siten hyödyntää sen tarjonnan maksimaalisesti, mutta hyvän sijainnin ansiosta majoittumalla museon lähellä voit tutustua myös muihin Iso-Britannian pääkaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin helposti.

Tate Modern - museossa on historiallisesti tärkeä taidekokoelma, mutta se on myös merkittävä modernin nykytaiteen esittelijä. Tate Modern on eräs maailman suurimmista museoista. Rakennus ja vanha energia-asema ovat pinta-alaltaan yhteensä noin 35 000 neliömetriä. Rakennus on vaikuttava sekä sisä- että ulkopuolelta. Joitakin nykytaiteen näyttelyitä lukuun ottamatta museo on myös ilmainen.

Monien muiden aarteiden ohella löydät Tate Modern -museosta töitä eurooppalaisilta 1900-luvun taiteilijoilta, kuten Georges Braqueltä, Pablo Picassolta ja Paul Kleeltä. Museossa on sekä pysyviä että vaihtuvia näyttelyitä sekä paljon erilaisia performanssia ja lyhytaikaisia, moderneja installaatioita. Tämä museo on suosittu myös lontoolaisten keskuudessa, ja siellä käy vuosittain noin 5 miljoonaa vierailijaa.

Asunnot lähellä paikkaa Tate Modern - Nähtävää Tate Modern -museon lähellä

Majoitus lähellä paikkaa Tate Modern -museo

Lontoo on eräs maailman aktiivisimmista kaupungeista. Se on teatterin, taiteen, muodin, musiikin, talouden ja monen muun alan mekka. Kaupungissa käy vuosittain miljoonia ja miljoonia turisteja, mikä vuoksi myös kaupungin majoitustarjonta on runsasta. Tarjolla on valtava määrä hotelleja, hostelleja, bed & breakfast -paikkoja ja monia muita majoitusvaihtoehtoja. Jos haluat saada Lontoon-vierailustasi mahdollisimman paljon irti ja nauttia samalla itsenäisyydestä ja yksityisyydestä, suosittelemme asunnon vuokraamista. Jos olet intohimoinen taiteen ja kulttuurin harrastaja ja haluat kävellä pitkin Thames-joen rantoja, vuokraa asunto Tate Modern -museon läheltä. Only-apartmentsilla on laaja valikoima monen kokoisia, erilaisia asuntoja. Valikoimassamme on yksiöitä sekä monen huoneen asuntoja. Löydä omia tarpeitasi parhaiten vastaava asunto. Kaikki asuntomme ovat kalustettuja ja hyvin varusteltuja.

Nähtävää Tate Modern -museon lähellä

Miten päästä Tate Modern -museon luo

Lontoo sijaitsee saarella, joten luontevin saapumisreitti sinne on lentäen. Kaupungin ympärillä onkin monia lentokenttiä, mutta Lontooseen voi matkustaa myös junalla muualta maasta sekä Pariisista.

Heathrow’n lentoasemalta pääset Tate Modern -museolle metrolla. Vaihda linjaa Gloucester Roadin asemalla ja suuntaa sieltä District line -linjalle (suuntaa Upminster). Jää pois Blackfriarsin pysäkillä ja olet museon luona noin 10 minuutin kävelyn jälkeen. Kokonaisuudessaan matka kestää yli tunnin. Toinen vaihtoehto on vaihtaa metrolinjaa Green Parkin asemalla ja hypätä siellä Jubilee line -linjalle (suuntaa Southwark). Kävelymatkaa kertyy tässä tapauksessa suurin piirtein saman verran.

London Cityn lentoasemalta pääset museolle ottamalla ensin DLR-junan. Jää pois Canning Townin asemalla ja vaihda siellä metroon (linja Jubilee, suunta Stanmore). Hyppää metrosta Southwarkissa, josta kävelymatka museolle on noin 10 minuuttia.

Jos saavut Gatwickin lentoasemalle, ota sieltä Thameslink-juna Blackfriars-asemalle. Sieltä pääset kävellen muutamassa minuutissa Tate Modern -museolle (kävelymatkan aikana ylität Thames-joen).

Myös Lutonin lentoasemalta pääset museolle Thameslink-junalla. Hyppää pois Blackfriarsin asemalla ja kävele noin 10 minuuttia museolle. Jos saavut King's Crossin rautatieasemalle, hyppää siellä Thameslink-junaan ja jää pois Blackfriarsin asemalla. Kävele sieltä noin 10 minuuttia ja olet upean Tate Modern - gallerian luona.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä