Asunto St Stephen's Basilica

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

11

Asunto St Stephen's Basilica

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Budapest Opera House 27 Huoneistot
Parliament 4 Huoneistot
Chain Bridge 3 Huoneistot
Fisherman's Bastion 3 Huoneistot
Heroes Square 2 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto St Stephen's Basilica, Budapest, Unkari arvostelu 4.3 5 perustuu 72 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 45US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Pyhän Tapanin kirkko – Budapest

Unkarin pääkaupunki Budapest on salaperäinen Itä-Euroopan helmi. Kaupunki muodostuu kahdesta, aiemmin erillisestä osasta, Budasta ja Pestistä, jotka sijaitsevat Tonava-joen eri puolilla. Kaupungit yhdistyivät vuonna 1873. Hyvän sijaintinsa ja vaurautensa ansiosta kaupunki on ollut lukuisten miehitysten ja konfliktien kohteena. Kaupungissa ovat vaikuttaneet monien kulttuurien edustajat kelteistä mongoleihin ja ottomaaneihin. Kauniin arkkitehtuurin, kulttuurin, maisemien ja poikkeuksellisen historiallisen perinnön ansiosta kaupungissa vierailee vuosittain enemmän turisteja kuin kaupungissa on asukkaita.

Eräs kaupungin tunnetuimmista ja vierailluimmista nähtävyyksistä on upea Pyhän Tapanin kirkko. Nimensä kirkko on saanut Unkarin ensimmäiseltä kuninkaalta, joka eli vuosina 975–1038. Tarinan mukaan hallitsijan oikeaa kättä säilytetään kirkon pyhäinjäännöskokoelmassa.

Puoli vuosisataa kestäneiden rakennustöiden jälkeen 96 metriä korkea rakennus valmistui 1905. Alkuperäisen suunnitelman laati arkkitehti Miklós Ybl, joka suunnitteli kirkon uusklassisen tyylin mukaisesti kreikkalaisen ristin muotoiseksi. Kirkon torneista voi ihailla Budapestin upeita maisemia. Vuokraa asunto Pyhän Tapanin kirkon läheltä ja nauti historiallisten kellojen melodisesta soitosta.

Asunnot lähellä paikkaa Pyhän Tapanin kirkko - Nähtävää Pyhän Tapanin kirkko

Majoitus lähellä paikkaa Pyhän Tapanin kirkko

Kirkko sijaitsee Budapestin keskustassa, joten kirkon lähellä on valtava määrä majoitusvaihtoehtoja. Alueella on kansainvälisiä hotelleja, nuorille suunnattuja hostelleja sekä monenkokoisia ja -hintaisia majataloja. Jos haluat saada mahdollisimman paljon irti vierailustasi, on suositeltavaa vuokrata oma asunto.

Kaupungin historiaa ja kulttuuria huokuvissa perinteisissä taloissa on klassisia asuntoja, joissa pääset todella osaksi budapestiläistä tunnelmaa. Täysin kalustettu asunto on täydellinen tukikohta lomallesi. Meidän valikoimastamme löydät majoitusvaihtoehtoja, joista on upeat näköalat Pyhän Tapanin kirkolle ja Tonava-joelle. Valikoimassamme monen huoneen asuntoja sekä pienempiä asuntoja, jotka sopivat pariskunnille tai yksin matkustaville. Valitse omia tarpeitasi ja makuasi parhaiten vastaava asunto.

Nähtävää Pyhän Tapanin kirkko

Miten päästä Pyhän Tapanin kirkon luo

Pyhän Tapanin kirkko sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, joten sen luo on helppo päästä. Jos saavut Ferenc Lisztin kansainväliselle lentoasemalle, hyppää lentoasemalla bussin 100E (suunta Deák Ferenc tér M) kyytiin. Bussimatka kestää noin 45 minuuttia.

Budapest-Keletin rautatieasemalta voit matkustaa Pyhän Tapanin kirkon luo taksilla 10 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit taittaa matkan metrolla (linja M2, suunta Déli pályaudvar M). Jää pois Deák Ferencin aukiolla, joka sijaitsee noin 100 metrin päässä kirkosta. Metromatka kestää noin 15 minuuttia.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä