Asunto Sagrada Familia

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

7

Asunto Sagrada Familia

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Fira de Barcelona 20 Huoneistot
Palau Sant Jordi 18 Huoneistot
Las Ramblas 11 Huoneistot
Camp Nou 10 Huoneistot
Casa Batlló 9 Huoneistot
Platja del Bogatell 8 Huoneistot
Plaza Real 4 Huoneistot
Parque Güell 2 Huoneistot
La Boqueria 1 Huoneiston
Puerto Olímpico 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Sagrada Familia, Barcelona, Espanja arvostelu 4 5 perustuu 37 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 58US$/ yö.

Asunnot Sagrada Famílian lähellä – Lomamajoitusta

Sagrada Família -kirkko on katalonialaisen arkkitehti Antoni Gaudín mestariteos ja Barcelonan tunnusmerkki. Symbolismia huokuvan kirkon rakennustyöt 12 800 hehtaarin kokoisella alueella alkoivat ensimmäisen kiven muurauksella vuonna 1882. Kirkon aluetta rajaavat kadut Carrer de la Marina, Carrer de Provença, Carrer de Sardenya ja Carrer de Mallorca. Vuosi aloittamisen jälkeen arkkitehti Antonio Gaudí otti projektin hoidettavakseen. Kun krypta oli valmistunut ja apsiksen rakentaminen oli aloitettu, Gaudí esitti ehdotuksensa valtavasta uusgoottilaisesta rakennuksesta, joka sisältäisi viisi laivaa, kolme sisäänkäyntiä ja kahdeksantoista tornia. Kirkosta tuli hänen mestariteoksensa ja maailmankuulu taideteos, jota on myöhemmin opiskeltu arkkitehtuurin esimerkkiteoksena eri yliopistoissa.

Gaudílla oli uskomaton kyky hahmottaa muotoa ja tilaa. Hän oli modernismin puolestapuhuja, joka loi oman tyylinsä yhdistämällä uusgoottilaiseen tyyliin itäisiä tyylejä ja muotoja, joihin hän sai inspiraationsa luonnosta. Kaikki hänen työnsä ovat saaneet inspiraatiota luonnosta ja uskonnosta. Hänen ensimmäinen tärkeä työnsä oli Casa Vicens.

Kohdattuaan vuonna 1915 monia ongelmia ja tragedioita Gaudí koetti paeta työn pariin ja omistautui täysin Sagrada Famílian rakentamiselle. Omistautuminen eteni siihen pisteeseen, että lopulta hän asui toimistossaan mappien ja pienoismallien ympäröimänä. Vuonna 1925 ensimmäinen torni valmistui, ja seuraavana vuonna Gaudí menehtyi jäätyään raitiovaunun alle.

Sagrada Família oli Gaudílle niin tärkeä, että hän jätti mahdollisen kuolemansa varalta kirkon jokaiseen laivaan yksityiskohtaiset rakennusohjeet. Kirkon 18 tornia on jaettu ryhmiin seuraavalla tavalla: 12 tornia edustavat apostoleja ja neljä tornia evankelistoja. Jäljellä olevat kaksi tornia symboloivat Jeesusta ja Neitsyt Mariaa. Valoa sisään päästävillä ikkunoilla on myös tärkeä rooli rakennuksen arkkitehtuurissa.

Sagrada Famílian rakentaminen ohjeiden mukaisesti vei enemmän kuin vuosisadan, sillä pienoismallit vaurioituivat pahasti Espanjan sisällissodassa. Malleja yritettiin rakentaa uudelleen, mutta Gaudín suunnittelemien monimutkaisten muotojen toistaminen osoittautui vaikeaksi eikä vieläkään ole onnistuttu luomaan tietokonemallia kirkon pilareista. Sagrada Famílian arvellaan valmistuvan vuonna 2026.

Vuokrattavat asunnot Sagrada Familiassa lomasi ajaksi alkaen 20 €

Majoitus Sagrada Famílian lähellä

Majesteetillista Sagrada Famíliaa ympäröivä alue sijaitsee kaukana kaupungin kiireestä ja hyörinästä. Sen liepeiltä löytyy asuinrakennuksia ja paikallista elämää, tori, kahviloita sekä paljon vierailijoita kaikkialta maailmasta. Alueen ilmapiiri on lähes perheorientoitunut, ja voit valita monista eri majoitusvaihtoehdoista sinulle sopivimman. Valikoima sisältää ylellisiä hotelleja kirkon vieressä sekä pikkuhotelleja niin ikään hyvällä sijainnilla.

Jos etsit tyyliä ja hyvää hinta-laatusuhdetta, paras majoitusvaihtoehto on asunnon vuokraaminen. Löydät hyviltä paikoilta kalustettuja, tilavia, valoisia asuntoja, jotka on sisustettu kauniisti. Asunnoissa on langaton verkko, ja niihin on helppo päästä. Vuokraamalla asunnon olet vapaa viettämään lomasi omassa tahdissasi. Jos haluat vain löytää yksinkertaisen majapaikan, jossa on suihku, siinä tapauksessa sinun kannattaa valita studioasunto tai B&B-majoitus. Tutustu valikoimaan ja löydät kauniita, hyvin varusteltuja asuntoja, joihin on helppo päästä kaikilla kulkuvälineillä. Nuoremmille, pienemmällä budjetilla matkaaville on tarjolla edullisia hostelleja ja majataloja. Kuten huomaat, valikoima on suuri ja monipuolinen. Tarjoamamme asunnot Sagrada Famílian lähellä ovat loistavia majapaikkoja. Löydä valikoimasta itsellesi sopivin ja ota lomastasi kaikki irti.

Nähtävää Sagrada Famílian lähellä

Yllä mainittujen kohteiden lisäksi löydät alueelta ravintoloita, baareja ja kahviloita. Only-apartmentsin asunnot Sagrada Famílian lähellä ovat suosittuja, joten muista varata omasi ajoissa. Älä siis mieti valintaasi liian kauan, sillä silloin joku muu ehtii napata suosikkiasuntosi.

Miten Sagrada Famílian luo pääsee

Barcelonan El Prat -lentoasema sijaitsee 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Voit matkustaa bussilinjalla 46 Plaza Españalle, josta voit jatkaa matkaa taksilla tai metrolinjalla 1 Universitat-asemalle. Siellä voit vaihtaa metrolinjalle 2, jolla pääset Sagrada Famílian asemalle. Voit myös ottaa taksin minkä tahansa terminaalin ulkopuolelta.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä