Asunto Puerta del Sol

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

102 Löytyi asuntoa
järjestä:
Hinta
Matkaa keskustaan
Koko
Suosio
Arviointi
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Puerta del Sol, Madrid, Espanja arvostelu 4 5 perustuu 244 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 83US$/ yö.

Asunnot Puerta del Solin lähellä – Kohtuuhintaista kaupunkimajoitusta

Puerta del Sol sijaitsee Madridin sydämessä. Se on ääriään myöten täynnä historiaa – kaupungin poliittinen, sosiaalinen ja urbaani historia on keskittynyt tälle aukiolle. Aukio on nähnyt monenlaisia tilanteita kaupungin ensimmäisistä asukkaista suuriin poliittisiin selkkauksiin. Nykyään se on turistivetoinen alue, jolla on paljon tarjottavaa. Aukion liepeiltä löytyy tavarataloja, kuten el Corte Inglés, ja aukion mukaan nimetty metroasema. Alueella on myös paljon baareja ja kahviloita.

Vuokrattavat asunnot Puerta del Solin läheltä lomasi ajaksi alkaen 20 €

Puerta del Solin alkuperä on epäselvä, mutta ilmeisesti siitä tuli tärkeä maamerkki keskiajalla, kun se toimi Madridin sisäänkäyntiporttina. Nimensä se sai vuonna 1520, kun Madridin neuvosto kokoontui suunnittelemaan kapinaa kuningas Kaarle I:sta vastaan. He päättivät rakentaa linnoituksen, jonka portti olisi itään, josta aurinko nousee. Sen vuoksi paikkaa alettiin kutsua nimellä Puerta del Sol, Auringon portti.

Aukion ensimmäinen rakennus oli Iglesia del Buen Succeso. Voit edelleen nähdä kirkon raunioita sekä pienen, metroaseman lähettyvillä olevan kyltin, joka on omistettu kirkolle. Kaksi muuta Puerta del Sol -aukion rakennusta olivat San Felipe Convent ja Nuestra Señora de las Victorias Convent.

Mariblancan kuuluisa patsas lisättiin Puerta del Solin lähteeseen vuonna 1625. Patsas sai nimensä vesikauppiailta, joiden mielestä veistoksessa käytetty kivi oli erittäin valkoista. Patsaasta tuli Madridin tunnusmerkki, jota koristellaan erilaisissa juhlissa. Patsaasta on kopio Calle Arenalin sisäänkäynnin luona.

Vuonna 1768 rakennettiin Real Casa de Correos, joka on vielä nykypäivänäkin eräs Madridin ikoneista. 1800-luvun puolivälissä aukiosta alkoi tulla aiempaa hienostuneempi. Uusi, pariisilainen leipomo saavutti heti yläluokan suosion. Casa Cordero rakennettiin San Felipen luostarin raunioille. Alueelle avattiin samanlaisia kävelyteitä ja basaareja kuin Pariisissa. Samaan aikaan Diligencias Postal Generales -yritys aloitti toimintansa kaupungissa tuoden sinne uusia asukkaita. Alueelle syntyi majataloja ja vierailijoiden määrä lisääntyi.

Kaupungin asukkaat ovat käyttäneet Puerta del Solia mielenosoituksiin vuodesta 1759, jolloin Esquilachen mellakat tapahtuivat. Myös Dos de Mayon kansannousu Napoleonia vastaan tapahtui täällä vuonna 1808. Francisco de Goya ikuisti hetket maalaukseensa La carga de los mamelucos. Aukio sai todistaa myös Espanjan toisen tasavallan syntyä. Aukiolla oli jopa ”punainen kivetys” tasavallan kannattajien kokoontumisia varten. Aukio kärsi sisällissodan ilmapommituksissa. Ensimmäisenä päivänä huhtikuuta vuonna 1939 Franco allekirjoitti tiedotteen, jonka mukaan sota oli lopultakin virallisesti ohi, ja sotilaat marssivat Madridiin Puerta del Solin kautta.

15. toukokuuta 2011 Puerta del Solilla järjestettiin mielenosoitus, jollaisia nähtiin samaan aikaan myös muualla maailmassa. Tuhannet ihmiset osoittivat mieltään Espanjan poliittista järjestelmää vastaan. Neljä päivää myöhemmin valta vaihtui kansan toiveen mukaisesti.

Majoitus Puerta del Solin lähellä

Puerta del Solilla voit nähdä ajan jättämiä jälkiä. Aukion muurit, mukulakivet ja ornamentit muistuttavat kaupungin väkivaltaisista, mielenkiintoisista ja onnellisista hetkistä. Jotta voisit kokea kaiken tämän, valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Puerta del Solin lähellä. Vaihtoehtoisesti voit majoittua ylellisessä ja modernissa hotellissa. Osa hotelleista on pieniä, perhesuuntautuneita, ja osa niistä on suorastaan majesteetillisia. Hotellien hintataso on kuitenkin korkea. Alueen asunnot ovat edullisempia vaihtoehtoja mutta silti yhtä hyviä majapaikkoja. Asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla, ne ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja. Asuntojen lähellä on metroasemia ja bussipysäkkejä. Asunnoissa on langaton verkko sekä mahdollisuudet ruoanlaittoon ja pyykinpesuun. Löydät asunnot Puerta del Solin lähellä vain muutamalla klikkauksella. Jos matkustat yksin, studioasunto saattaa olla sinulle sopiva vaihtoehto. Myös kaikki studioasunnot ovat kalustettuja, ja niissä on langaton verkkoyhteys. Löydät alueelta myös hostelleja ja majataloja, mutta niihin täytyy kirjautua sisälle tiettyinä kellonaikoina ja noudattaa myös muita paikan sääntöjä.

Tehtävää Puerta del Solin lähellä

Madrid on tunnettu pienistä kahviloistaan ja aukioistaan, joissa voit nauttia kuumaa kaakaota. Niiden lisäksi kaupungissa on myös muita näkemisen arvoisia paikkoja.

Puerta del Sol eräs Madridin tunnusomaisimmista paikoista. Jos haluat olla toiminnan keskipisteessä, valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Puerta del Solin lähellä. Asunnostasi käsin voit helposti vierailla baareissa, yökerhoissa, kaupoissa ja nähtävyyksien luona.

Miten Puerta del Soliin pääsee

Adolfo Suárezin Barajasin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 14 kilometrin päässä Madridin keskustan Atocha-rautatieasemalta. Busseja keskustaan kulkee 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Voit matkustaa bussilla 203 Atochan asemalle ja jatkaa sieltä metrolinjalla 1 Puerta del Soliin. Taksi lentoasemalta keskustaan maksaa 30 euroa, ja hinta on kiinteä. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä matkatavaroistasi. Jos haluat liikkua lomallasi myös Madridin ulkopuolella, voit vuokrata lentoasemalta auton.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä