Asunto Playa de La Malagueta

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

0

Asunto Playa de La Malagueta

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tarkista että olet syöttänyt kaikki hakukriteerit oikein

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Asunnot lähellä paikkaa Malaguetan ranta – Malagan parasta majoitusta

Andalusiassa sijaitseva kaunis ja vanha Malaga on Etelä-Espanjan suurin rannikkokaupunki. Välimeren rannalla sijaitsevassa kaupungissa on kaunis ranta, joka toimii myös kaupungin asukkaiden ja turistien kohtauspaikkana. Tämä ranta on nimeltään La Malagueta, ja se sijaitsee Malagan sataman ja toisen rannan, La Caletan, välissä. Ranta sopii hyvin rentoutumiseen ja ulkoilmasta nauttimiseen, mutta hyvän sijaintinsa ansiosta sitä ympäröivät historialliset monumentit, museot, taidekeskukset ja kävelyreitit, joiden varrella voit nauttia ruoasta ja juomasta Välimerelle katsellen.

Malaguetan upea ranta on 1 200 metriä pitkä ja 45 metriä leveä. Keskeisen sijainnin ansiosta rannalla on jatkuva turistien virta. Merestä ja auringosta nauttimisen lisäksi rannalla on myös lasten leikkipuisto sekä vuokrattavia riippumattoja ja aurinkovarjoja ja paljon ruokaa ja juomaa tarjoilevia kojuja. Kesäaikaan rannalla on myös ulkoilmaelokuvateatteri.

Jos aiot viettää lomasi Malagassa ja rakastat aurinkoa ja hiekkaa, älä epäröi enää. Vuokraa itsellesi asunto Malaguetan rannan läheltä.

Asunnot lähellä paikkaa Malaguetan ranta - Nähtävää Malaguetan rannan lähellä

Majoitus lähellä paikkaa Malaguetan ranta

Rannalla vietetyn pitkän päivän, vedestä ja auringosta nauttimisen jälkeen mikä olisikaan mukavampaa kuin mennä mukavaan, yksityiseen paikkaan lepäämään. Jos tämä kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta, paras majoitusvaihtoehto Malagan lomallesi on asunnon vuokraaminen. Only-apartmentsilla on suuri valikoima erikokoisia, -tyylisiä ja -hintaisia asuntoja, joten voit valita tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavan majapaikan… joka vielä sopii budjettiisi! Unohda meluisat hostellit jaettuine huoneineen ja hotellit, joiden huoneet ovat niin pieniä, että niissä ei voi tehdä muuta kuin nukkua. Omassa vuokra-asunnossa voit tehdä ruokaa, rentoutua ja kokea Malagan aidolla tavalla.

Kaikki asuntomme ovat kalustettuja ja täysin varusteltuja. Niissä majoittumalla olet lomallasi itsenäinen ja voit nauttia kaikesta siitä vapaudesta ja rauhallisuudesta, jotka Välimeren rannikolla sinulle on tarjota. Älä epäröi, vaan tutustu valikoimaamme ja löydä omia tarpeitasi parhaiten vastaava asunto lähellä paikkaa Malaguetan ranta.

Nähtävää Malaguetan rannan lähellä

Miten päästä Malaguetan rannalle

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Malaguetan rannalle on helppo päästä kaupungin eri puolilta. Autolla pääset N-350-tietä pitkin helposti, mutta toki voit käyttää myös julkista liikennettä.

María Zambranon rautatieasemalta voit ottaa taksin, joka kuljettaa sinut Malaguetan alueelle alle 10 minuutissa. Pääset rannalle myös busseilla 32, 33, 34 ja 35. Malagan lentoasemalta voit matkustaa Malaguetan rannalle bussilla A, ja matka kestää noin tunnin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä