Asunto Piazza Navona

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

46

Asunto Piazza Navona

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Musei Vaticani 38 Huoneistot
Pantheon 31 Huoneistot
Stazione Termini 21 Huoneistot
Fontana di Trevi 19 Huoneistot
Palazzo del Quirinale 13 Huoneistot
Piazza di Spagna 9 Huoneistot
Piazza Venezia 7 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Piazza Navona, Rooma, Italia arvostelu 4.3 5 perustuu 672 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 97US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Piazza Navona – Unohtumaton loma Roomassa

Rooma on vertaansa vailla oleva kaupunki. Syitä tähän on monia, mutta ennen kaikkea Roomassa viehättää sen valtava kulttuurinen ja arkeologinen tarjonta. Roomaa pidetään kaupunkina, jossa on kokoon suhteutettuna maailman eniten historiallisia ja arkkitehtonisia aarteita. Rooman kulttuuriset, lingvistiset, sosiaaliset, filosofiset ja taiteelliset vaikutukset muuhun maailmaan ovat ainutlaatuisia. Rooman merkitys Euroopan historiassa on kiistaton, sillä Roomasta löytyviä aarteita ei voi löytää mistään muualta. Rooman monista nähtävyyksistä Piazza Navona on eräs tunnetuimmista, ja siellä on monia antiikin suihkulähteitä ja monumentteja. Sijaintinsa ja luonteensa ansiosta aukio on sekä paikallisten että turistien kohtaamispaikka.

Aukio sijaitsee paikalla, jossa ennen oli kuuluisa Stadio di Domiziano, ensimmäisen vuosisadan urheilukenttä. Stadionille mahtui yli 30 000 katsojaa, ja siellä järjestettiin urheilu- ja muita tapahtumia. Stadionilla todistettiin ainakin kerran myös marttyyrikuolemaa. Aukion pohjoisosassa katotason alapuolella voit nähdä alkuperäisen stadionin jäänteitä.

Paikan muuttuminen aukioksi on urbaanin paavi Innocentius X:n ja Panfilin perheen ansiota. Berninin suihkulähde, Fontana dei Quattro Fiumi, sijaitsee keskellä. Lähde symboloi neljän eri maanosan jokia: Aasian Gangesia, Afrikan Niiliä, Euroopan Tonavaa ja Amerikan Silveriä. Jokien lisäksi suihkulähteessä on monimutkainen asetelma erilaisia kasveja. Fontana dei Quattro Fiumin lisäksi aukiolla on kaksi muuta suihkulähdettä: Fontana di Nettuno ja Fontana del Moro, jotka molemmat on suunnitellut Giacomo della Porta. Piazza Navonalla on myös Santa Inés in Agonía -kirkko, Palazzo Pamphili ja monia muita nähtävyyksiä, joita ei kannata jättää väliin.

Asunnot lähellä paikkaa Piazza Navona - Nähtävää lähellä paikkaa Piazza Navona

Majoitus lähellä paikkaa Piazza Navona

Urbaanin kauneutensa, lukuisten monumenttiensa, upean ruokakulttuurinsa ja historiallisen arvonsa vuoksi Rooma on eräs maailman suosituimmista turistikohteista. Miljoonien vierailijoiden vuoksi Roomassa on myös paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Löydät kaupungista viiden tähden hotelleja, nuorisolle suunnattuna hostelleja ja B&B-paikkoja. Kaikissa näissä majoitusvaihtoehdoissa on hyvät ja huonot puolensa. Hostellit ovat edullisia mutta niissä yleensä huoneet ja muut tilat ovat jaettuja. Lisäksi hostellit ovat melko meluisia. Hotellissa on enemmän yksityisyyttä, mutta olet riippuvainen hotellin aikatauluista esimerkiksi aamupalan, sisään- ja uloskirjautumisen sekä siivouksen suhteen. Hotellissa ei myöskään ole ruoanlaittomahdollisuutta. Paras tapa tutustua Roomaan aitojen roomalaisten tavoin itsenäisesti sekä yksityisyydestä ja kokkausmahdollisuuksista nauttien on vuokrata asunto. Only-apartmentsilla on erilaisia kalustettuja ja hyvin varustettuja asuntoja odottamassa sinun saapumistasi. Etsitpä sitten yksin tai kumppanin kanssa matkustavalle soveltuvaa yksiötä tai useamman huoneen asuntoja perheelle, löydät valikoimastamme etsimäsi. Vinkki: suosittelemme menemään paikalliselle torille ja ostamaan tuoreita raaka-aineita. Jos haluat jonakin lomapäivänä syödä kotona, voit käyttää asunnon keittiötä ja valmistaa herkullista pastaa roomalaiseen tapaan. Jos et tiedä yhtään hyvää reseptiä, pyydä neuvoa mistä tahansa: roomalaiset rakastavat hyvää ruokaa ja auttavat sinua mielellään. Eräs Rooman parhaista alueista on ehdottomasti Piazza Navona. Omasta vuokra-asunnosta käsin voit tutustua “ikuisen kaupungin” nähtävyyksiin helposti. Vuokraa asunto läheltä paikkaa Piazza Navona ja nauti täysillä vierailuistasi Roomassa.

Nähtävää lähellä paikkaa Piazza Navona

Miten Piazza Navonalle pääsee

Piazza Navona sijaitsee Rooman keskustassa, joten sinne on helppo matkustaa muiden turistikohteiden luota. Pääset aukiolle helposti kävellen tai julkista liikennettä käyttäen. Esimerkiksi seuraavat bussit liikennöivät Piazza Navonalle: 46, 62, 63, 64, 70, 81, 87, 116, 204, 280, 492, 628, 630, 780, 916.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä