Asunto Piazza di Spagna

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

9

Asunto Piazza di Spagna

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Piazza Navona 46 Huoneistot
Musei Vaticani 38 Huoneistot
Pantheon 31 Huoneistot
Stazione Termini 21 Huoneistot
Fontana di Trevi 19 Huoneistot
Palazzo del Quirinale 13 Huoneistot
Piazza Venezia 7 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Piazza di Spagna, Rooma, Italia arvostelu 4.7 5 perustuu 164 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 124US$/ yö.

Asunnot Espanjalaisten portaiden lähellä – Keskustamajoitusta

Espanjalaiset portaat (ital. Scalinata della Trinità dei Monti) rakennettiin 1700-luvun alussa yhdistämään Piazza di Spagna -aukiota ja Trinità dei Monti -kirkkoa. Rooman sydämessä sijaitsevilla portailla järjestetään vuosittain heinäkuun puolivälissä Donne Sotto le Stelle -muotinäytös. Näytöksessä mallit esittelevät valaistussa portaikossa viimeisimpiä muotiuutuuksia, ja valokuvaajat juoksevat ylös ja alas portaiden askelmia samalla valokuvia räpsien. Espanjalaiset portaat ovat myös kaupungin tunnettu kohtauspaikka. Sekä paikalliset että vierailijat istuvat portailla odottamassa ystäviään tai lepuuttamassa jalkojaan.

Juhlavuonna 1725 paavi Benedictus XIII päätti liittää Piazza di Spagnan Trinità dei Monti -kirkkoon. Arkkitehdit Alessandro Specchi ja Francesco de Sanctis valittiin suunnittelemaan rakennelma näiden kahden kohteen välille. Rakennelman piti myös olla sopusoinnussa kirkon ranskalaisten vaikutteiden kanssa. Lopulta päätettiin rakentaa portaikko, joka kunnioittaisi alueen muuta arkkitehtuuria. Samaan aikaan rakennettiin myös monia terasseja puutarhoineen.

Aukion nimen alkuperästä on käyty paljon keskustelua. Eräät ihmiset ajattelevat, että portaiden välityksellä kirkkoon yhdistyvät Espanjan edustusto ja Maltan ritarikunta. Toisten mielestä nimi on peräisin Palazzo di Spagna -rakennuksesta. Palazzo di Spagna on sijainnut portaiden lähistöllä vuodesta 1647 lähtien, ja sitä pidetään eräänä alueen historiallisesti tärkeimmistä kohteista.

 Asunnot Espanjalaisten portaiden lähellä - Tehtävää Espanjalaisten portaiden lähellä

Piazza di Spagna on eräs Rooman kauneimmista aukioista. Upeat portaat ja kirkko luovat aukiolle kauniin taustamaiseman. Harvat paikat ovat näin upeita. Aukiolla on varhaisbarokin ajalla rakennettu suihkulähde, Fontana della Barcaccia, jonka suunnitteli ja toteutti Pietro Bernini vuonna 1627. Hän rakensi suihkulähteen paavi Urbanus III:lle. Aukiolla on myös Colonnan della Immacolata -pylväs, jonka juurella on Mooseksen, Daavidin, Jesajan ja Hesekielen pronssipatsaat.

1800-luvulla ja 1900-luvun alussa Piazza di Spagna ja Espanjalaiset portaat olivat roomalaisen älymystön suosikkipaikka. Aukiolle avattiin Babington’s -teehuone, joka veti puoleensa Italian yläluokkaa, brittituristeja sekä porvaristoa. Nykyään siellä käyvät kansainväliset jetsetit. Myös Hollywood on huomioinut Espanjalaiset portaat. Portaat on ikuistettu esimerkiksi Audrey Hepburnin ja Gregory Peckin tähdittämään Loma Roomassa -elokuvaan.

Jos haluat nauttia Espanjalaisten portaiden koko komeudesta, sinun on kiivettävä ylös sen 135 porrasta. Ylhäällä voit ihastella kupolikattoja Rooman yllä sekä katsella portaiden juurella näkyvää Piazza di Spagnaa.

Majoitus Espanjalaisten portaiden lähellä

Upeat Espanjalaiset portaat sijaitsevat lähellä Via dei Condottia, Via Frattinaa, palatseja ja monia muita Rooman helmiä. Portaiden yläpäässä sijaitsevat keskiaikaiset kirkot kuuluvat Rooman kauneimpiin. Espanjalaisten portaiden lähellä olevat majapaikat sijaitsevat ihastuttavassa ympäristössä. Kuvankauniin alueen kaduilta löydät kauniita mutta kalliita hotelleja. Alueella sijaitsevat vuokra-asunnot ovat hotellien tapaan viehättäviä. Asunnot ovat ylellisiä mutta edullisia vaihtoehtoja hotellille. Tarjoamamme asunnot Espanjalaisten portaiden lähellä ovat tilavia, kauniisti sisustettuja ja hyvin varustettuja. Asunnoissa on oma keittiö, pesukone sekä langaton verkkoyhteys. Asuntoihin on helppo päästä ja, mikä parasta, voit tehdä varauksen vaikka heti. Alueella on myös muita majoitusvaihtoehtoja, kuten studioasuntoja, B&B-paikkoja, majataloja ja hostelleja. Majapaikan löytäminen Roomasta on helppoa – vaikeinta on valita itsellesi sopivin majoitusvaihtoehto.

Tehtävää Espanjalaisten portaiden lähellä

Kuten huomaat, Rooman tämä alue on ehdottomasti vierailun arvoinen ja voit löytää majapaikan hyvin läheltä Espanjalaisia portaita. Tutustu vuokra-asuntojen valikoimaamme ja ihaile alueen arkkitehtuurin upeita helmiä valitsemalla majapaikkasi täältä.

Miten Espanjalaisille portaille pääsee

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema (Fiumicino) sijaitsee 32 kilometrin päässä Rooman keskustan Termini-asemasta. Voit matkustaa lentoasemalta keskustaan bussilla, joka lähtee terminaalin ulkopuolelta. Matka kestää noin puoli tuntia. Vaihtoehtoisesti voit taittaa matkan myös taksilla tai mennä suoraan Piazza di Spagnalle bussilla numero 62. Voit matkustaa Piazza di Spagnalle myös metrolla.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä