Asunto Parque Güell

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

2

Asunto Parque Güell

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Fira de Barcelona 20 Huoneistot
Palau Sant Jordi 18 Huoneistot
Las Ramblas 11 Huoneistot
Camp Nou 10 Huoneistot
Platja del Bogatell 9 Huoneistot
Casa Batlló 9 Huoneistot
Sagrada Familia 7 Huoneistot
Plaza Real 4 Huoneistot
La Boqueria 1 Huoneiston
Puerto Olímpico 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Parque Güell, Barcelona, Espanja arvostelu 4.2 5 perustuu 4 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 128US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Güellin puisto Barcelonassa – Majoitusta parhaalla paikalla

Güellin puisto on epäilemättä eräs Barcelonan tunnusomaisimmista paikoista. Puistossa luonto ja katalaanitaiteilija Antoni Gaudín teokset yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Puisto sijaitsee El Carmelon asuinalueella (katalaaniksi El Carmel), Barcelonan korkeimman kukkulan laella. Löydät tämän upean puistokompleksin, kun kävelet jyrkät portaat ylös.

Puisto sai alkunsa Eusebi Güellin ajatuksesta. Güell uskoi suunnitelmansa modernisti Gaudílle, jonka työt ovat nykyään eräitä Barcelonan tunnetuimmista nähtävyyksistä. Puisto rakennettiin yli 100 vuotta sitten, vuosien 1900 ja 1914 välillä, mutta se avattiin virallisesti vasta vuonna 1926. Kuten muutkin Gaudín työt, puisto on Unescon maailmanperintökohde.

Luonnon ja arkkitehtuurin yhdistäminen on tyypillistä Gaudílle, joka on suunnitellut myös tunnetun Sagrada Familian. Gaudí sai paljon inspiraatiota luonnon orgaanisista elementeistä.

Eräs tämän upean puiston näkyvimmistä teoksista on lohikäärmettä (katalaaniksi el drac) symboloiva mosaiikkiveistos, joka sijaitsee puiston sisäänkäynnin lähellä. Veistos on itse asiassa Välimeren väreissä hehkuva salamanteri. Puiston korkeimmalla kohdalla voi ihastella koko kaupunkia, Sagrada Familiaa ja kaupungin muita upeita rakennuksia. Puiston sisällä voit nauttia monista eksoottisista linnuista, kasveista ja alueista, jotka on suunniteltu luonnosta nauttimiseen.

Asunnot lähellä paikkaa Güellin puisto Barcelonassa-parken i Barcelona - Nähtävää Güellin puiston lähellä

Majoitus lähellä paikkaa Güellin puisto

Barcelonassa on paljon nähtävyyksiä, ja jokainen sen alueista tarjoaa vierailijoille jotain ainutlaatuista. Vuokraa asunto Güellin puiston läheltä ja nauti täysillä tästä kauniista alueesta, jonka on suunnitellut modernin katalaanitaiteen tunnetuin edustaja, Antoni Gaudí. Kansainvälistä tunnelmaa henkivä Barcelona on asukasluvultaan Espanjan toiseksi suurin kaupunki. Kaupunki on eräs Euroopan suosituimmista turistikohteista, joten myös kaupungin majoitustarjonta on laaja ja monipuolinen. Kaupungin kaikilla alueilla on edullisia hostelleja ja ylellisiä hotelleja. Jos kuitenkin haluat nauttia aidosta katalonialaisesta tunnelmasta, omassa vuokra-asunnossa saat etsimääsi yksityisyyttä ja itsenäisyyttä. Onlyapartmentsilla on laaja valikoima asuntoja Güellin puiston lähellä. Hyvin varusteltu, kalustettu asunto on täydellinen lepopaikka ulkona viettämäsi päivän päätteeksi.

Nähtävää Güellin puiston lähellä

Güellin puiston lähellä on lukematon määrä viheralueita ja historiallisia kohteita, joissa voit oppia lisää Katalonian historiasta ja Antoni Gaudísta. Seuraavassa joitakin vierailukohteita Güellin puiston lähellä:

Miten Güellin puiston lähelle pääsee

Pääset puiston lähelle metrolla, mutta valitettavasti lähin metroasema on melko kaukana ja melko paljon alempana kuin puiston sisäänkäynti. Jos valitset vihreän linjan (L3), lähimmät pysäkit ovat Lesseps ja Vallcarca. Molemmilta asemilta kävely puistoon kestää noin 15 minuuttia. Lessepsin suunnasta kannattaa puistoon suunnata Sant Josep de la Muntanyaa pitkin, sillä siellä on portaat. Vallcarcan suunasta tullessasi voit nousta Baixada de la Glòrian portaat ja jatkaa sitten matkaasi Sant Josep de la Muntanyaa pitkin. Voit käyttää myös kiertoajelubusseja tai kaupungin bussilinjoja H26, 32 (Travessera de Dalista yksi pysäkinväli ja 10 minuutin kävely), 24 (Plaça Catalunya) tai 92 (Trelawny-Passeig Marítim). Pääsymaksu tälle alueelle on 7,5 € aikuisilta ja 5,25 € yli 65-vuotiailta ja 7–12-vuotiailta lapsilta. Alle 7-vuotiaille lapsille sisäänpääsy on ilmainen.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä