Asunto Pantheon

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

32

Asunto Pantheon

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Piazza Navona 47 Huoneistot
Musei Vaticani 40 Huoneistot
Stazione Termini 21 Huoneistot
Fontana di Trevi 20 Huoneistot
Palazzo del Quirinale 13 Huoneistot
Piazza di Spagna 9 Huoneistot
Piazza Venezia 7 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Pantheon, Rooma, Italia arvostelu 4.4 5 perustuu 281 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 68US$/ yö.

Asunnot Pantheonin alueella – Jumalallista majoitusta

Roomassa sijaitseva Pantheon on temppeli, joka edustaa taiteen ja kulttuurin kehitykselle omistautuneen yhteiskunnan syntyä. Alkuperäisen temppelin rakennutti Marcus Vipsanius Agrippa vuonna 27 eaa. Temppeli kuitenkin tuhoutui tulipaloissa, ja Hadrianus rakennutti raunioille uuden temppelin. Vuonna 609 Roomaa hallinnut Bysantin keisari Fokas lahjoitti temppelin paavi Bonifatius IV:lle, joka muutti sen kristilliseksi Santa Maria ad Martyres -kirkoksi. Kirkkoon siirrettiin paljon marttyyrien luita ja kirkko omistettiin Rooman kaupungin puhdistamiselle pakanoista.

Vuokrattavat asunnot Pantheonin läheltä lomasi ajaksi alkaen 20 €

Sana pantheon on kreikkaa, ja se tarkoittaa kaikkia jumalia. Tutkimusten mukaan alkuperäinen temppeli ei juurikaan muistuta nykymuotoista rakennusta. Alkuperäinen holvi oli enemmän suorakaidetta muistuttava kuin pyöreä, ja sen tarkoituksena oli kuvata Rooman keisarikunnan valtaa ja mahtia. Myös rakennuksen suunta muuttui siten, että pääfasadi on nyt pohjoispuolella. Temppelin edustalle rakennettiin aukio, jonka kolmella reunalla on pylväsrivit.

Italian kulttuuriperinnöstä vastaava ministeriö vastaa myös tämän arkkitehtuurin helmen ylläpidosta, vaikka kyseessä onkin Vatikaanista riippuvainen kirkko.

Unesco julisti Rooman historiallisen keskustan ja Pantheonin temppelin maailmanperintökohteeksi vuonna 1980.

Helluntai on eräs Pantheonissa juhlittavista pyhistä. Kesäkuun kahdeksantena päivänä punaisia ruusun terälehtiä ripotellaan alas pyöreästä kattoikkunasta kuoron laulaessa ”Veni Creator Spiritus”. Näkymä on uskomaton.

Jos päätät vierailla Pantheonissa, sinun täytyy olla kärsivällinen, sillä kohde vetää puoleensa paljon turisteja ja todennäköisesti joudut jonottamaan sisäänpääsyä. Temppelin sisällä ei saa ottaa valokuvia, puhua kovalla äänellä, istua lattialla tai nojata seiniin. Vaatetuksen on oltava asianmukaista eikä temppelin sisällä saa käyttää kännykkää. Voit vierailla Pantheonissa maanantaista lauantaihin klo 8.30–19.30 ja sunnuntaisin klo 9.00–18.00. Kun tulet Pantheonista ulos, nauti kuppi kahvia Plaza Rotondan terassilla.

Jos olet Pantheonin lähellä kesäpäivänseisauksen aikaan, eli 21.6. klo 12, älä unohda käydä tässä upeassa monumentissa. Silloin näet auringon kirkkaiden säteiden valaisevan rakennuksen sisäosia. Tämä efekti on todiste antiikin ajan astronomian edistyksellisyydestä.

Majoitus Pantheonin lähellä

Kävely Pantheonin alueella on sukellus ihmiskunnan historiaan, uskomuksiin ja valtaan. Rakennukset ovat osoituksia siitä kauneudesta ja täydellisyydestä, johon ihminen parhaimmillaan pystyy. Majoitus Pantheonin lähellä pitää sisällään monenlaisia vaihtoehtoja, jotka kuuluvat koko Rooman parhaimmistoon. Tarjolla on lukuisia hotelleja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Muista kuitenkin, että alueen hintataso on korkea. Jos etsit edullisempia majoitusvaihtoehtoja, valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Roomassa, erityisesti asunnot Pantheonin lähellä. Moderneissa, siisteissä asunnoissamme on langaton verkko, ja neon sisustettu tyylikkäästi. Valikoimassamme on myös edullisia studioasuntoja ja B&B-paikkoja, joista on helppo päästä kaupungin muihin osiin ja joista on upeat näkymät alueelle. Kaupungista löytyy myös nuoremmalle väestölle suunnattuja hostelleja, joiden hinnat ovat hotelleja edullisempia. Valitse majapaikkasi budjettisi mukaan, päätös on sinun.

Nähtävää Pantheonin lähellä

Jos haluat matkustaa roomalaisen kulttuurin halki, paras tapa retken toteuttamiseen on vuokrata asunto Pantheonin läheltä. Asunnot ovat tyylikkäästi sisustettuja ja hyvin varusteltuja. Asunnot sijaitsevat erinomaisien yhteyksien päässä.

Miten Pantheonille pääsee

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema (Fiumicino) sijaitsee 32 kilometrin päässä Rooman päärautatieasema Terminiltä. Lentoasemalta lähtee busseja keskustaan 20 minuutin välein. Matka kestää noin puoli tuntia ja maksaa 4 euroa. Termini-asemalla voit hypätä taksiin tai busseihin 64 tai 492, jotka kuljettavat sinut Argentina-pysäkille. Taksimatka lentoasemalta keskustaan maksaa noin 50 euroa, ja löydät takseja kaikkien terminaalien ulkopuolelta. Kaikki kansainväliset autovuokraamot ovat edustettuina lentoasemalla, jos haluat tutustua Roomaan vuokra-autolla oman aikataulusi mukaisesti.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä