Asunto Notre-Dame

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

8

Asunto Notre-Dame

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Musée du Louvre 15 Huoneistot
Arc de Triomphe 14 Huoneistot
Champs-Élysées 13 Huoneistot
Stade de France 13 Huoneistot
Tour Eiffel 6 Huoneistot
Opéra Bastille 3 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Notre-Dame, Pariisi, Ranska arvostelu 4.5 5 perustuu 19 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 117US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Notre Dame – Majoitusta Pariisin parhaalla alueella

Pariisi on monien matkailijoiden unelmien kaupunki. Sen romanttinen mielikuva juontaa juurensa sekä historiasta että todellisuudesta. Kaunis Seine-joki, mukulakivikadut, vanhat rakennukset ja kuvankauniit kahvilat tekevät kaupungista erityisen sopivan romantikoille. Pariisissa käy vuosittain yli 40 miljoonaa turistia, mikä tekee kaupungista maailman suosituimman turistikohteen. Pariisiin virtaa turisteja jatkuvana virtana, mutta kaupunki on myös tärkeä talouden, taiteen, muodin, gastronomian, koulutuksen ja yleisesti kaiken kulttuurin keskus.

Eiffel-torni tunnetaan Pariisin symbolina, mutta kaupungissa on myös monia muita upeita kohteita, kuten historiallinen Notre Damen katedraali. Riemukaari, Pantheon, Grande Arche de la Fraternité ja Louvre kuuluvat jokaisen kaupungissa vierailijan pakollisiin kohteisiin. Notre Damen upea katedraali rakennettiin goottilaisen tyyliin mukaisesti vuosina 1163–1345. Kirkon nimi tarkoittaa suomeksi ”Meidän rouvamme”, ja se on omistettu Neitsyt Marialle. Se sijaitsee Pariisissa Isla de la Cité -nimisellä alueella, ja sitä ympäröi Seine-joki.

Tämä Pariisin keskeisellä paikalla sijaitseva katedraali on katolilaisuuden symboli, joten se on ollut myös osa monia historiallisia tapahtumia. Esimerkiksi Ranskan vallankumouksen aikaan katedraalista tuhoutui osa ja sen aarteita varastettiin. Muutama vuosi myöhemmin Napoleon Bonaparte julisti itsensä hallitsijaksi tässä katedraalissa. Historiallisen ja arkkitehtonisen merkityksensä lisäksi tämä katedraali tunnetaan populaarikulttuurissa kuuluisan Quasimodon hahmon ansiosta. Tarinan mukaan Quasimodo on kellonsoittaja, joka rakastuu mustalaistyttö Esmeraldaan. Hahmon loi Victor Hugo teokseensa Pariisin Notre-Dame vuonna 1831. Disney teki tarinasta animaation ja teki samalla myös kirkon arkkitehtuurista, torneista, gargoileista ja kelloista maailmanlaajuisesti tunnettuja. Notre Dame kuuluu Pariisissa vierailevan pakollisiin nähtävyyksiin, ja me suosittelemme vuokraamaan asunnon katedraalin läheltä.

Asunnot lähellä paikkaa Notre Dame - Nähtävää Notre Damen lähellä

Majoitus lähellä paikkaa Notre Dame

Notre Damen katedraali sijaitsee kuvankauniilla alueella Pariisissa. Keskeisen sijainnin ansiosta pääset helposti katedraalin luota muiden nähtävyyksien luo kävellen tai julkista liikennettä käyttäen. Kuten jo aiemmin mainittu, Pariisissa käy vuosittain 40 miljoonaa turistia. Tämä on maailmanennätys, eikä missään muussa kaupungissa käy yhtä paljon vierailijoita. Jatkuvan turistivirran ansiosta kaupungin majoitustarjonta on monipuolinen. Tarjolla on yhden, kahden, kolmen, neljän ja viiden tähden hotelleja sekä hostelleja, jotka sopivat nuoremmille ihmisille mutta joissa majoittuvat jakavat huoneen muiden matkaajien kanssa. Jos haluat nauttia lomasta omaan tahtiisi, suosittelemme vuokraamaan asunnon Notre Damen läheltä. Hotelleissa ja hostelleissa joudut jakamaan tiloja muiden kanssa, ja niissä on myös monia muita rajoituksia (esimerkiksi aamupala-ajat). Hyvin varustellussa, kalustetussa asunnossa voit kokata mitä tahansa haluat, milloin haluat. Saat myös nauttia yksityisyydestä. Only-apartmentsilla on eri tyylisiä ja eri hintaisia asuntoja eri puolilla Pariisia. Meillä on yhdelle ja kahdelle ihmiselle sopivia studioasuntoja sekä suurempia asuntoja, joissa on useita makuuhuoneita. Tutustu valikoimaamme ja löydä tarpeitasi ja budjettiasi parhaiten vastaava asunto.

Nähtävää Notre Damen lähellä

Miten päästä lähelle paikkaa Notre Dame

Katedraali sijaitsee kaupungin keskeisellä paikalla, joten sinne on helppo kävellä eri puolilta kaupunkia. Jos kuitenkin haluat käyttää julkista liikennettä, lähimmät metroasemat ovat Hôtel de Ville, St-Michel ja Cluny-La-Sorbonne. Jos haluat matkustaa bussilla, lähimmäs katedraalia sinut kuljettavat linjat 24, 25, 27 ja 96. Kirkko on auki joka päivä ja sisäänpääsy on ilmainen. Sinun täytyy maksaa vain siinä tapauksessa, että haluat vierailla torneissa tai että haluat opastetun kierroksen.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä