Asunto Museumsinsel

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

2

Asunto Museumsinsel

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

O2 World 9 Huoneistot
Fernsehturm 3 Huoneistot
Checkpoint Charlie 1 Huoneiston
Potsdamer Platz 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Museumsinsel, Berliini, Saksa arvostelu 4.6 5 perustuu 224 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 101US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Berliinin Museosaari – Taiteen ystävien suosikkipaikassa

Berliinissä on taidetta, kulttuuria ja historiaa rakastavien paratiisi, Museosaari. Kyseessä on Saksan pääkaupungin Mitten kaupunginosassa sijaitseva alue, jossa sijaitsevat eräät maan parhaimmista museoista. Jos haluat sukeltaa upean arkkitehtuurin helmien ja kulttuuriperinnön ympäröimille kujille samalla Spreejoen upeita maisemia ihastellen, älä jätä Museosaarta väliin.

Asunnot lähellä paikkaa Berliinin Museosaari - Berliinin museosaaren museot

1800-luvun puolivälissä Preussin kuningas Fredrik Vilhem IV omisti tämän saksalaiskaupungin osan taiteelle ja tieteelle, vaikka se alun perin olikin asuinalue. Sen jälkeen kuvankauniin alueen vaikuttaviin rakennuksiin on perustettu monia museoita. Museoiden lisäksi Museosaaren alueeseen kuuluvat myös Lustgartenin puisto ja Berliinin katedraali, ja alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee Tasavallan palatsi.

Taideteosten moninaisuus, historialliset kohteet ja arkkitehtuurin elementit, joihin voit tällä alueella tutustua, ovat ehtymättömiä: Pergamon-museon ikivanha arkkitehtuuri, Neues Museumin arkeologiset esineet, Altes Museumin kreikkalaiset ja roomalaiset aarteet, Bode-museon 1700-luvulta peräisin olevat maalaukset ja Alte Nationalgalerien, vanhan kansallisgallerian, 1800-luvun taide. Näiden historiallisten taideteosten ansiosta Unesco julisti Museosaaren alueen maailmanperintökohteeksi vuonna 1999.

Majoitus lähellä paikkaa Berliinin Museosaari

Berliini on suuri, aktiivinen, kansainvälinen ja monipuolinen kaupunki. Kohde sopii sinulle, oletpa sitten hektinen yöelämän bilehile tai historiallisista kohteista, kuten Berliinin muurista ja kylmästä sodasta, kiinnostunut matkailija. Lähes kolmen ja puolen miljoonan asukkaan Berliinissä on epäilemättä elämää. Hektisen taloudellisen ja poliittisen elämän sekä turistivetonaulojen, kuten festivaalien, historiallisten kohteiden ja loistavan kulttuuritarjonnan, ansiosta kaupungissa vierailee vuosittain miljoonia turisteja. Tämän ansiosta löydät kaupungista monenlaisia majoitusvaihtoehtoja: moderneja hostelleja biletyspaikkoja etsiville nuorille, perinteitä ja historiaa huokuvia klassisia ja ylellisiä hotelleja sekä edullisia, perheille sopivia B&B-paikkoja. Varmasti eräs viime vuosina eniten kasvaneista ja suosituimmista majoitusvaihtoehdoista ovat meidän asuntomme, jotka tarjoavat mahdollisuuden persoonallisen matkan järjestämiseen. Valikoimassamme on paljon eri kokoisia, kalustettuja asuntoja lähellä Museosaarta. Valitse omiin tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopiva vaihtoehto. Voit päättää itse aikatauluistasi ja nauttia vierailustasi Saksan parhaisiin museoihin. Nauti rauhasta ja yksityisyydestä tai mistä tahansa muusta, mitä Saksan pääkaupungista etsit.

Berliinin museosaaren museot

Miten Museosaarelle pääsee

Museosaari sijaitsee Berliinin keskustassa, joten sinne on helppo päästä. Berliinin julkinen liikenne toimii hyvin, ja perinteisten turistilinjojen lisäksi voit matkustaa kaupungissa esimerkiksi bussilla, raitiovaunulla, junalla tai metrolla. Pääset Museosaarelle helposti Berliinin suurimmilta lentoasemilta. Tegelin lentoasemalta bussimatka kestää noin 40 minuuttia, ja busseja lähtee kuuden minuutin välein. Hyppää bussin kyydistä Spandauer Straßen tai Marienkirchen pysäkillä. Schönefeldin lentoasemalta pääset raitiovaunulla (linja S9) Alexanderplatz-aukiolle , josta on noin 10 minuutin kävelymatka Museosaarelle. Päärautatieasemalta Museosaarelle pääset bussilla (linja 147), raitiovaunulla (linjat S3, S5, S7 ja S9) tai metrolla (linja M5).

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä