Asunto Musei Vaticani

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

38

Asunto Musei Vaticani

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Piazza Navona 46 Huoneistot
Pantheon 31 Huoneistot
Stazione Termini 21 Huoneistot
Fontana di Trevi 19 Huoneistot
Palazzo del Quirinale 13 Huoneistot
Piazza di Spagna 9 Huoneistot
Piazza Venezia 7 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Musei Vaticani, Rooma, Italia arvostelu 4.5 5 perustuu 477 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 96US$/ yö.

Asunnot Vatikaanin museoiden lähellä – Keskustamajoitusta

Vatikaani on itsenäinen kaupunkivaltio, jonka museoissa vierailuun kuluu aikaa 1–2 päivää. Vatikaanivaltion 44 hehtaarin alueella asuu noin 900 asukasta. Valtio syntyi vuonna 1929, kun katolisen kirkon ja Italian valtion väliset lateraanisopimukset solmittiin. Pietarinkirkko vie Vatikaanin pinta-alasta 7 % ja kirkon edustalla oleva aukio 13 %. Valtion nimi tulee latinan sanasta vaticínium, joka tarkoittaa ennustajaa. Ennen kukkulalla toimi etruskioraakkeli.

Vuokrattavat asunnot lähellä Vatikaanin museo lomasi ajaksi alkaen 20€

Kaupunkivaltion taidekokoelma on eräs maailman suurimmista, ja se tunnetaan nimellä Vatikaanin museot. Museot syntyivät vuonna 1503, kun paavi Julius II luovutti yksityisen taidekokoelmansa Vatikaanille. Sen jälkeen yksilöt, suvut, perheet, valtiot ja paavit ovat tehneet lisää lahjoituksia ja kasvattaneet taidekokoelmaa.

Vatikaanin kaupunkivaltio

Uskomuksen mukaan apostoli Pietari haudattiin Pietarinkirkon kohdalle, ja kirkko rakennettiin haudan päälle. Michelangelon inspiroimana Carlo Maderno suunnitteli kirkon ristin muotoiseksi. Hän lisäsi muotoon kolme ikkunasyvennystä sekä valtavilla pylväillä varustetun fasadin. Monet taiteilijat osallistuivat rakennustöihin. Rakentamiseen osallistuivat esimerkiksi Fuga d’Attila -teoksen luonut kuvanveistäjä Alessandro Algardi sekä Michelangelo, joka loi kirkon oikeanpuoleisessa kappelissa sijaitsevan Pietà-veistoksen.

Gian Lorenzo Bernini suunnitteli vuonna 1656 Pietarinaukion Pietarinkirkon ”sisäänkäynniksi”. Aukio valmistui 11 vuotta myöhemmin, vuonna 1667. Sen esipiha on muodoltaan puolisuunnikas, joka avautuu suureksi, ympyrän muotoiseksi pihaksi, jota reunustavat pylväskäytävät. Aukiolla on myös kaksi lähdettä, ja aukion keskellä seisoo 25 metriä korkea obeliski, joka tuotiin Roomaan Egyptistä. Obeliskin pystytti aukiolle paavi Sixtus V vuonna 1586 apostoli Pietarin marttyyrikuoleman muistoksi.

Sikstuksen kappeli tunnetaan ennen kaikkea Michelangelon freskosta Viimeinen tuomio, joka koristaa kappelin kattoa ja seinää. Kappelin alttarinpuoleisella seinällä on Jeesuksen ja Mooseksen elämästä kertovia freskoja. Renessanssimaalarit Botticelli, Perugino, Pinturicchio, Ghirlandaio, Rosselli ja Signorelli osallistuivat kaikki freskojen maalaamiseen.

Pinacoteca Vaticana avattiin vuonna 1932. Rakennuksen kahdeksan näyttelytilaa on järjestetty kronologisesti maalausten valmistumisvuoden mukaan. Mukana on Italian primitiivisiä teoksia, myöhäisgoottilaisen ajan maalauksia, teoksia 1500-luvulta sekä Leonardo da Vincin ja Rafael de Zancion kaltaisten mestareiden teoksia Italiasta ja muualta maailmasta.

Majoitus Vatikaanin museoiden lähellä

Vatikaani on käynyt läpi sekä iloisia että surullisia aikakausia. Kukaan ei kuitenkaan kiistä sitä tosiasiaa, että kristinuskolle omistautunut Pietarinkirkko ympäristöineen on vierailun arvoinen matkakohde riippumatta siitä, mikä maailmankatsomus tai uskonto on itsellesi läheisin. Tarjolla on monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten ylellisiä luksushotelleja, viihtyisiä pikkuhotelleja, moderneja hotelleja sekä perheille suunnattuja hotelleja, jotka ovat tyylikkäitä mutta kalliita. Jos kävelet alueen kaduilla, huomaat, että alueella on myös kauniita vuokra-asuntoja. Niiden sisustustyyli on Roomalle tyypillinen. Asunnoissa on suuret keittiöt, paljon luonnonvaloa ja tilavat makuuhuoneet. Kaikki asunnot ovat hyvin varusteltuja ja käytössäsi on langaton verkkoyhteys. Asuntoihin on helppo päästä, ja voit jakaa majapaikan perheenjäsenten tai ystävien kanssa. Pienemmät studioasunnot sopivat erityisesti nuoremmille matkaajille. Myös ne on varustettu kaikilla mukavuuksilla ja niihin on helppo päästä eri suunnista. Alue on kallis, joten et löydä sieltä hostelleja tai majataloja. Jos haluat tutustua Vatikaanin museoihin ja ihailla upeiden taiteilijoiden töitä, määrittele budjettisi, tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle sopivin asunto.

Tehtävää Vatikaanin museoiden lähellä

Museoissa kiertely on Pietarinkirkkoon, Sikstuksen kappeliin ja Pietarinaukioon jo tutustuneiden turistien suosikkipuuhaa. Suosittelemme vierailemaan museoissa arkipäivänä lounasaikaan, jotta vältyt pahimmilta ruuhkilta.

Jos haluat heittäytyä historian pyörteisiin ja kävellä taidetta pursuavilla käytävillä, valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Vatikaanin museoiden lähellä. Tarjouksemme ovat markkinoiden parhaita. Tutustu valikoimaamme ja vertaile hintoja – huomaat pian, että saat rahoillesi vastinetta.

Miten Vatikaanin museoiden lähelle pääsee

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema (Fiumicino) sijaitsee 32 kilometrin päässä Rooman keskustan Termini-asemalta. Busseja keskustaan lähtee lentoasemalta 20 minuutin välein, ja matka kestää noin 30 minuuttia. Terminin asemalta voit jatkaa maksaa taksilla tai bussilla numero 64. Taksimatka lentoasemalta Vatikaaniin maksaa noin 50 euroa, ja voit napata taksin lentoaseman terminaalin ulkopuolelta. Jos haluat matkustella myös Rooman ympäristössä, voit vuokrata lentoasemalta auton.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä