Asunto Musée du Louvre

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

15

Asunto Musée du Louvre

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Arc de Triomphe 14 Huoneistot
Champs-Élysées 13 Huoneistot
Stade de France 13 Huoneistot
Notre-Dame 8 Huoneistot
Tour Eiffel 6 Huoneistot
Opéra Bastille 3 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Musée du Louvre, Pariisi, Ranska arvostelu 4.4 5 perustuu 29 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 86US$/ yö.

Asunnot Louvren taidemuseon lähellä – Keskustamajoitusta

Asunnot Louvren taidemuseon lähellä - Louvren och sevärdheterna i närheten

Maailman tunnetuin taidemuseo, Louvre, sijaitsee Seine-joen rannalla Tuileries-puutarhan vieressä ja vastapäätä Pariisin kauneimpia siltoja. Vuonna 1793 rakennettu Louvre on valistuksen aikakauden maailmanperintökohde. Museo luotiin suojelemaan kuninkaallisille tai kirkolle kuulumatonta taidetta siten, että taideteokset olisivat kaikkien nähtävillä. Louvren taidemuseon synty oli vallankumouksellinen tapahtuma museoiden historiassa, sillä yksityiset kokoelmat saatettiin siten kaikkien nähtäville ensimmäistä kertaa. Kesti kuitenkin 55 vuotta ennen kuin Louvresta tuli Ranskan valtion omaisuutta.

Museo sijaitsee Pariisin sydämessä, ensimmäisessä piirissä. Se oli 1100-luvulla Filip II:n linnake ja 1500-luvulla siitä tuli palatsi. Museon alue on yli 40 hehtaarin kokoinen, ja näyttelytilaa on yli 60 000 neliömetriä. Louvre oli liitetty Tuileries’n palatsiin vuoteen 1870 saakka, jolloin palatsi tuhoutui. Nykyään palatsin tilalla on suuri puisto.

Louvren historiaan on vaikuttanut koko maailman historia. Vuonna 1799 Ranskan vallankumouksen aikana museota organisoitiin uudelleen, kun julkinen kokoelma kasvoi lukuisilla monarkialle kuuluneilla taideteoksilla. Teoksista tunnetuin, Eugène Delacroix’n Vapaus johtaa kansaa, on edelleen osa Louvren kokoelmaa.

Toisen maailmansodan aikana museo suojeli tärkeimpiä taideteoksia natseilta ja jatkuvilta pommituksilta. Noin 3 690 maalausta ja veistosta kuljetettiin turvaan 37 saattueessa elokuussa 1939. Teosten joukossa olivat Leonardo da Vincin Mona Lisa ja Venus de Milo -patsas, joka korvattiin kipsijäljennöksellä. Miehityksen aikana natsit takavarikoivat juutalaiset taideteokset ja kuljettivat ne Saksan suurlähetystöön. Louvren näyttelytiloista kolme miehitettiin eikä museon työntekijöitä päästetty museoon sisällä. Voit tutustua tähän historian vaiheeseen valokuvanäyttelyssä Louvre sodan aikana – Valokuvia 1938–1947.

Jotkut museota kohdanneista tapahtumista on myös ikuistettu elokuviin. Venäläisen Aleksandre Sukorovin ohjaama Francophonia, joka keräsi kiitoksia Venetsiassa vuonna 2014, kertoo taidegallerian johtaja Jacques Jaujardin ja natsiupseeri Franziskus Wolff Metternichin suhteesta. Nämä kaksi taiteen ystävää liittoutuivat suojellakseen taideaarteita. Elokuva kuvattiin Louvren käytävillä ja mukana on myös dokumentaristista, museolle kuuluvaa aineistoa tuolta ajanjaksolta.

Majoitus Louvren taidemuseon lähellä

Louvre on Pariisin ensimmäisen piirin vierailluin kohde, sillä se sijaitsee ranskalaisen arkkitehtuurien kirkkaimpien helmien vieressä. Sen vierellä ovat Tuileries’n puutarha ja Louvre Rivoli, jonka on kehuttu olevan Pariisin metron kaunein asema, sekä monia muita yleisölle avoinna olevia arkkitehtuurin helmiä.

Paras majoitus Louvren taidemuseon lähellä sijaitsee kohteen välittömässä läheisyydessä. Tarjolla on hotellihuoneita kaikkien makuun. Jotkut hotelleista ovat suuria, perinteisesti koristeltuja, kun taas toiset ovat pienempiä, modernimpia ja paremmin nykyaikaiseen elämään sopivia. Muista kuitenkin, että nämä hotellit ovat kalliita ja toisinaan niiden ulkopuoli ei kerro koko totuutta. Jos hyvä maku ja tyyli ovat sinulle tärkeitä asioita, suosittelemme valitsemaan majapaikaksi tarjoamamme asunnot Louvren taidemuseon lähellä. Asunnot sopivat moneen eri tyyliin: romanttiseen, klassiseen, moderniin tai avantgardistiseen, ja ne sijaitsevat lähellä museoita ja metroasemia. Asunnoissa on paljon luonnonvaloa, ja ne ovat hyvin varusteltuja. Niissä on esimerkiksi langaton verkko. Moniin asuntoihin voit ottaa mukaan lemmikin ja voit tehdä valintasi rauhallisin mielin tietäen, että majapaikassasi ei ole ruuhkaa. Jos nautit elämästä ohituskaistalla, sinulle sopivat paremmin studioasunnot ja B&B-paikat. Niissä voit elää täyttä elämää ja kokea mahdollisimman paljon mahdollisimman lyhyessä ajassa. Asunnot ovat hyvin varusteltuja, helposti saavutettavissa ja niissä on langaton verkko. Hieman kauempana Louvresta (mutta edelleen samassa piirissä) on hostelleja ja pienempiä hotelleja, joissa voit majoittua tässä upeassa Pariisin osassa hieman edullisemmin. Valitse majapaikaksesi Only-apartmentsin asunnot Louvren taidemuseon lähellä. Tutustu valikoimaan ja valitse suosikkisi.

Nähtävää Louvren taidemuseon lähellä

Jos valitset majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Louvren taidemuseon lähellä, koet tämän kaiken tämän taiteen ja glamourin. Tarjouksemme on niin hyvä, ettet voi kieltäytyä siitä. Meillä yhdistyvät parhaat hinnat, sijainti ja laatu. Tutustu valikoimaan ja varaa suosikkisi.

Miten Louvren taidemuseolle pääsee

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema sijaitsee 25 kilometrin päässä Louvren taidemuseosta. Bussilla 350 pääset Gare de l’Est -metroasemalle, josta voit edelleen jatkaa matkaasi taksilla tai metrolinjalla 7 Palais Royal Musée du Louvre - asemalle. Taksimatkan hinta riippuu monista tekijöistä, ja joudut maksamaan lisämaksua matkatavaroista. Ruuhka-aikoina matka voi maksaa enemmän.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä