Asunto Las Ramblas

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

11

Asunto Las Ramblas

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Fira de Barcelona 20 Huoneistot
Palau Sant Jordi 18 Huoneistot
Camp Nou 10 Huoneistot
Casa Batlló 9 Huoneistot
Platja del Bogatell 8 Huoneistot
Sagrada Familia 7 Huoneistot
Plaza Real 4 Huoneistot
Parque Güell 2 Huoneistot
La Boqueria 1 Huoneiston
Puerto Olímpico 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Las Ramblas, Barcelona, Espanja arvostelu 4.2 5 perustuu 49 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 58US$/ yö.

Asunnot Las Ramblasilla – Keskustamajoitusta

Las Ramblas on 1,2 kilometriä pitkä katu, joka sijaitsee Barcelonan sydämessä. Las Ramblas on osa Barcelonan historiaa, ja se on todistanut presidenttien, runoilijoiden, taiteilijoiden ja jalkapalloilijoiden sekä kaikenlaisten matkailijoiden vierailuja. Sen nimi on arabiaa ja tarkoittaa kuivaa jokiuomaa. Paikasta käytetään monikollista nimeä las Ramblas, ei la Rambla, vaikka se viittaa nimenomaan yhteen pitkään puistokatuun, joka alkaa Plaza de Cataluña -aukiolta ja päättyy lähelle Välimerta. Alun perin Ramblas oli joki, joka virtasi kaupungin keskiaikaisten muurien ympärillä. Muurissa oli neljä porttia: Trentaclaus, Boquería, Santa Ana ja Portaferrissa. 1800-luvulla muuri purettiin ja Ramblasista tehtiin pitkä puistokatu. Ramblasin eri osilla on omat nimet. Pohjoisosa on nimeltään la Rambla de los Canaletes, jonka jälkeen on la Rambla de los Estudis. Tämän jälkeen seuraavat la Rambla de las Flores and Rambla de los Capuchinos. Katu päättyy la Rambla de Santa Mónicaan. Löydät vuokrattavia loma-asuntoja las Ramblasin jokaisesta osasta. Tämä kiehtova katu odottaa sinua! Valitse kadun houkuttelevin osa – et kadu päätöstäsi.

Vuokrattavat asunnot Las Ramblasilla lomasi ajaksi alkaen 20 €

Las Ramblasin osat

Rambla de los Canaletesin nimi tulee Canaletes-lähteestä, joka sijaitsi ennen Pyhän Severuksen tornin lähellä ja joka toi vettä Ramblasin ja Ravalin alueille. Nykyään lähde sijaitsee Plaza Cataluña -aukion lähellä. Paikka on koko kaupungille tärkeä, sillä FC Barcelonan voittoja juhlitaan lähteen lähistöllä. Lähteen luona on kyltti, jossa lukee: ”Jos juot Canaletas-lähteen vettä, rakastat Barcelonaa aina, ja, menetpä miten kauas tahansa, palaat aina takaisin.” Älä siis unohda maistella lähteen vettä. Alue on hyvin eloisa ja täynnä kauppoja. Se sopii hyvin kävelyyn mihin aikaan vuodesta tahansa.

La Rambla de los Estudios tai Rambla de Los Pájaros (estudios tarkoittaa opintoja ja pájaros tarkoittaa lintuja) ovat saaneet nimensä alueella sijainneen yliopiston ja lähellä sijaitsevan lintukaupan mukaan. Tämä osa sijaitsee lähellä goottilaista aluetta, jossa on kauniita 1700-luvun rakennuksia ja käsitöitä myyviä putiikkeja.

La Rambla de las Flores on vierailun arvoinen paikka, sillä se sijaitsee kukkia ja kasveja myyvien kojujen keskellä. La Boquerían torialue sijaitsee lähistöllä.

La Rambla de Los Capuchinos – sekä nimi että alueella leijaileva tuoksu kertovat siitä, että tämän alueen sydämessä on kahvi. Alue tunnetaan myös nimellä La Rambla del Centro, ja löydät sieltä lukuisia kulttuurillisesti merkittäviä paikkoja sekä upeita ravintoloita, joissa tarjoillaan Välimerelle tyypillisiä ruoka-annoksia.

La Rambla de Santa Mónica päättyy kauniin Passeig de Colom -kadun risteykseen. Katu on kunnianosoitus Amerikan löytäneelle Kristoffer Kolumbukselle. Alue sopii hyvin kävelyyn merituulen puhaltaessa kasvoillesi. Kävelyn ohessa voit nauttia huolettoman lounaan ja lasillisen vermuttia. Alue on suosittu, ja se sijaitsee lähellä Katalonian historiallista museota ja tunnettua Barcelonetan ranta-aluetta.

Majoitus Las Ramblasilla

Las Ramblasilla on ajaton ilmapiiri. Tällä mielenkiintoisella alueella yhdistyvät modernit ja ikivanhat elementit, ja taide-elämä vetää puoleensa vierailijoita. Myös majoitus Las Ramblasilla on monipuolinen sekoitus ylellisiä, arvokkaita hotelleja ja perinteisiä majataloja. Alueella on myös edullisia, nuorelle väestölle suunnattuja hostelleja, jotka ovat lähellä yöelämän menopaikkoja. Itsenäisemmille kaupunkimatkaajille sopivat hyvin huoneistot, B&B-paikat ja studioasunnot. Asunnot ovat hyvin varusteltuja, ja niissä on kaikki, mitä lomasi aikana tarvitset. Monet asunnoista sijaitsevat tärkeimpien nähtävyyksien lähellä, ja ne huokuvat kaupungin tunnelmaa.

Nähtävää Las Ramblasilla

Asunnot Las Ramblasilla ovat suosittuja, joten muista varata omasi ajoissa.

Miten Las Ramblasille pääsee

Barcelonan El Prat -lentoasema sijaitsee 15,3 kilometrin päässä Plaza de Cataluñalta. Aukiolle liikennöi lentoasemalta bussi, ja matka kestää noin puoli tuntia. Bussi kulkee vuoden jokaisena päivänä, ja lähtöjä on viiden minuutin välein. Matka maksaa 5,90 euroa ja voit ostaa lipun verkosta. Jos sinulla on paljon matkatavaroita, paras vaihtoehto on napata taksi lentoaseman terminaalien ulkopuolelta. Taksien hinnoittelu on valvottua. Jos haluat liikkua matkasi aikana vapaammin, voit vuokrata lentoasemalta auton.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä