Asunto Fontana di Trevi

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

20

Asunto Fontana di Trevi

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Piazza Navona 47 Huoneistot
Musei Vaticani 40 Huoneistot
Pantheon 32 Huoneistot
Stazione Termini 21 Huoneistot
Palazzo del Quirinale 13 Huoneistot
Piazza di Spagna 9 Huoneistot
Piazza Venezia 7 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Fontana di Trevi, Rooma, Italia arvostelu 4.5 5 perustuu 249 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 123US$/ yö.

Asunnot Fontana di Trevin lähellä – Keskustamajoitusta

Kukapa ei muistaisi sensuellia Anita Ekbergia, joka Federico Fellinin vuonna 1960 ilmestyneessä elokuvassa La Dolce Vita astui Fontana di Trevin veteen Marcello Mastroiannin katsellessa häntä? Tämä italialainen barokkilähde rakennettiin kuitenkin 1400-luvulla enemmän käytännön syiden vuoksi. Suihkulähde on merkki roomalaista vesijohtoa, Acqua Virgoa, pitkin saapuvasta vedestä. Lähteen taustalla on Palazzo Poli.

Vuokrattavat asunnot Roomasta lomasi ajaksi alkaen 20 €

Alkuperäinen suihkulähde oli hyvin yksinkertainen rakennelma. Vasta vuonna 1730 paavi Klemens XII järjesti kilpailun valitakseen henkilön, joka rakentaisi varsinaisen suihkulähteen. Monumentin keskimmäisessä syvennyksessä on Neptunus, ja sen sivuilla ovat yltäkylläisyyden ja terveyden patsaat. Marmorikivien päällä olevia Neptunuksen vaunuja ohjaa kaksi Tritonia.

Monumentin rakentaminen kesti 30 vuotta, ja arkkitehti Nicola Salvi kuoli ennen työn valmistumista. Giuseppe Pannini jatkoi hänen työtään. Valitettavasti aika ja saasteet vahingoittivat monumenttia, ja säännölliset kunnostustoimet aloitettiin vasta 1990-luvulla. Ihmiset pelkäsivät lähteen vaurioituneen liikaa, ja kunnostustyöt tulivatkin kalliiksi. Vuonna 2014 yksityinen yhtiö otti vastuulleen töistä huolehtimisen.

Viime vuonna lähde avattiin uudelleen sekä turistien että paikallisten roomalaisten iloksi. Lähteen nimi ”di Trevi” juontaa juurensa italian sanasta, joka tarkoittaa kolmen tien risteyskohtaa. Nykyään Fontana di Trevin alueelta löytyvät Rooman keskustan parhaat majoituspaikat. Lähteeseen heitetään perinteisesti kolikoita vasemman olkapään yli. Perinteen mukaan tällä tavoin vierailija varmistaa paluunsa Roomaan. Oman onnesi turvaamiseksi toimi siis perinteen mukaisesti ja valitse majapaikaksesi asunnot Fontana di Trevin lähellä.

Kuten kaikilla monumenteilla, myös Fontana di Trevillä on monia tarinoita kerrottavanaan. Belgian prinsessa Charlotten kerrotaan juoneen lähteen vettä sen jälkeen, kun hän oli käynyt tervehtimässä Paavi Pius IX:ttä. Hän oli vakuuttunut siitä, että ihmiset yrittivät murhata hänet ja turvallista vettä oli tarjolla vain Fontana di Trevi -lähteessä.

Lähteen kauneus innoitti monia elokuvaohjaajia. Vuonna 1954 lähteellä filmattiin elokuvan Kolme kolikkoa lähteessä kohtaus. Vuonna 1960 Fellini kuvasi lähteen läheisyydessä La Dolce Vitan kohtauksen, joka teki elokuvasta klassikon.

Mielenkiintoinen on myös tieto, joka liittyy lähteestä vuosittain kerättyjen kolikkojen määrään. Rahamäärän kerrotaan nimittäin lisääntyvän joka vuosi. Lähteestä kerätään vuosittain jopa miljoona euroa, jotka sijoitetaan hyväntekeväisyystyöhön.

Majoitus Fontana di Trevin lähellä

Fontana di Treviä ympäröivät korttelit, kujat ja käytävät. Maisema on vangitseva kaikille aisteille, ja samoin on myös majoitustarjonnan laita. Alueelta löytyy vertaansa vailla olevan charmikkaita hotelleja, mutta alueen hintataso on korkea. Kukilla täytettyjen parvekkeiden ja majesteetillisten sisäänkäyntien keskellä on paljon studioasuntoja ja B&B-paikkoja. Majapaikat ovat hyvin suunniteltuja, ja niitä voi vuokrata sekä päiviksi että viikoiksi. Hieman kauempaa keskustasta löydät edullisia hostelleja. Valikoima on laaja – sinun tarvitsee vain löytää itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Kohteita Fontana di Trevin lähellä

Alueelta löytyy paljon keskiaikaisia rakennuksia. Suurin osa alueen nähtävyyksistä on pienillä kaduilla sijaitsevia kirkkoja ja palatseja.

Rooma on kaupunki, joka suorastaan kutsuu sinut tutustumaan itseensä. Voit kävellä ympäri kaupunkia ja nauttia nähtävyyksistä tai vain rentoutua valitsemassasi paikassa. Tarjoamamme asunnot Fontana di Trevi lähellä ovat täydellisiä majapaikkoja, jotka sijaitsevat Rooman keskustan kaikkien palveluiden äärellä.

Fontana di Treville pääseminen

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema (Fiumicinon kansainvälinen lentoasema) sijaitsee 32 kilometrin päässä Rooman päärautatieasemasta (Roma Termini). Busseja liikennöi 20 minuutin välein. Bussimatka kestää noin 30 minuuttia ja maksaa 4 euroa. Terminin asemalla voit hypätä taksiin tai bussiin numero 85, josta sinun on hypättävä pois Tritonen/Fontana di Trevin pysäkillä. Taksimatka lentoasemalta Rooman keskustaan maksaa 48 euroa, ja voit ottaa taksin lähtöterminaalin ulkopuolella. Lentoasemalla on myös monia autonvuokrauspalveluita. Vuokra-auto on kätevä vaihtoehto, ja sen avulla voit tutustua mielenkiintoisen kaupungin koko tarjontaan omassa tahdissasi.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä