Asunto Checkpoint Charlie

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

1

Asunto Checkpoint Charlie

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

O2 World 9 Huoneistot
Fernsehturm 3 Huoneistot
Museumsinsel 2 Huoneistot
Potsdamer Platz 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Checkpoint Charlie, Berliini, Saksa arvostelu 4.8 5 perustuu 51 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 138US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Berliinin muuri (Checkpoint Charlie) – Historiallinen vierailu Berliinissä

Jos pidät nykyhistoriasta ja olet erityisen kiinnostunut kaikesta kylmään sotaan liittyvästä, älä jätä väliin kuuluisaa rajanylityspaikkaa, "Checkpoint Charlieta", joka erotti Länsi-Berliinin ja Itä-Berliinin toisistaan vuoteen 1989 saakka. Kahden alueen rajanylityskohta on kuuluisa, ja se tunnetaan yleisesti nimellä "Checkpoint Charlie" tai "Checkpoint C".

Berliinin muuri rakennettiin vuonna 1960. Siitä lähtien jännitteet lännen ja idän välillä voimistuivat, ja Checkpoint Charliesta tuli eräänlainen aikakauden symboli. Kun kylmä sota päättyi ja Berliinin muuri murtui, rajanylityskohdasta tuli suosittu turistikohde. Vartiotornia säilytetään nykyään liittoutuneiden museossa Berliinin Zehlendorfissa. Itä- ja Länsi-Saksan toisistaan jakavan rajan kohta on merkitty mukulakivillä.

Toisen maailmansodan päättymisen jälkeen alkoi kylmä sota, jonka aikana Neuvostoliitto liittolaisineen joutui kohtaamaan sen tosiasian, että monet nuoret ammattilaiset loikkasivat länteen. Tämä oli eräs suurimmista syistä Berliinin muurin rakentamiseen, ja muurin tarkoituksena olikin estää ihmisiä lähtemästä kommunistiselta itäpuolelta länteen. Muurin joihinkin kohtiin tehtiin kuitenkin rajanylityspaikkoja, kuten Checkpoint Charlie katujen Friedrichstraße, Zimmerstraße ja Mauerstraße risteyskohtaan. Näkyvyytensä ja merkityksensä ansiosta tämä rajanylityskohta on myös esiintynyt monissa elokuvissa ja kirjoissa.

Asunnot lähellä paikkaa Berliinin muuri - Nähtävää Checkpoint Charlien lähellä

Majoitus lähellä paikkaa Checkpoint Charlie

Berliini on epäilemättä eräs Euroopan aktiivisimmista kaupungeista. Aktiviteetteja riittää myös monenlaisille kohderyhmille. Jotkut haluavat vierailla kaupungissa taiteen vuoksi, toiset nauttivat kaupungin historiallisesta puolesta, jotkut yöelämästä tai viheralueista, poliittisesta aktiivisuudesta tai upeista tapahtumista. Historiaa rakastaville Berliini on erityisen tärkeä paikka, sillä kaupunki on ollut kommunistisen maailman ja länsimaailman jakaja kylmän sodan aikana.

Kaupunki on hyvin suosittu turistikohde, joten sieltä löytyy myös monenlaisia majoitusvaihtoehtoja: moderneja hostelleja juhlimista etsivälle nuorisolle, ylellisiä viiden tähden hotelleja, perhevetoisia B & & -paikkoja ja paljon muuta. Kuitenkin ihmisille, jotka eivät halua olla riippuvaisia toisten aikatauluista tai tilojen jakamisesta, asunnon vuokraaminen on paras vaihtoehto.

Only-apartmentsin valikoimassa on suuri määrä asuntoja ja studioita lähellä Checkpoint Charlien aluetta. Asunnosta käsin voit nauttia kiertoajeluista entisen Itä-Berliinin alueella sekä kaikesta Berliinin muuriin ja sen hajoamiseen liittyvästä. Asunnon tarjoamassa rauhassa saat aidon saksalaisen kokemuksen ja voit nauttia yksityisyydestä ja mukavuudesta, jota lomallasi ansaitset.

Nähtävää Checkpoint Charlien lähellä

Entinen rajanylityskohta Checkpoint Charlie on jo itsessään mielenkiintoinen nähtävyys, mutta jos olet kiinnostunut kylmästä sodasta ja siitä, miten se vaikutti Saksaan, Berliinissä on myös monia muita tutustumisen arvoisia kohteita.

Miten Checkpoint Charlien luo pääsee

Berlin päärautatieasemalta voit hypätä bussiin M41 ja kävellä noin kymmenen minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa raitiovaunulla RE2 Friedrichstraßelle ja sitten U6:lla (Tempelhofin suunta) Kochstraßelle. Kävelymatka Kochstraßen pysäkiltä Checkpoint Charlielle on alle 100 metriä.

Berlin-Tegelin lentoasemalta matkustaessa sinun täytyy ensin ottaa TXL-bussi ja jäädä pois pysäkillä Unter den Linden / Friedrichstraße. Tästä kävelymatka kohteeseen kestää noin 10 minuuttia. Schönefeldin lentoasemalta voit matkata raitiovaunulla RE7 Friedrichstraßen asemalle ja jataka sitten matkaasi U6:lla Kochstraßelle, mistä kävelymatka kohteeseen on alle 100 metriä.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä